![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor! I-am cumpărat un computer nou cu câteva luni în urmă de la bun ole cele mai bune cumpara. Cu toate acestea, nu au făcut-mi dea un disc de reformat pentru Vista. Aceasta este o problemă, deoarece I într-adevăr nevoie la spre dual cizme XP şi Vista, deoarece chiar vreau să aştept doar până la vista vine cu SP1, până când îl folosesc. În timpul mediu de amicul meu a adus vista ţara sa de origine disc primă de peste la locul meu şi am destul de mult doar copiate toate fişierele de pe disc pe PC-ul meu. Dar cum poţi face aceasta într-un disc care poate fi folosit pentru ferestre spre dual cizme. Oh, şi am disc XP Pro de la meu calculator mai vechi utilizează I dont anymore. Orice ajutor în acest lucru ar fi foarte mult apreciat. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Tu cant copie dosar de la un disc vista ... şi aşteaptă ca aceasta să lucreze ca sa mergi împotriva drepturilor de autor. MS au restricţii foarte strâns, se poate instala numai Vista pe 1 PC de la 1 cheie. Acelaşi lucru este valabil cu XP. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, va fi numai pe un singur calculator (dual boot unul). Eu va utiliza fişiere prietenii mei, dar utilizarea meu cheie pe care este imprimat pe partea de caz computerului. Şi pentru XP Pro acel computer nu funcţionează, astfel încât să copie special, de XP va fi numai pe un singur calculator, de asemenea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, sunteţi care doresc să instalaţi un legit copie de Vista si XP Pro la un hard disc? Sau la diferite hard disk-uri?
| |||
| |||
| Eu doar va fi, probabil, utilizând una hard disc. Aici este ceea ce m-am gândit atât de lasă-mă să ştiu dacă acest lucru este mergi la locul de muncă sau nu. Bolnav utilizaţi una dintre creatorii partiţiei de multe pentru a crea două partiţii separate. Instalaţi meu copie de Windows XP pe AMBELE partiţiile şi numai upgrade la Vista pe doar una din partiţiile. Ar că locul de muncă? |
|
| |||
| |||
| Aceasta ar fi dar ar fi lipsită de sens. A instala XP pe o partiţie, apoi pur şi simplu a instala Vista pe de altă parte ... nu este nevoie de a instala XP de două ori, apoi actualizaţi una dintre ele.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |