kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows Easy Transfer

Reply

Téma eszközök
Old Január 7 2008, 11:17
Csoport tagja

Default Windows Easy Transfer

Áttelepítő! ??? ha egyáltalán volt valami, amit nem is kijelentette, hogy ezt meg kell, és annak részeként a Vista, hogy valóban van egy rakás szemét.

Nekem van egy új Dell Inspiron 1520 és eltávolította utasításai merevlemez a régi XP gép, betöltve azt át egy külső HD fuvarozó és csatlakozik a két együtt jár az USB kábelt.
A Dell elismeri a régi merevlemezt, Nagy!
Kezdem a Áttelepítő, ez igencsak pezsgő el az összes kép körülbelül egy órát, majd bemutat egy listát az összes fájlt, hogy tanácsot adjon át, és hogy a teljes van újraindítani.

OK eddig újraindítás, és én vidám talál az átadott fájlok sehol.

Tud valaki legyen szíves mondja meg, hogyan keresse meg az átvitt fájlokat és elhelyezni, hogy én egyszer majd könnyen integrálni őket jelenlegi kép, pl kedvencek, stb emails

El kell mondanom, hogy próbálják megérteni a Áttelepítő tanácsot a varázsló, mint egy másik nyelvet. Tényleg kell megírni az idióták. Tudomásul veszem, hogy a válogatási át az összes fájlt, például azt is, úgy tűnik, beleértve a fájlokat az új gép.
Im teljesen elvesztette ezzel. Ive nézett a neten, de ugyanakkor nincs sok szállal mintegy Áttelepítő ott isnt akármi ami valóban igaz, a bemutató, és biztosan nem, mit kell keresni, ha az átadás teljes. Kérem, valaki pont le a helyes útvonalat.

Old Január 7, 2008, 12:56
Donor Group

Nem tudom, milyen utasításokat használ, de ha a régi rendszer unbootable, ez általában nem szükséges, hogy vegye ki a HDD. Ehelyett vannak lehetőségek az egyes darabok szoftver Export kép / data .... majd hasonló lehetőségeket Vista Importálás őket.

Milyen tanácsot a maga után, honnan?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 7, 2008, 13:39
Csoport tagja

Igen a régi merevlemezt, lezuhant, és én couldnt get it visszatéríttetésére használatával F8 minden, csak azt kérdezi, hogy tartani válasszuk XP, majd az "üres képernyő." Szóval tanácsokat az év végéig ezen a fórum használatát javasolta egy külső Caddy.
Amint azt jelezte, amikor megnyitják a régi merevlemez, Vista és Áttelepítő olvasott, és úgy tűnik, hogy átadó az összes fájlt.
C. vezetni Vista, most van egy fájl neve "from_old_computer" Ha kattintson hogy kezd átmenni az átadás rendszer újra, de ez alkalommal kérte a "gombok". Ekkor az egész gép lefagy, és csak azt kell újraindítani kilátás.
Szintén Vista alatt C / én is most egy fájlt úgynevezett migwiz és ha rákattintok, hogy indul az átruházás szükségessége nélkül gombok stb
A migwiz file kb 30Mb méretű, ami arra utal, valahogy ez a kép akarok.
Ez igen bosszantó, és őszintén szólva abszurd.
Old Január 7, 2008, 14:04
Donor Group

Sajnos az Outlook Express dbx fájlokat, az XP, nem lehet egyedileg behozott Vista Windows Mail, csak import dbx fájlokat egy mappát létre csinál egy teljes biztonsági mentést az OE XP.

Önnek tudnia kell másolni a Kedvencek az Internet Explorer könnyen mégis.

Navigálás a régi autóval Dokumentumok & Beállítások /a felhasználói nevet/Kedvencek. Ha kiemelik a tételeket, és válasszuk a jobb klikk másolás, majd navigálni a Vista meghajtó Felhasználók /a felhasználói nevet/Kedvencek és a jobb klikk és beillesztés, hogy másolja át.

Miközben keresi a régi meghajtót Dokumentumok & Beállítások, akkor lehetővé kell tenni, hogy a hozzáférés és a másolatot olyan fájlokat My Documents, amely magában foglalja a Képek, Zene, stb

HTH
Old Január 7, 2008, 14:16
Csoport tagja

Thanks Phil
Egy másik kérdés. Az egyik a programok én azt akarom, hogy az egész az én családfáját programot. Nekem van beiktatott a szoftver-FT-ra kilátás, de hogyan tudom tájékoztasson mozog a régi fájlt az új gép? Vagy csak másolja a régi program fájlt, és sem a telepítése egy új példányt?
Köszönöm
Old Január 7, 2008, 14:30
Donor Group

Family Tree függően milyen programot használ, akkor a vadászat körül a régi meghajtót, az adatok fájl (ok).

Használhatom Family Tree Maker, amely tárolja a fájlokat, amelyek. Ftw meghosszabbítását, így ebben az esetben tudjuk csak keressen a meghajtót. Ftw kép ... azaz *. ftw ...... vagy ha nincs szerencséje, nézd a Program Files és a vadászat az Ön Family Tree Program, nyissuk meg a mappát, és keressük meg a fájl (ok) ott.

HTH
Old Január 7, 2008, 15:03
Csoport tagja

Köszönet Phil, azt használja ugyanazt a programot. Elnézést, hogy ilyen numpty, de én csak másolja a FTW egész mappát, és dobja el az újonnan telepített szűz FTW program vagy mi. Pledase xplain az annyira részletesen, mint te. Nagyra értékelem.
Köszönöm
Old Január 7, 2008, 15:07
Donor Group

Nem ... nem az a mappa, csak a fájl (ok) a kiterjesztés. ftw

Ha yo nem látja a file-kiterjesztéseket, go to Control Pane / / Mappa beállításai parancsára, kattintson a Nézet fülre, és lépjünk kiterjesztéseinek elrejtése ismert fájltípusok és untick, majd kattintsunk az Apply ..... meg kell majd a 3 betű kiterjesztését az összes fájlt.

HTH
Old Január 7 2008, 15:51
Csoport tagja

Phil, Csak lásd a fájl kiterjesztése FBC? kelt körül 2007.
Im Mivel most már Vista és megpróbál megragad annak komplexitása I cant látok semmilyen módon vezérlőpultról, hogy találják meg a Mappa beállításai stb
any suggestions?
Old Január 7, 2008, 16:05
Donor Group

A Vista, csak menj a Control Panel, és van egy elem a "Folder Options"

Miután azt mondta, hogy ha látható a 3 betű kiterjesztését az összes fájlt. akkor nincs szükség.

Ha rákattintunk a Start gombra, majd a doboz alján a "Start Search" .... Írd be *. ftw hit és az Enter-t. Ez a keresés a HDD 'minden. Ftw (Family Tree Maker Adatfájlok).
Amint található ezután másolja & paste, hogy a kívánt meghajtó / helyre.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Easy Transfer Katana A Windows operációs rendszerek 2 13. július 2009 23:55
Áttelepítő huzalok dzsungel-bhoy Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 28. december 2008 05:52
A Windows az Ubuntu (telepítés egyszerűen) xJiX Linux és OS Alternatív 3 7. március 2008 12:57
I'm looking for új LCD monitor, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemembe andrewanimation Grafikus kártyák és monitorok 5 8. február 2008 04:41
Van egy egyszerű módja annak, hogy ezt nem formátolás? Kona1984hawaii General Chat szoftver 5 16. december 2007 00:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.