![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snadný převod! ? pokud vůbec něco, co je uvedeno, že je to má být, a jako jeho součást Vista je skutečně hromady haraburdí. Mám nový Dell Inspiron 1520 a mají odstranit podle návodu na pevný disk z mé staré XP stroj, nahraje ho na externí HD dopravce a jsou spojeny jak s tím spojené USB kabel. Dell uznává starý pevný disk, Super! I začátek je snadný přenos, je pryč buzzes přes všechny soubory asi hodinu poté zobrazí seznam všech souborů, jeho převedeny a radí, že k dokončení jsem restartovat. OK tak daleko, reboot a já dotírat najít převádí soubory kdekoliv. Může někdo, prosím, řekněte mi, jak najít převedených souborů a jednou umístěn, jak jsem pak snadno integrovat je do mé soubory, například oblíbené, e-maily apod. Musím říct, že se snaží pochopit jednoduchý převod rady o průvodce, je jako další jazyk. Opravdu by měl být v písemné formě a pro idioty. Beru na vědomí, že za jeho třídění přes všechny soubory, například také to, zdá se, včetně obrázků na nové stroje. Im úplně ztratilo se to. Ive vypadalo na síti, ale zároveň existuje mnoho závitů kolem Easy transfer tam isnt něco opravdu je pravda, tutorial a určitě ne to, co hledat, kdy je přenos dokončen. Prosím někoho místo mě na správnou cestu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý návod, co se používá, ale pokud váš starý systém byl unbootable, není obvykle nutné odstranit HDD. Namísto toho jsou možnosti v různých kousků softwaru pro export souborů a dat .... a pak podobné možnosti Vista na importu.
| |||
| |||
| ano starý pevný disk zhroutil a já couldnt dostat ji zpět pomocí F8 vůbec, jen průběžně dotazem mi vybrat XP a pak "prázdné obrazovky". Tak rad konce roku na tomto fóru navrhla použít externí Caddy. Jak jsem již uvedla, když jsem otevřel starý pevný disk, vista a snadný převod jsou čtení a zdá se být přenesení všech souborů. Podle disku C ve Vista, já teď mít soubor s názvem "from_old_computer" Když si kliknete na to, že začíná jít přes režim přenosu, ale znovu tuto chvíli shánět "klíče". Od té chvíle se celý stroj prostě zamrzne a musím restartovat Vista. Také na základě Vista C / I dnes má soubor s názvem migwiz a když kliknete na to, že začíná přenos, aniž by bylo nutné na klíče atd. V migwiz souboru je přibližně o velikosti 30MB, což naznačuje, že se nějak soubory chci. Je to frustrující, a upřímně řečeno absurdní. |
|
| |||
| |||
| Bohužel Outlook Express dbx soubory z XP nelze jednotlivě dovezené do Vista Windows Mail, můžete importovat pouze dbx soubory ze složky vytvořené dělat kompletní zálohu OE v XP. Ty by měly být schopny zkopírovat Oblíbené z Internet Exploreru snadno ačkoli. Přejděte na starou disk Dokumenty a nastavení /Vaše uživatelské jméno/Nejsledovanějąí. Pokud vyzdvihnout všechny položky, klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte kopírovat, pak přejít na Vista disk uživatele /Vaše uživatelské jméno/Nejsledovanější a klikněte pravým tlačítkem myši a pasta, která bude kopírovat je po všem. I když hledáte na starém disku v Dokumenty & Nastavení, měli byste být schopni přistupovat a zkopírovat všechny soubory z Dokumenty, které zahrnuje Moje obrázky Moje hudba atd. HTH |
|
| |||
| |||
| díky Phil Jedním z dalších dotazů. Jedním z programů, opravdu chci přejít celé je můj rodokmen program. Mám nainstalovaný software na FT průhled, ale jak mám jít o přechod na starý obrázek do nového stroje? Nebo mám jen kopii starého programu a soubor více než jedno s instalací nové kopie? Díky |
|
| |||
| |||
| Podle jakých rodokmen programu, který používáte, budete muset mít asi shánět starý disk pro datový soubor (y). I use Rodinné Tree Maker, který ukládá soubory s příponou. Ftw prodloužení, takže v tomto případě bychom mohli hledat právě pro mechaniky. Ftw soubory ... tj. *. ftw ...... nebo není-li štěstí, najdete v Program Files a hon na váš rodokmen programu otevřete složku a vyhledejte soubor (y) existuje. HTH |
|
| |||
| |||
| Díky Phil jsem používat stejný program. Omlouváme se za to, že takový numpty ale mohu jen zkopírovat celý FTW složku a pusť ji na nově instalované panna FTW program nebo co. Pledase xplain tak podrobně, jak je to možné. Já opravdu oceňuji. Díky |
|
| |||
| |||
| No ... ne složku, pouze soubor (y) s příponou. ftw Pokud yo nevidíte přípony souborů, přejděte do Ovládacích Pane / / Možnosti složky, klepněte na kartu Zobrazení a přejděte na Skrýt příponu souborů známých typů a untick, klepněte na tlačítko Použít ..... pak byste měli vidět 3 písmeno rozšíření na všechny soubory. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil můžu vidět pouze na soubor s příponou FBC? datované kolem května 2007. Im jako nyní pomocí Vista a snaží zápasit s jeho složitosti I cant viz jakýmkoliv způsobem v ovládacím panelu hledat složky atd. nějaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Ve Vista, stačí jít do Ovládací panely a tam na položku s názvem "Možnosti složky" Který uvedl, že pokud vidíte 3 písmeno rozšíření na všechny soubory. potom není třeba. Pokud klepnete na tlačítko Start, krabice se objeví na dně "Zahájit hledání" .... typu *. ftw a stiskněte klávesu Enter. To bude vaše hledání HDD 'pro všechny. Ftw (Family Tree Maker datové soubory). Jakmile nachází pak můžete copy & paste je na požadovanou jednotku / umístění. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Easy Převod | Katana | Operační systémy Windows | 2 | 13. července 2009 23:55 |
| Snadný převod dráty | džungle-bhoy | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 28. prosince 2008 05:52 |
| Z Windows na Ubuntu (instalace provést jednoduché) | xJiX | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 12:57 |
| Hledám nový LCD monitor, který je stejně snadné jako možné na mé oko | andrewanimation | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. února 2008 04:41 |
| Existuje jednoduchý způsob, jak to udělat jiným než Formátování? | Kona1984hawaii | Obecné Software Chat | 5 | 16. prosince 2007 00:43 |
| Thread Nástroje | |
| |