![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Kúpil som nový počítač pred niekoľkými mesiacmi z dobrej ole najlepšie kúpiť. Avšak, oni nikdy mi naformátovať disk pre Windows Vista. To je problém, pretože naozaj chcem dvojnásobný topánka XP a Vista, pretože naozaj chcem len počkajte, až vyjde Vista SP1 do I use it. Do tej doby môj kamarát priviezol Vista Home Premium, disk do mojej miesto a ja som do veľkej miery práve skopírovali všetky súbory z disku na PC. Ale ako môžete robiť toto do disku, ktorý možno použiť na dvojnásobný topánka okná. Jo a mám XP Pro disk z môjho staršieho počítača I dont use ešte. Akákoľvek pomoc v tejto by bolo veľmi ocenil. Vďaka |
|
| |||
| |||
| You cant kopírovať súbory z disku, priehľad ... a očakávať, že do práce ísť proti jeho autorských práv. MS majú veľmi prísne obmedzenia, môžete inštalovať len prehlad na 1 PC z 1 kľúč. To isté platí o XP. |
|
| |||
| |||
| No to bude len na jednom počítači (dual boot jeden). Budem používať moji priatelia súbory, ale používať svoj kľúč, ktorý je vytlačený na strane počítačovej skrine. A pre Xp Pro, že počítač nefunguje tak, že najmä kópie xp bude len na jednom počítači tiež. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže vy, ktorí majú záujem o inštaláciu legit kópiu Vista a XP Pro na jeden pevný disk? Alebo na iný pevný disk?
| |||
| |||
| Budem pravdepodobne používať iba jeden pevný disk. Tu je to, čo som myslel tak, dajte mi vedieť, či to bude fungovať, alebo nie. Ill použiť jeden z mnohých oddielov tvorcov k vytvoreniu dvoch samostatných oddielov. Nainštalovať kópiu systému Windows XP na oboch oddielov a iba upgrade na priehľad iba na jednom z oddelení. By to funguje? |
|
| |||
| |||
| To by ale bolo by zbytočné. Inštalovať XP na jednom oddielu potom jednoducho nainstalovat Vista na druhej strane ... nie je potrebné inštalovať xp dvakrát potom upgrade jedného z nich.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je pravda, že Windows Vista je Nedá Dvojnásobný Topánka s operačným systémom ... | ComputerRepairStpete | Operačné systémy Windows | 1 | 5.října 2009 07:54 |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| DDR2 pamäte beží v Dual Channel Config? | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 15. februára 2009 07:55 |
| Dva operačné systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádzacia | TenQ | Operačné systémy Windows | 1 | 11. február 2009 12:05 |
| \ Windows \ system32 \ config \ system poškodený alebo | fenderdude | Operačné systémy Windows | 1 | 23. decembra 2008 07:47 |
| Thread Tools | |
| |