![]() |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! Es nopirku jaunu datoru pirms dažiem mēnešiem no labas ole vislabāk iegādāties. Tomēr tie nekad nebija man pārformatēt diska vista. Šī ir problēma, jo es tiešām gribu dual boot XP un Vista, jo es tiešām gribu tikai gaidīt, kamēr vista parādās ar SP1, kamēr es to izmantot. Tajā pašā laikā mans draugs, ko viņa Vista Home Premium disku pār manu vieta, un es diezgan daudz vienkārši nokopēt visus failus no diska uz manu pc. Bet kā jūs varat darīt to vērā disks, kuru var izmantot, lai dual boot logiem. Ak, un man ir XP Pro disks no maniem vecākiem dators I dont izmantot vairs. Any help in tas būtu ļoti appreciated. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Jūs nevar kopēt failus no vista disks ... un sagaida to, lai tas strādātu tā vēršanās pret autortiesībām. MS ir ļoti stingriem ierobežojumiem, jūs varat tikai instalēt vista uz 1 datoru no 1 taustiņu. Tas pats ar XP. |
|
| |||
| |||
| Nu tas būs tikai uz viena datora (dual boot vienu). Es izmantošu saviem draugiem failus, bet izmantot savu atslēgu, kas ir uzdrukāts uz pusi datora gadījumā. Un XP Pro, ka dators nedarbojas tā, ka kopēt no XP būs tikai uz viena datora, kā arī. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lai jūs vēlas instalēt legit kopiju Vista un XP Pro uz vienu cieto disku? Vai dažādu cieto disku?
| |||
| |||
| Es varbūt vienkārši ar vienu cieto disku. Te ir tas, ko es domāju to dariet man zināmu, ja tas dodas uz darbu vai ne. Ill izmantot vienu no daudzām partition veidotājiem izveidot divas atsevišķas starpsienas. Install my Windows XP, no abām starpsienas un tikai jaunin vista tikai par vienu no starpsienām. Vai šo darbu? |
|
| |||
| |||
| Tas taču būtu bezjēdzīga. Install XP vienā nodalījumā tad vienkārši instalēt Vista citi ... nav nepieciešams instalēt XP divreiz pēc tam paaugstināt vienu no tiem.
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |