![]() |
|
| |||
| |||
| Easy Transfer! ? αν ποτέ κάτι που δεν ήταν αυτό που δηλώθηκε ότι είναι αυτό πρέπει να είναι, όπως και από την πλευρά των Vista είναι πραγματικά ένα σωρό σκουπίδια. Έχω ένα νέο Dell Inspiron 1520 και να έχουν αφαιρεθεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του σκληρού δίσκου από το παλιό μου XP μηχανή, που φορτώνονται σε ένα εξωτερικό HD μεταφορέα καθώς και συνδέεται τόσο με τις συνδεδεμένες καλώδιο USB. Η Dell αναγνωρίζει το παλιό σκληρό δίσκο, Great! Ξεκινώ την εύκολη μεταφορά αυτή, buzzes μακριά με όλα τα αρχεία για περίπου μία ώρα στη συνέχεια δείχνει μια λίστα με όλα τα αρχεία και τις συμβουλές που μεταφέρθηκε για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να επανεκκινήσει. ΟΚ μέχρι τώρα, θα επανεκκινήσει και θα βρείτε την επίκλιση μεταφερθούν τα αρχεία πουθενά. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει πώς να εντοπίσετε τα αρχεία που μεταφέρονται και από την στιγμή που βρίσκονται πώς τότε εύκολα την ενσωμάτωσή τους στην παρούσα αρχεία μου, π.χ., αγαπημένα, μηνύματα κλπ. Πρέπει να πω ότι προσπαθούμε να κατανοήσουμε την εύκολη μεταφορά συμβουλές για τον οδηγό είναι σαν μια άλλη γλώσσα. Αυτό που πραγματικά θα πρέπει να είναι γραμμένο για ηλίθιοι. Σημειώνω ότι, όπως τη διαλογή με όλα τα αρχεία για παράδειγμα, φαίνεται να είναι επίσης συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του νέου μηχανήματος. Im χάσει εντελώς με αυτό. IVe εξεταστεί με βάση το καθαρό αλλά ενώ υπάρχει μεγάλη μηνυματοσειρές σχετικά με Easy Transfer εκεί isn't πραγματικά κάτι το οποίο είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα εκμάθησης και σίγουρα δεν είναι το τι πρέπει να εξετάσουμε για μεταφορά όταν είναι πλήρεις. Παρακαλούμε σημείο κάποιος μου το σωστό δρόμο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος τι οδηγίες που χρησιμοποιείτε, όμως αν δεν το παλιό σύστημα ήταν unbootable, δεν είναι κανονικά αναγκαία για την εξάλειψη των HDD. Αντίθετα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στα διάφορα τμήματα του λογισμικού για την Εξαγωγή αρχείων / δεδομένων .... και στη συνέχεια σε παρόμοιες επιλογές Vista εισαγωγής τους.
| |||
| |||
| ναι το παλιό σκληρό δίσκο I couldnt τράκαρε και να το χρησιμοποιούν για να ανακτήσει F8 καθόλου, απλά μου ζητά να διατηρούνται XP και στη συνέχεια επιλέξτε "κενή οθόνη". Έτσι συμβουλές τέλος του έτους σχετικά με αυτό το φόρουμ πρότεινε τη χρήση μιας εξωτερικής κουτί. Όπως είπα, όταν ανοίξει το παλιό σκληρό δίσκο, μακρινή θέα και εύκολη μεταφορά διαβάζετε αυτό και φαίνεται να μεταφέρει όλα τα αρχεία. Σύμφωνα C δίσκο με Vista, θα ήθελα τώρα να έχει το αρχείο που ονομάζεται "from_old_computer" Αν κάνω κλικ σε ότι αρχίζει να περάσουν από το καθεστώς της μεταφοράς, αλλά και πάλι αυτή τη φορά ζητώντας "κλειδιά". Στο σημείο αυτό, ολόκληρο το μηχάνημα παγώνει και μόνο που έχω να ξανακλωτσώ μακρινή θέα. Επίσης, στις υπό Vista C / I, επίσης, έχουν πλέον ένα αρχείο που ονομάζεται migwiz και αν κάνω κλικ σε ότι αρχίζει η μεταφορά, χωρίς την ανάγκη για κλειδιά κλπ. Η migwiz αρχείο είναι περίπου 30Mb σε μέγεθος που υποδηλώνει κάποιον που έχει τα αρχεία που θέλω. Είναι τόσο απογοητευτική και ειλικρινά παράλογο. |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς το Outlook Express dbx αρχεία, από XP, δεν μπορούν να εισάγονται σε μεμονωμένα Vista Windows Mail, μπορείτε μόνο εισαγωγής dbx αρχεία από ένα φάκελο που δημιουργήθηκε με τον τρόπο ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας σε Ο.Ε. XP. Θα πρέπει να είναι σε θέση να σας αντίγραφο αγαπημένα από τον Internet Explorer εύκολα όμως. Μετάβαση στον παλιό δίσκο για να Έγγραφα & Ρυθμίσεις /το όνομα χρήστη/Αγαπημένα. Αν έχετε επισημάνει όλα τα αντικείμενα, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε αντιγραφή, κατόπιν μεταβείτε στην Vista οδηγούν σε χρήστες /το όνομα χρήστη/Αγαπημένα και δεξί κλικ και επικόλληση, ότι θα τα αντιγράψετε πάνω. Αν αναζητάτε σχετικά με την οδήγηση στην παλιά Έγγραφα & Ρυθμίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση και να αντιγράψετε τα αρχεία από το My Documents, το οποίο περιλαμβάνει My Pictures, My Music κλπ. HTH |
|
| |||
| |||
| χάρη Phil Ένα άλλο θέμα. Ένα από τα προγράμματα που πραγματικά θέλουν να μετακινηθούν σε όλη την οικογένειά μου είναι δέντρο προγράμματος. Έχω εγκαταστήσει το λογισμικό FT σε Vista, αλλά πώς να το κυκλοφορούν πάνω από το παλιό αρχείο στο νέο μηχάνημα; Ή μήπως απλά αντίγραφο το παλιό αρχείο πάνω πρόγραμμα και να μην ασχοληθείτε με την εγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Ανάλογα τι Οικογένεια Tree πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να έχει το κυνήγι γύρω από το παλιό δίσκο για το αρχείο δεδομένων (ες). Χρησιμοποιώ Οικογένεια Tree Maker, το οποίο αποθηκεύει τα αρχεία με επέκταση. Ftw επέκταση, τόσο σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να οδηγεί για την αναζήτηση. Ftw αρχεία ... δηλαδή *. ftw ...... ή αν δεν τύχη, κοίτα στο Program Files και να έχει το κυνήγι για την οικογένειά σας Δέντρο πρόγραμμα, ανοίξτε το φάκελο και να αναζητήσετε το αρχείο (ες) εκεί. HTH |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, να χρησιμοποιήσω το ίδιο πρόγραμμα. Λυπούμαστε για την εν λόγω numpty, αλλά μπορώ να κάνω μόνο αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου και FTW πτώση πάνω νεοεισαχθέν παρθένο FTW πρόγραμμα ή τι. Pledase xplain σε όσες λεπτομέρειες μπορείτε. Πραγματικά, εκτιμώ. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δεν ... δεν το φάκελο, μόνο το αρχείο (ες) με επέκταση. ftw Yo Εάν δεν μπορείτε να δείτε τις επεκτάσεις των αρχείων, μεταβείτε στο Control Pane / / Folder Options, κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή και μεταβείτε σε Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων και untick, κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Apply ..... Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε την επιστολή 3 επέκταση σε όλα τα αρχεία. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil, μπορώ μόνο να δω ένα αρχείο με την επέκταση FBC; της γύρω από τον Μάιο του 2007. Όπως Im τώρα που χρησιμοποιούν Vista και προσπαθεί να παλεύουν με τις πολυπλοκότητες I επίκλισης δείτε κανένα τρόπο σε πίνακα ελέγχου για να αναζητήσουμε φάκελο επιλογές κλπ. οποιεσδήποτε προτάσεις; |
|
| |||
| |||
| Σε Vista, πήγαινε στο Control Panel και υπάρχει ένα στοιχείο που ονομάζεται "Folder Options" Πέραν τούτου, αν μπορείτε να δείτε τα 3 επιστολή επέκταση, σε όλα τα αρχεία. τότε δεν υπάρχει ανάγκη. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Start, ένα κουτί θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος "Start Search" .... τύπου σε *. ftw και πατήστε enter. Αυτή η αναζήτηση θα σας HDD »για κάθε. Ftw (Οικογένεια Tree Maker αρχεία δεδομένων). Μόλις βρίσκονται στη συνέχεια μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την επιθυμητή μονάδα δίσκου / τοποθεσία. |