мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Дуал боот Уиндоус Цонфиг Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2007, 08:48
Мембер Гроуп

Default Дуал боот Уиндоус Цонфиг Помоћ

Поздрав свима! Купио сам нови компјутер пре пар месеци од добре Оле најбоље купити. Међутим, они никада није дај поново диск за Висту. То је проблем, јер заиста желим да двојно подизање система КСП и Виста, јер заиста желим да се само сачека Виста излази са СП1 док сам га користити. У то време мој пријатељ довео своје Виста Хоме Премиум диска преко на своје мјесто и сам прилично копирали све фајлове са диска на мој ПЦ. Али, како можете да ово на диску који се може користити за двојно покретање прозора. Ох и ја имам КСП са мог диска старијих рачунара ЈА донт користити више. Било каква помоћ у било би веома цењени. Хвала
Old 27. Мар 2007, 10:30
Мембер Гроуп

Можете не могу копирати датотеке са Виста диска ... и очекујем да ради као иде против ауторских права. МС имају веома чврст ограничења, можете да инсталирате Виста на 1 ПЦ са 1 тастер. Исто је и са КСП.
Old 27. новембар 2007, 11:02
Мембер Гроуп

Па само ће бити на једном рачунару (двојно покретање једног). Ја ћу користити свој пријатељи фајлове, али користи мој тастер који је одштампан на страни рачунара случај. А за КСП Про који рачунар не ради, тако да ће посебну копију КСП бити само на једном рачунару, као.
Old 4. децембар 2007, 11:27
Донаторска Група

Дакле, ви сте желели да инсталирате легит копију Виста и КСП на један хард диск? Или различите чврсте дискове?

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Old 4. Нов 2007, 17:15
Мембер Гроуп

Ја ћу вероватно бити само преко једног чврстог диска. Ево шта сам мислила да ми јавите ако је одлазак на посао или не. Болестан користите један од многих стваралаца да направите партиције две засебне партиције. Инсталирајте моја копија оперативног система Уиндоус КСП на обе партиције и само надоградње на Виста на само једну од партиција. Желите да се ради?
Old 4. Нов 2007, 18:11
Донаторска Група

То би, али би било бесмислено.

Инсталирајте КСП на једну партицију онда једноставно инсталирајте Виста на други ... нема потребе да инсталирате КСП два пута а затим надоградити један од њих.

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц