![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ľahký prevod! ? ak vôbec niečo, čo je uvedené, že je to má byť, a ako jeho súčasť Vista je skutočne zhromaždenia haraburdu. Mám nový Dell Inspiron 1520 a majú odstrániť podľa návodu na pevný disk z mojej starej XP stroj, nahraje ho na externé HD dopravcu a sú spojené tak s tým spojené USB kábel. Dell uznáva starý pevný disk, Super! I začiatok je ľahký prenos, je preč buzzes cez všetky súbory asi hodinu potom zobrazí zoznam všetkých súborov, jeho prevedené a radia, že na dokončenie som reštartovať. OK tak ďaleko, reboot a já dotírat nájsť prevádza súbory kdekoľvek. Môže niekto, prosím, povedzte mi, ako nájsť presunutých súborov a raz umiestnený, ako som potom ľahko integrovať ich do mojej súbory, napríklad obľúbené, e-maily apod Musím povedať, že sa snaží pochopiť jednoduchý prevod rady o sprievodca, je ako ďalší jazyk. Naozaj by mal byť v písomnej forme a idiot. Beriem na vedomie, že za jeho triedenie cez všetky súbory, napríklad aj to, zdá sa, vrátane súborov na nové stroje. Im úplne stratilo sa to. Ive vypadalo na sieti, ale zároveň existuje veľa závitov okolo Easy transfer tam isnt niečo naozaj je pravda, tutorial a určite nie to, čo hľadať, keď je prenos dokončený. Prosím niekoho miesto ma na správnu cestu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý návod, čo sa používa, ale ak váš starý systém bol unbootable, zvyčajne nie je potrebné odstrániť HDD. Namiesto toho sú možnosti v rôznych kúskov softvéru pre export súborov a dát .... a potom podobné možnosti Vista na importu.
| |||
| |||
| áno starý pevný disk zhroutil a já couldnt dostať ju späť pomocou F8 vôbec, len priebežne dotazem mi vybrať XP a potom "prázdne obrazovky". Tak rad konca roka na tomto fóre navrhla použiť externé Caddy. Ako som už uviedla, keď som otvoril starý pevný disk, vista a ľahký prevod sú čítanie a zdá sa byť prenesenie všetkých súborov. Podľa disku C vo Vista, já teď mať súbor s názvom "from_old_computer" Keď si kliknete na to, že začína ísť cez režim prenosu, ale znova túto chvíľu shánět "kľúča". Od tej chvíle sa celý stroj jednoducho zamrzne a musím reštartovať Vista. Tiež na základe Vista C / I dnes má súbor s názvom migwiz a keď kliknete na to, že začína prenos bez toho, aby bolo nutné na kľúče, atď V migwiz súboru je približne o veľkosti 30MB, čo naznačuje, že sa nejako súbory chcem. Je to frustrujúce, a úprimne povedané absurdné. |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ Outlook Express dbx súbory z XP nemožno jednotlivo dovezené do Vista Windows Mail, môžete importovať iba dbx súbory zo zložky vytvorené robiť kompletnú zálohu OE v XP. Tie by mali byť schopné skopírovať Obľúbené z Internet Exploreru ľahko hoci. Prejdite na starú disk Dokumenty a nastavenia /Vaše užívateľské meno/Nejsledovanějąí. Ak vyzdvihnúť všetky položky, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte kopírovať, potom prejsť na Vista disk užívateľa /Vaše užívateľské meno/Najsledovanejšie a kliknite pravým tlačidlom myši a pasta, ktorá bude kopírovať je po všetkom. I keď hľadáte na starom disku v Dokumenty & Nastavenia, mali by ste byť schopní pristupovať a skopírovať všetky súbory z Dokumenty, ktoré zahŕňa Moje obrázky Moja hudba atď HTH |
|
| |||
| |||
| vďaka Phil Jedným z ďalších otázok. Jedným z programov, naozaj chcem prejsť celé je môj rodokmeň program. Mám nainštalovaný softvér na FT priehľad, ale ako mám ísť o prechod na starý obrázok do nového stroja? Alebo mám len kópiu starého programu a súbor viac ako jedno s inštaláciou novej kópie? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Podľa akých rodokmeň programu, ktorý používate, budete musieť mať asi shánět starý disk pre dátový súbor (y). I use Rodinné Tree Maker, ktorý ukladá súbory s príponou. Ftw predĺženie, takže v tomto prípade by sme mohli hľadať práve pre mechaniky. Ftw súbory ... tj *. ftw ...... alebo ak nie je šťastie, nájdete v Program Files a hon na váš rodokmeň programu otvorte priečinok a vyhľadajte súbor (y) existuje. HTH |
|
| |||
| |||
| Vďaka Phil som používať rovnaký program. Ospravedlňujeme sa za to, že takýto numpty ale môžem len skopírovať celý FTW zložku a pusť ju na novo inštalované panna FTW program alebo co. Pledase xplain tak podrobne, ako je to možné. Ja naozaj oceňujem. Vďaka |
|
| |||
| |||
| No ... ne zložku, iba súbor (y) s príponou. ftw Ak yo nevidíte prípony súborov, prejdite do ovládacieho Pane / / Možnosti priečinka, kliknite na kartu Zobrazenie a prejdite na Skryť prípony známych typov súborov a untick, kliknite na tlačidlo Použiť ..... potom by ste mali vidieť 3 písmeno rozšírenie na všetky súbory. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil môžem vidieť len na súbor s príponou FBC? datované okolo mája 2007. Im ako teraz pomocou Vista a snažia zápasiť s jeho zložitosti I cant pozri akýmkoľvek spôsobom v ovládacom paneli hľadať zložky atď nejaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Vo Vista, stačí ísť do Ovládací panel a tam na položku s názvom "Možnosti priečinka" Ktorý uviedol, že ak vidíte 3 písmeno rozšírenie na všetky súbory. potom nie je potrebné. Ak kliknete na tlačidlo Štart, krabice sa objaví na dne "Začať hľadanie" .... typu *. ftw a stlačte kláves Enter. To bude vaša hľadanie HDD 'pre všetkých. Ftw (Family Tree Maker dátové súbory). Akonáhle nachádza potom môžete copy & paste je na požadovanú jednotku / umiestnenie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Easy Transfer | Katana | Operačné systémy Windows | 2 | 13. júla 2009 23:55 |
| Ľahký prevod drôty | džungľa-bhoy | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 28. decembra 2008 05:52 |
| Z Windows na Ubuntu (inštalácia vykonať jednoduché) | xJiX | Linux & Alternatívne OS | 3 | 7. marca 2008 12:57 |
| Hľadám nový LCD monitor, ktorý je rovnako jednoduché ako možné na mojej oko | andrewanimation | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. februára 2008 04:41 |
| Existuje jednoduchý spôsob, ako to urobiť iným ako Formátovanie? | Kona1984hawaii | Všeobecné Software Chat | 5 | 16. decembra 2007 00:43 |
| Thread Tools | |
| |