![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім! Я купив новий комп'ютер, кілька місяців тому з хороших Оле Best Buy. Однак вони ніколи не дають мені відформатувати диск для Vista. Це проблема, тому що я дійсно хочу, щоб подвійну завантаження XP і Vista, тому що я дійсно хочу, щоб просто чекати, коли вийде Vista з SP1, поки я його використовувати. Тим часом мій приятель приніс Vista Home Premium диск до мого місця, і я дуже багато чого просто скопіювали всі файли з диска до комп'ютера. Але як ви можете зробити це на диск, який може бути використаний для подвійний завантаження Windows. Та й у мене є диск XP Pro з моїх старших I Dont комп'ютер використовується. Будь-яка допомога в цьому буде прийнята з вдячністю. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Вам вдається скопіювати файли з диска ... Vista і чекати його на роботу як йдучи проти авторського права. MS мають дуже жорсткі обмеження, ви можете встановити тільки перспектива на 1 ПК від 1 ключа. Же саме можна сказати XP. |
|
| |||
| |||
| Ну, це буде тільки на одному комп'ютері (подвійний завантаження одного). Я буду використовувати мої друзі файли, але використовувати мій ключ, який надрукований на бічній стороні корпусу комп'ютера. А для Xp Pro, що комп'ютер не працює, так що особливості копія XP буде тільки на одному комп'ютері, а також. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ви хто встановлює Legit копій Vista і XP Pro для одного жорсткого диска? Або на різних жорстких дисках?
| |||
| |||
| Я, мабуть, просто за допомогою одного жорсткого диска. Ось що я думав, так що давайте мені знати, якщо це буде робота чи ні. Жорстоке використовувати одну з багатьох творців розділу створити два окремі розділи. Встановити моя копія Windows XP на обох розділах, і тільки оновлення до Vista тільки на одному з розділів. Лі ця робота? |
|
| |||
| |||
| Було б, але було б безглуздо. Встановити XP на одному розділі потім просто встановити Vista на інші ... немає необхідності встановлювати XP двічі потім відновити одну з них.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |