менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Dual Boot Config Допомога

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 листопада 2007, 08:48
Член групи

Default Windows Dual Boot Config Допомога

Привіт усім! Я купив новий комп'ютер, кілька місяців тому з хороших Оле Best Buy. Однак вони ніколи не дають мені відформатувати диск для Vista. Це проблема, тому що я дійсно хочу, щоб подвійну завантаження XP і Vista, тому що я дійсно хочу, щоб просто чекати, коли вийде Vista з SP1, поки я його використовувати. Тим часом мій приятель приніс Vista Home Premium диск до мого місця, і я дуже багато чого просто скопіювали всі файли з диска до комп'ютера. Але як ви можете зробити це на диск, який може бути використаний для подвійний завантаження Windows. Та й у мене є диск XP Pro з моїх старших I Dont комп'ютер використовується. Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю. Спасибо
Old 27 листопада 2007, 10:30
Член групи

Вам вдається скопіювати файли з диска ... Vista і чекати його на роботу як йдучи проти авторського права. MS мають дуже жорсткі обмеження, ви можете встановити тільки перспектива на 1 ПК від 1 ключа. Же саме можна сказати XP.
Old 27 листопада 2007, 11:02
Член групи

Ну, це буде тільки на одному комп'ютері (подвійний завантаження одного). Я буду використовувати мої друзі файли, але використовувати мій ключ, який надрукований на бічній стороні корпусу комп'ютера. А для Xp Pro, що комп'ютер не працює, так що особливості копія XP буде тільки на одному комп'ютері, а також.
Old 4 грудня 2007, 11:27
Донор групи

Так ви хто встановлює Legit копій Vista і XP Pro для одного жорсткого диска? Або на різних жорстких дисках?

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 4 грудня 2007, 17:15
Член групи

Я, мабуть, просто за допомогою одного жорсткого диска. Ось що я думав, так що давайте мені знати, якщо це буде робота чи ні. Жорстоке використовувати одну з багатьох творців розділу створити два окремі розділи. Встановити моя копія Windows XP на обох розділах, і тільки оновлення до Vista тільки на одному з розділів. Лі ця робота?
Old 4 грудня 2007, 18:11
Донор групи

Було б, але було б безглуздо.

Встановити XP на одному розділі потім просто встановити Vista на інші ... немає необхідності встановлювати XP двічі потім відновити одну з них.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.