![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима! Купио сам нови компјутер пре пар месеци од добре Оле најбоље купити. Међутим, они никада није дај поново диск за Висту. То је проблем, јер заиста желим да двојно подизање система КСП и Виста, јер заиста желим да се само сачека Виста излази са СП1 док сам га користити. У то време мој пријатељ довео своје Виста Хоме Премиум диска преко на своје мјесто и сам прилично копирали све фајлове са диска на мој ПЦ. Али, како можете да ово на диску који се може користити за двојно покретање прозора. Ох и ја имам КСП са мог диска старијих рачунара ЈА донт користити више. Било каква помоћ у било би веома цењени. Хвала |
|
| |||
| |||
| Можете не могу копирати датотеке са Виста диска ... и очекујем да ради као иде против ауторских права. МС имају веома чврст ограничења, можете да инсталирате Виста на 1 ПЦ са 1 тастер. Исто је и са КСП. |
|
| |||
| |||
| Па само ће бити на једном рачунару (двојно покретање једног). Ја ћу користити свој пријатељи фајлове, али користи мој тастер који је одштампан на страни рачунара случај. А за КСП Про који рачунар не ради, тако да ће посебну копију КСП бити само на једном рачунару, као. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дакле, ви сте желели да инсталирате легит копију Виста и КСП на један хард диск? Или различите чврсте дискове?
| |||
| |||
| Ја ћу вероватно бити само преко једног чврстог диска. Ево шта сам мислила да ми јавите ако је одлазак на посао или не. Болестан користите један од многих стваралаца да направите партиције две засебне партиције. Инсталирајте моја копија оперативног система Уиндоус КСП на обе партиције и само надоградње на Виста на само једну од партиција. Желите да се ради? |
|
| |||
| |||
| То би, али би било бесмислено. Инсталирајте КСП на једну партицију онда једноставно инсталирајте Виста на други ... нема потребе да инсталирате КСП два пута а затим надоградити један од њих.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |