פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

העברה נוחה ב-Windows

Reply

שרשרת כלים
Old 7 ינואר 2008, 11:17
חבר קבוצת

Default העברה נוחה ב-Windows

העברה נוחה! ??? אם אי פעם לא היה משהו מה זה נאמר להיות זה חייב להיות זה, וכן את חלקו של Vista היא באמת ערימת הזבל.

יש לי החדש של Dell inspiron 1520 ו בהתאם להוראות יש הורידו את הכונן הקשיח של המחשב הישן שלי XP, טעון זה על גבי חיצוני הספק HD ו שניהם מחוברים יחד עם המשויך כבל USB.
Dell מזהה את הכונן הקשיח הישן, נהדר!
אני מתחיל את 'העברה נוחה, זה buzzes משם דרך כל הקבצים במשך כשעה לאחר מכן מציגה רשימה של כל הקבצים שלה העביר ולייעץ כי אני צריך להשלים את האתחול מחדש.

בסדר עד כה, אתחול מחדש ואני צביעות למצוא את הקבצים שהועברו בכל מקום.

מישהו יכול בבקשה תגיד לי איך לאתר את הקבצים שהועברו לאחר מכן איך אני הנמצא בקלות לשלב אותם הקבצים הנוכחית שלי, למשל, favourites, דוא"ל וכו '

אני חייבת להגיד את זה מנסה להבין את העברה נוחה ייעוץ על האשף כמו שפה אחרת. זה באמת צריך להיות כתוב עבור Idiots. שים לב, אני בתור שלה מיון דרך כל הקבצים למשל, הוא גם נראה כולל את הקבצים על המחשב החדש.
Im לגמרי לאיבוד עם זה. Ive נראה ברשת אך בעוד שיש הרבה פתילים בנושא העברה נוחה isn't שם שום דבר שהוא באמת נכון הדרכה ובוודאי לא מה לחפש כאשר ההעברה הושלמה. מישהו בבקשה הצבע לי את הנתיב הנכון.

Old 7 ינואר 2008, 12:56
קבוצת תורמים

אני לא בטוח מה ההוראות אתה משתמש, אבל אם המערכת הישנה שלך הייתה unbootable, היא בדרך כלל לא נחוץ כדי להסיר את HDD. במקום יש את אפשרויות השונות חתיכות של התוכנה לייצא קבצים / נתונים .... ואז דומה האפשרויות Vista לייבא אותם.

איזו עצה היית הבאות ואת מאיפה?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 ינואר 2008, 13:39
חבר קבוצת

כן את הכונן הקשיח הישן קרס couldnt ואני מבין את זה כדי לשחזר באמצעות F8 בכלל, הוא פשוט המשיך לשאול אותי לבחור XP ולאחר מכן "מסך ריק". אז העצה סוף השנה על פורום זה הציע את השימוש חיצוני caddy.
כפי שצויין, כאשר אני פותח את הכונן הקשיח הישן, Vista ו 'העברה נוחה לקרוא את זה הם נראה להעביר את כל הקבצים.
תחת כונן C ב-Vista, אני עכשיו יש קובץ בשם "from_old_computer" אם אני לחץ על כי היא מתחילה לעבור את ההעברה משטר שוב אך הפעם מבקש "מפתחות". בשלב זה, את כל מכונת ההקפאה ואני פשוט צריך לאתחל Vista.
גם Vista תחת C / עכשיו יש לי גם קובץ שנקרא migwiz ואם אני לחץ על כי היא מתחילה את ההעברה ללא צורך מפתחות וכו '
Migwiz את הקובץ כ 30Mb בגודל אשר מציע איכשהו יש לו את הקבצים שאני רוצה.
זה כל כך מתסכל ו בכנות אבסורדי.
Old 7 ינואר 2008, 14:04
קבוצת תורמים

למרבה הצער dbx קבצים ב-Outlook Express, מ XP, לא יכול להיות בנפרד המיובאים לתוך Vista Windows Mail, אתה רק יכול לייבא קובצי dbx מתיקייה שיצרה עושה מלאה OE גיבוי ב XP.

אתה אמור להיות מסוגל להעתיק את המועדפים מ-Internet Explorer למרות בקלות.

נווט על הכונן הישן למסמכים & הגדרות /שם המשתמש שלך/Favourites. אם מדגישים את כל הפריטים, לחץ על הימני ובחר העתק, אז לנווט על Vista לכונן למשתמשים /שם המשתמש שלך/Favourites וימין לחץ והדבק, כי יהיה להעתיק אותן.

תוך להסתכל על הכונן הישן במסמכים & הגדרות, אתה אמור להיות מסוגל לגשת ולהעתיק את כל הקבצים מ 'המסמכים שלי', הכולל תמונות שלי, שלי מוזיקה ועוד

HTH
Old 7 ינואר 2008, 14:16
חבר קבוצת

Thanks Phil
אחר שאלה. אחד תוכניות אני באמת רוצה לעבור דרך המשפחה שלי עץ programm. אני התקנתי את התוכנה על גבי Vista FT אבל איך אני הולך אודות המעבר מעל הישן הקובץ החדש מכונה? או שמא אני פשוט להעתיק את קובץ התוכנית הישנה מעל ולא להפריע עם התקנת עותק חדש?
תודה
Old 7 ינואר 2008, 14:30
קבוצת תורמים

לפי מה שושלת תוכנית אתה משתמש, תצטרך להיות מצוד ברחבי הכונן הישן של קובץ הנתונים (S).

אני משתמש שושלת Maker, אשר שומרת את הקבצים עם סיומת. Ftw הרחבה, לכן במקרה כזה אנחנו יכולים רק לחפש בכונן. Ftw קבצים ... כלומר *. ftw ...... או אם אין לך מזל, תסתכל Program Files וכן יש לחפש את שושלת התכנית, פתח את התיקיה ולחפש את הקובץ (ים) שם.

HTH
Old 7 ינואר 2008, 15:03
חבר קבוצת

תודה פיל, אני משתמש באותה תכנית. מצטער בשביל להיות כזה numpty אבל אני פשוט להעתיק את כל התיקייה ואת FTW זרוק אותו על פני החדש מותקן בתולה FTW התוכנית או מה. Pledase xplain כ בפירוט רב ככל שתוכל. אני ממש מעריך את זה.
תודה
Old 7 ינואר 2008, 15:07
קבוצת תורמים

לא ... לא את התיקייה, אלא רק את הקובץ (ים) עם סיומת. ftw

אם יו לא יכול לראות את סיומות של קבצים, כדי לשלוט בחלונית ללכת / / אפשרויות תיקיה, לחץ על הצג את הכרטיסייה כדי לגלול הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים ו untick, ולאחר מכן לחץ על החל ..... אז אתה צריך לראות את 3 אותיות הסיומת של כל הקבצים.

HTH
Old 7 ינואר 2008, 15:51
חבר קבוצת

פיל, אני יכול לראות רק את קובץ עם סיומת FBC? מתאריך בסביבות מאי 2007.
כפי Im כעת באמצעות Vista ולנסות להתחבט עם המורכבות שלה אני רואה צביעות בכל דרך בלוח הבקרה לחפש את אפשרויות תיקיה וכו '
כל הצעה?
Old 7 ינואר 2008, 16:05
קבוצת תורמים

ב-Vista, פשוט עבור אל לוח הבקרה ושם של פריט שנקרא "אפשרויות תיקייה"

לאחר אמר שאם אתה יכול לראות את 3 אותיות הסיומת, על כל הקבצים. אז אין צורך.

אם אתה לוחץ על לחצן 'התחל', קופסת יופיע בתחתית "התחל חיפוש" .... הקלד *. ftw ופגע הזן. הדבר יגרום לחיפוש שלך HDD 'עבור כל אחת. Ftw (שושלת יוצר קבצי הנתונים).
לאחר מכן תוכל הממוקם העתק והדבק להם את הכונן הרצוי / מיקום.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.