![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Easy Transfer! ? ako ikada nešto što nije navedeno je da se je to da se ona, i kao njen dio Vista Internet stvarno je hrpa od junk. Imam novu Dell inspiron 1520 i uklonjen prema uputama na hard disk od moje stare XP stroju, učitao je na neki vanjski HD prijevoznika i povezan obje zajedno s povezane USB kabel. The Dell priznaje stari hard disk, Great! Ja početi lagano transfera, buzzes daleko kroz sve datoteke za oko sat zatim prikazuje popis svih njegovih slika prenesena i savjetovati da biste dovršili moram ponovno podizanje sustava. U redu, do sada, ponovno podizanje sustava i ja licemjerje nađi prema prenesene datoteke bilo gdje. Može li netko molim recite mene kako da biste pronašli prenesene datoteke i odjednom nalazi kako sam onda jednostavno integrirati ih u moje sadašnjosti datoteke, npr. favorite, e-poruka, itd. Moram reći da pokušavate razumjeti prijenos jednostavan savjet o čarobnjaku je kao drugi jezik. To stvarno treba biti napisana za idiots. I ne zaboravite, da kao svoj razvrstavanje preko svih datoteka na primjer, ona također čini se da je, uključujući datoteke na novi stroj. Im potpuno izgubio s tim. Ive pogledao na internetu, ali dok postoji mnogo tema o Easy Transfer postoji ništa nije stvarno, koji je pravi uvod a pogotovo ne što tražiti kada prijenos bude gotov. Molimo vas netko pokažite mi dolje pravom putu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran što uputama koje koristite, ali ako vaš stari sustav bio unbootable, to nije normalno potrebne za uklanjanje HDD. Umjesto toga postoji opcija u raznim komada softvera za izvoz datoteka / data .... i onda slične mogućnosti Vista za uvoz njih.
| |||
| |||
| Da stari hard disk pala i ja couldnt get to oporaviti koristeći tipku F8 na sve, samo čuvaju od mene traži da odaberete XP, a zatim "blank screen." Dakle savjet kraja godine na ovaj forum predložili korištenje vanjskog kutija za čaj. Kao što sam naznačeno kad sam otvoriti stari hard disk, Vista i lak prijenos čitate ga i čini se da prebacivanjem svih datoteka. Pod C voziti in Vidik, ja sada imate datoteku pod nazivom "from_old_computer" Ako kliknete na to da počne ići kroz prijenos režim ponovo ali ovaj put tražeći "ključevima". U tome trenutku, cijeli stroj freezes i upravo sam to ponovno podizanje sustava vidik. Također na Vidik pod C / Također sam sada file migwiz i ako kliknete na koje počinje prijenos bez potrebe za tipke itd. The migwiz Datoteka je oko 30Mb u veličini koja je na neki način sugerira datoteke koje želim. To je tako frustrirajuće i iskreno apsurd. |
|
| |||
| |||
| Nažalost dbx datoteke u programu Outlook Express, od XP, ne može biti uvezen u individualno Vista Windows Mail, možete samo uvoz dbx datoteke iz mape kreiraju radite kompletnu rezervnu OE u XP. Trebali biste moći kopirati vaše omiljene slike iz Internet Explorera jednostavno ipak. Prijelaz na starom disku na Documents & Settings /Vaše korisničko ime/Favourites. Ako ste označili sve stavke, kliknite desnom tipkom i odaberite kopirati, a zatim ploviti na Vista vozite do Korisnici /Vaše korisničko ime/Favourites i desni klik i paste, koji će ih kopirati. Dok gleda na stari pogon u Documents & Settings, trebali biste biti u mogućnosti pristupiti i kopirati datoteke s bilo kojeg My Documents, što uključuje My Pictures, My Music i sl. HTH |
|
| |||
| |||
| hvala Phil Jedna druga pitanja. Jedan od programa JA stvarno ištanje to premjestiti preko je moje obiteljsko stablo Programm. Imam Installer softver na FT vidik ali kako mogu ići oko premještanja preko starih datoteka na novi stroj? Ili sam samo kopirali datoteke preko starih programu, a ne gnjaviti s instalirate novi primjerak? Hvala |
|
| |||
| |||
| Ovisno što Family Tree programu koji koristite, morate imati lova oko stare pogon za podatkovnu datoteku (e). Koristim Family Tree Maker, koji sprema datoteke s nastavkom. Ftw ekstenzija, tako da u ovom slučaju nismo mogli jednostavno pretraživanje vozite. Ftw datoteke ... odnosno *. ftw ...... ili ako nema sreće, potražite u Program Files i imati lovu za svoje obiteljsko stablo programa, otvorite mapu i potraga za file (s) nalaze. HTH |
|
| |||
| |||
| Hvala Phil, ja koristiti isti program. Žao nam je zbog takve numpty ali ja samo kopirali cijelu mapu FTW i ispustite ga preko novoosnovanog djevičansko FTW instaliran program ili što. Pledase xplain u koliko detaljno kao što možete. JA stvarno poštovati Internet. Hvala |
|
| |||
| |||
| Ne ... ne mapu, samo file (s) s nastavkom. ftw Ako jo ne mogu vidjeti nastavke datoteka, otiđite na Control oknu / / Folder Options, kliknite na View tab i pomaknite se do Sakrij proširenja za poznate vrste datoteka i untick, zatim kliknite Apply ..... zatim biste trebali vidjeti 3 slova produženje na svim datotekama. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil, mogu vidjeti samo datoteke s nastavkom FBC? datiran oko svibnja 2007. Kao što je sada Im koristeći Vidik i pokušava rvati sa svojim složenosti I cant vidjeti bilo koji način u control panel potražiti savijač opcije itd. bilo koji sugestija? |
|
| |||
| |||
| In Vidik, pravedan otiđite na Control Panel i tamo su stavke naziva "Folder Options" Poslije rečenog da, ako mogu vidjeti 3 slova produženje, o svim datotekama. onda nema potrebe. Ako kliknete gumb Start, a pojavit će se okvir na dnu "Start Search" .... upišite *. ftw i pritisnite Enter. To će vašem HDD traži 'za bilo kakvu. Ftw (Family Tree Maker podatkovne datoteke). Jednom smještena možete zatim kopirajte i zalijepite ih na svoj željeni pogon / lokaciju. |