![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! Kupiłem nowy komputer kilka miesięcy temu z dobrym ole kupić. Jednak nigdy nie dała mi sformatowanie dysku na Vista. Jest to problem, ponieważ naprawdę chcę dual boot XP i Vista, ponieważ naprawdę chcę tylko czekać aż wyjdzie Vista z dodatkiem SP1 do niej korzystać. W tym czasie mój kumpel przyniósł domu Vista Premium dysku do mojego miejsca i prawie tylko skopiowane wszystkie pliki z dysku do komputera. Ale jak można zrobić to na dysku, które można wykorzystać do podwójnego rozruchu systemu Windows. Oh i mam na dysku XP Pro z moim starszym komputerze użytku I dont anymore. Jakakolwiek pomoc w tym byłoby bardzo mile widziane. Dzięki |
|
| |||
| |||
| You cant skopiować pliki z dysku vista ... i oczekiwać, że do pracy jako działanie wbrew autorskim. MS bardzo ostrych ograniczeń, można zainstalować tylko Vista na 1 PC z 1 klucz. To samo z XP. |
|
| |||
| |||
| Dobrze będzie dostępny tylko na jednym komputerze (dual boot jeden). Będę korzystać z moich znajomych plików, ale używać klucza, który jest drukowany na stronie obudowy komputera. A na XP Pro, że komputer nie działa tak, że szczególności kopię XP będzie tylko na jednym komputerze, jak również. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc pan chce zainstalować legit kopiować Vista i XP Pro na jeden dysk twardy? Lub do różnych dysków twardych?
| |||
| |||
| Ja chyba po prostu przy użyciu jednego dysku twardego. Oto co miał na myśli to daj mi znać, jeśli to będzie działać czy też nie. Ill należy użyć jednej z wielu twórców partycji do utworzenia dwóch oddzielnych partycjach. Zainstalowanie tej kopii systemu Windows XP zarówno na partycje i tylko uaktualnienie do Vista tylko na jednej z partycji. Czy to działa? |
|
| |||
| |||
| Byłoby to jednak nie miałoby sensu. Instalacja XP na jednej partycji, a następnie po prostu zainstalować system Vista na innych ... nie ma potrzeby instalowania XP dwa razy a następnie uaktualnić jedną z nich.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
![]() |
|
| Zakładki |