![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Easy Transfer! ? jeigu kada nors buvo ne tai, ką ji yra teigiama, kad tai turi būti ji, ir kaip jos dalis Vista tai tikrai į šiukšlių krūva. Turiu Dell Inspiron 1520 ir buvo pašalintas, kaip nurodyta kietąjį diską iš mano senų XP, aparatas, pakrauti jį į išorinį HD vežėjas ir sujungti abu kartu su susijusiais USB kabelį. "Dell" pripažįsta, senas kietasis diskas, Didžiosios! Aš pradedu lengvai perkelti ji buzzes atstumu per visą apie valandą failus tada rodo visus failus perkelti savo sąrašą ir patarimus, kad norint užbaigti turiu perkrauti kompiuterį. Gerai, jei, perkrauti ir I cant find perkelti failus vietoje. Ar kas nors pasakyti, kaip rasti perkelti failus ir kai įsikūrusi, kaip aš tada lengvai juos integruoti į savo dabar failus, pavyzdžiui, mėgstamiausi, laiškus ir tt Turiu pasakyti, kad bando suprasti, lengvai perkelti konsultacijas dėl vedlys yra tarsi kita kalba. Jis tikrai turėtų būti parašyta idiots. Norėčiau pažymėti, kad jos rūšiavimo visais pavyzdžiui failus, taip pat atrodo, kad taip pat dėl naujų mašinų failus. Im visiškai prarado šį. Ive, pažvelgė į grynąjį, bet tuo pačiu yra ir temas apie lengvo perkėlimo daug ten forget kas iš tiesų yra tikra pamoka ir tikrai nėra ko ieškoti, kai perdavimas yra baigtas. Prašome kažkas punktas mane teisingu keliu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, kas instrukcijas naudojate, bet jei jūsų senąją sistemą buvo unbootable, ji paprastai nėra būtina siekiant pašalinti HDD. Vietoj to, yra galimybių įvairią programinę įrangą eksportuoti failus / duomenų .... ir tada panašių galimybių Vista juos importuoti.
| |||
| |||
| Taip senas disko sudužo ir aš couldnt get it atkurti naudojant klavišą F8, ne visi, tai tik nuolat klausinėja mane, pasirinkite XP ", tada" tuščią ekraną. Taigi patarimų metų pabaigoje šiame forume pasiūlė iš išorės Caddy naudojimo. Kaip nurodė kai aš atverti senų kietajame diske, Vista ir lengvai perkelti skaitote, tai ir atrodo, kad reikia perkelti visus failus. Pagal C diske Vista, aš dabar jau failo pavadinimą "from_old_computer" Jei aš tada, kad jis pradeda eiti per perdavimo režimą dar kartą, tačiau šį kartą jame klausiama dėl "raktus". Tuo metu, visos mašinos tiesiog pakimba ir aš paleisti Vista. Pat ant Vista pagal C / aš taip pat dabar jau failo pavadinimą migwiz ir jei aš tada, kad ji prasideda perdavimas be raktų reikia ir tt Migwiz failas yra apie 30MB dydžio, kurios rodo, nors ji failai noriu. Tai labai varginantis ir atvirai absurdiška. |
|
| |||
| |||
| Deja, Outlook Express, dbx failus iš XP ", negali būti atskirai importuoti į Vista Windows Mail", galite importuoti tik dbx failus iš katalogo Rangovas daro visiškai OE atsarginės kopijos XP. Jūs galėsite nukopijuoti Mėgstamiausi Internet Explorer lengvai nors. Vykti į senas vairuoti Documents & Settings /Jūsų vartotojo vardas/Ideti i Megstamus. Jei pažymėkite visus elementus, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite Copy, tada eikite į Vista disko Vartotojai /Jūsų vartotojo vardas/Pažymėtos ir dešiniuoju pelės klavišu ir pastos, kad bus nukopijuoti juos daugiau. Nors ieško nuo senų vairuoti Dokumentai ir parametrai, jums turėtų būti suteikta galimybė susipažinti ir kopijuoti bet kurio iš My Documents ", kuri apima Mano nuotraukos Mano Muzikos failai ir tt HTH |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil Vienas kitas klausimas. Vienas iš programos aš tikrai noriu pereiti per mano šeimos medyje programa. Turiu įdiegta programinė įranga FT ant Vista, bet kaip aš galiu eiti apie persikėlimą per senas failas nauja mašina? Arba aš tiesiog nukopijuoti programos failo per senas ir nevargti diegiant naują kopiją? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Priklausomai nuo to, ką Family Tree programa Jūs naudojate, turite turėti aplink senas vairuoti duomenų bylos (-ų Hunt). Aš naudoju Family Tree Maker, kuris taupo su. Ftw išplėtimo failus, todėl šiuo atveju mes galime tik ieškoti vairuoti. Ftw failus ... ty *. ftw ...... arba jei nėra laimės, žiūrėti į Program Files ir turėti savo šeimos medis programa medžioti, atidarykite katalog ± ir suraskite failą (-us) ten. HTH |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, aš naudoju tą pačią programą. Atsiprašau už tai, kad toks numpty, bet aš tiesiog nukopijuoti visą ftw katalogą and drop it over naujai įrengti Virgin ftw programą ar ką. Pledase xplain į kuo daugiau informacijos, galite. I really appreciate it. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Nr ... nėra kataloge, tik failas (-ai) su plėtiniu. ftw Yo Jei nematote failų plėtinių, pereikite prie valdymo srityje / / Aplanko parinktys spustelėkite skirtuką Rodymas ir pereikite prie Slėpti plėtros žinomų rinkmenų tipų ir untick, tada spustelėkite Taikyti ..... Jums turėtų pamatyti 3 raidžių išplėsti visus failus. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil, galiu matyti tik su pratęsimo FMĮ failą? nuo maždaug balandžio 2007. IM dabar naudoja Vista "ir bando grumtis su savo sudėtingumo I cant see niekaip Control Panel ieškoti Folder Options ir tt Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| "Vista", eikite į Control Panel ir ten yra punktas vadinamas "Folder Options" Having said that, jeigu jūs galite pamatyti 3 raidžių papildymo, visus failus. tada nereikia. Jei paspausite mygtuką Pradėti, lauke bus rodomi ne iš apačios "Pradėti paiešką" .... tipo *. ftw ir paspauskite Enter. Tai PAIEŠKA HDD "bet. Ftw (Family Tree Maker duomenų failus). Kai įsikūręs tada galite įterpti juos į norimą disko / vieta. |