mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Easy Transfer

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 7, 2008, 11:17
Loceklis

Default Windows Easy Transfer

Easy Transfer! ? ja vispār kaut kas nebija, kas tas ir norādīts, ka to šis ir tas, kā tās sastāvdaļa Vista tas tiešām ir kaudze junk.

Man ir jauns Dell Inspiron 1520, un nav jānoņem, kā norādīts cieto disku no sava vecā XP mašīnas, piekrautas to uz ārējo HD pārvadātājs un kas saistīti gan kopā ar saistīto USB kabeli.
Dell atzīst veco cieto disku, Great!
Es sāku viegli pārsūtīšanu, tā buzzes prom ar visiem failiem apmēram stundu pēc tam rāda sarakstu ar visiem failiem tā pārcelta, un ieteikt, ka, lai pabeigtu man reboot.

Labi, tik tālu, reboot un nevaru atrast pārvietot failus jebkur.

Vai kāds lūdzu man pastāstīt, kā atrast pārvietot failus un vienu reizi atrodas, kā es pēc tam viegli iekļaut tos manā klāt failiem, piemēram, iecienītās, e-pastu uc

Man jāsaka, ka, cenšoties saprast viegli nodošana padomu vednis ir līdzīgi citu valodu. Tas tiešām ir rakstīts idiots. Es atzīmēju, ka tās šķirošanas cauri visiem failiem, piemēram, tā arī, šķiet, arī par jaunu mašīnu failus.
Im pilnīgi zaudējis ar to. IVE paskatījās uz tīklu, bet gan ir daudz pavedienu par Easy Transfer tur isn't kaut tiešām, kas ir patiess pamācību un, protams, nav, ko meklēt, kad pārsūtīšana ir pabeigta. Lūdzu kāds punkts mani pareizā ceļa.

Old Janvāris 7, 2008, 12:56
Donors Group

Es neesmu pārliecināts norādījumus jūs lietojat, bet, ja vecā sistēma unbootable, tas parasti nav nepieciešams, lai novērstu HDD. Tā vietā pastāv iespējas dažāda programmatūras eksporta failiem / data .... un tam līdzīgas iespējas Vista tos importēt.

Kādu padomu bija Jūsu šādu tekstu, un, no kur?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 7, 2008, 13:39
Loceklis

jā vecais cietais disks avarēja un I couldnt get to atgūt, izmantojot F8 vispār, tā vienkārši tur prasa, lai es izvēlētos XP un tad "tukšs ekrāns". Tāpēc konsultācijas beigām gadu šajā forumā ieteica izmantot ārējo Caddy.
Kā es norādīju, kad es atvērtu veco cieto disku, vista un viegli nodošanas lasījumā, un šķiet, nododot visas failus.
Saskaņā ar C disku Vista, man tagad ir fails ar nosaukumu "from_old_computer" Ja es uzklikšķiniet uz tā sāk iet cauri pārskaitījumu režīmu, atkal, bet šoreiz tā pieprasa, lai "atslēgas". Tajā brīdī visa mašīna vienkārši sasalst un man ir atsāknēšana vista.
Arī par Vista no C / Es arī tagad ir failu ar nosaukumu migwiz un ja es uzklikšķiniet uz tā sāk nodošana bez vajadzības atslēgām utt
Migwiz fails ir aptuveni 30MB izmērs liek domāt, kaut kā tā failu vēlos.
Tas ir tik nomākta, un atklāti absurdi.
Old Janvāris 7, 2008, 14:04
Donors Group

Diemžēl Outlook Express dbx faili, no XP nevar atsevišķi ievestas Vista Windows Mail var importēt tikai dbx failus no mapes izveidota, veicot pilnīgu OE Backup XP.

Jūs varat kopēt Jūsu Favorites no Internet Explorer viegli though.

Kuģot uz vecā diska uz Documents & Settings /Jūsu lietotājvārds/Izlase. Ja jūs uzrādīti visi posteņi, ar labo klikšķi un izvēlieties Copy, pēc tam kuģot uz Vista centieniem Lietotāji /Jūsu lietotājvārds/Izlase un labo klikšķi un pastas, kas kopēt tos vairāk.

Kamēr meklējat veco disku Documents & Settings, jums jābūt iespējai piekļūt un kopēt jebkuru no Mani dokumenti, kas ietver My Pictures, My Music faili utt

HTH
Old Janvāris 7, 2008, 14:16
Loceklis

thanks Phil
Vienu citu jautājumu. Viena no programmām, es tiešām gribu doties pāri ir mana ģimene koku programm. Man ir uzstādītas FT programmatūru uz vista bet kā es varu iet par pāreju pār veco failu ar jaunu mašīnu? Vai man tikai kopētu veco programmu failu virs un netērēt laiku ar uzstādot jaunu kopiju?
Pateicība
Old Janvāris 7, 2008, 14:30
Donors Group

Atkarībā no tā, ko Family Tree programmu jūs izmantojat, Jums ir jābūt medības ap veco disku datu failu (s).

I use Family Tree Maker, ko saglabā ar. FTW pagarinājumu failus, lai šajā gadījumā mēs varētu tikai meklēt disku. FTW files ... ti, *. FTW ...... vai ja nav laime, ielūkojos Program Files un ir meklējot savu ciltskoku Program, atveriet mapi un atrodiet failu (s) nav.

HTH
Old Janvāris 7, 2008, 15:03
Loceklis

Thanks Phil, es izmantoju vienas programmas. Atvainojamies par jābūt tādiem numpty bet man tikai kopētu visu FTW mapes un nometiet to pa tikko instalēta neapstrādāta FTW programmu vai ko. Pledase xplain tik daudz sīkāk, kā tas ir iespējams. I really appreciate it.
Pateicība
Old Janvāris 7, 2008, 15:07
Donors Group

No ... nav mape, tikai (fails-as) ar paplašinājumu. FTW

Ja yo nevar redzēt failu paplašinājumi, atveriet Control Pane / / Folder Options noklikšķiniet uz cilnes Skats un ritiniet līdz Paslēpt paplašinājumus zināmo failu tipu un untick, tad noklikšķiniet uz Lietot ..... jums tad būtu redzēt 3 burtu pagarināšana uz all files.

HTH
Old Janvāris 7, 2008, 15:51
Loceklis

Phil, es varu redzēt tikai failu ar pagarinājumu FBC? gada ap 2007 maija.
Kā Im tagad izmanto Vista un mēģina saķerties ar tās sarežģītību nevaru redzēt nekādi kontroles panelis meklēt Folder Options utt
any suggestions?
Old Janvāris 7, 2008, 16:05
Donors Group

Vista, dodieties uz Control Panel un tur postenī ar nosaukumu "Folder Options"

Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka, ja jūs varat redzēt 3 burtu paplašināšanu, uz all files. tad nav vajadzīgs.

Ja noklikšķināt uz pogas Sākt, lodziņā parādīsies apakšā "Start Search" .... ierakstiet *. FTW un hit Enter. Šajā meklēs jūsu HDD "attiecībā uz jebkuru. FTW (Family Tree Maker datu datnes).
Kad atrodas tad varat kopēt un ielīmēt tos vēlamo disku / atrašanās vieta.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.