мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Еасы Трансфер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јануар 2008, 11:17
Мембер Гроуп

Default Уиндоус Еасы Трансфер

Еасы Трансфер! ? ако икада нешто што није наведено је да се је то да се она, и као њен део Виста Интернет стварно је хрпа од јунк.

Имам нову Делл Инспирон 1520 и уклоњен према упутствима на хард диск од моје старе КСП машини, отпремио је на неки вањски ХД превозника и повезан обе заједно са повезане УСБ кабл.
Тхе Делл признаје стари хард диск, Греат!
Ја почети лагано трансфера, буззес далеко кроз све датотеке за око сат затим приказује листу свих његових слика пренесена и саветовати да бисте довршили морам поново подизање система.

У реду, до сада, поновно подизање система и ја лицемјерје наћи пренесене датотеке било где.

Може ли неко молим реците ми како да бисте пронашли пренесене датотеке и одједном налази како сам онда једноставно интегрисати их у моје садашњости датотеке, нпр фаворите, е-порука, итд

Морам рећи да покушавате разумети пренос једноставан савет о чаробњаку је као други језик. То стварно треба бити написана за идиотс. И не заборавите, да као свој разврставање преко свих датотека на пример, она такође чини се да је, укључујући датотеке на нови машина.
Им потпуно изгубио с тим. Иве погледао на интернету, али док постоји много тема о Еасы Трансфер постоји ништа није стварно, који је прави увод а поготово не шта тражити када пренос буде готов. Молимо вас неко покажите ми доле правом путу.

Old 7. Јул 2008, 12:56
Донаторска Група

Им 'не сигуран шта упутствима које користите, али ако ваш стари систем био унбоотабле, то није нормално потребне за уклањање ХДД. Уместо тога постоји опција у разним комада софтвера за извоз датотека / дата .... и онда сличне могућности Виста за увоз њих.

Које су вам следеће савете и одакле?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 7. Јул 2008, 13:39
Мембер Гроуп

Да стари хард диск пала и ја цоулднт гет то опоравити користећи тастер Ф8 на све, само чувају од мене тражи да изаберете КСП, а затим "бланк сцреен." Дакле савет краја године на овај форум предложили коришћење спољног кутија за чај.
Као што сам назначено кад сам отворити стари хард диск, Виста и лак пренос читате га и чини се да пребацивањем свих датотека.
Под Ц возити унутра Видик, ја сада имате датотеку под називом "фром_олд_цомпутер" Ако кликнете на то да почне да иде кроз пренос режим поново али овај пут тражећи "кључевима". У томе тренутку, цео машина фреезес и управо сам то поново подизање система видик.
Такође на Видик под Ц / Такође сам сада филе мигуиз и ако кликнете на које почиње пренос без потребе за тастере итд
Тхе мигуиз Датотека је око 30Мб у величини која је на неки начин сугерише датотеке које желим.
То је тако фрустрирајући и искрено апсурд.
Old 7. Јул 2008, 14:04
Донаторска Група

Нажалост дбкс датотеке у програму Оутлоок Експресс, од КСП, не може бити увезен у индивидуално Виста Уиндоус Маил, можете само увоз дбкс датотеке из фасцикле креирају радите комплетну резервну ОЕ у КСП.

Треба да моћи да копирате ваше омиљене слике из Интернет Експлорер-једноставно ипак.

Прелаз на старом диску на Доцументс & Сеттингс /Ваше корисничко име/Фавоуритес. Ако сте одабрали све ставке, кликните десним тастером и изаберите копирате, а затим пловити на Виста возите до Корисници /Ваше корисничко име/Фавоуритес и десни клик и пасте, који ће их копирате.

Док гледа на стари погон у Доцументс & Сеттингс, требало би да буде у могућности да приступите и копирати датотеке са било ког Мы Доцументс, што укључује Мы Пицтурес, Мы Мусиц и сл

ХТХ
Old 7. Јул 2008, 14:16
Мембер Гроуп

хвала Пхил
Једна друга питања. Један од програма ЈА стварно оскудица за покрет преко је моје породично стабло Программ. Имам инсталиран софтвер на Фт видик али како могу ићи око премештања преко старих датотека на нови машина? Или сам само копирали датотеке преко старих програму, а не гњавити са инсталирате нови примерак?
Хвала
Old 7. Јул 2008, 14:30
Донаторска Група

Зависно што Фамилы Трее програму који користите, морате имати лова око старе погон за датотеку са подацима (е).

Користим Фамилы Трее Макер, који чува датотеке са наставком. Фту екстензија, тако да у овом случају нисмо могли једноставно претраживање возите. Фту датотеке ... односно *. фту ...... или ако нема среће, потражите у Програм Филес и имати лову за своје породично стабло програма, отворите фасциклу и потрага за филе (с) налазе.

ХТХ
Old 7. Јул 2008, 15:03
Мембер Гроуп

Хвала Пхил, ја користим исти програм. Жао нам је због такве нумпты али ја само копирате целу фасциклу ФТУ и отпустите га преко новооснованог Девичанска ФТУ инсталиран програм или што. Пледасе ксплаин у колико детаљно као што можете. ЈА стварно поштовати то.
Хвала
Old 7. Јул 2008, 15:07
Донаторска Група

Не ... не фолдер, само филе (с) са наставком. фту

Ако јо не могу да видим наставке датотека, идите на Цонтрол окну / / Фолдер Оптионс, кликните на Виеу таб и померите се до Сакриј проширења за познате типове датотека и унтицк, затим кликните Апплы ..... затим бисте требали видјети 3 слова продужење на свим датотекама.

ХТХ
Old 7. јануар 2008, 15:51
Мембер Гроуп

Пхил, могу да виде само датотеке са наставком ФБЦ? датиран око маја 2007.
Као што је сада Им користећи Видик и покушава рвати са својим сложености И цант видети било који начин у цонтрол панел потражити фасцикл опције итд
било који сугестија?
Old 7. Јул 2008, 16:05
Донаторска Група

Унутра Видик, праведан идите на Цонтрол Панел и тамо су ставке назива "Фолдер Оптионс"

Послије реченог да, ако могу да виде 3 слова продужење, о свим датотекама. онда нема потребе.

Ако кликнете дугме Старт, а појавиће се оквир на дну "Старт Сеарцх" .... откуцајте *. фту и притисните Ентер. То ће вашем ХДД тражи 'за било какву. Фту (Фамилы Трее Макер дата датотеке).
Једном смештена можете затим копирајте и налепите их на свој жељени погон / локацију.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус Еасы Трансфер Катана Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 13. јула 2009 23:55
Еасы Трансфер жице џунгла-бхоы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 28 децембар 2008 05:52
Фром Уиндоус то Убунту (Инсталација је једноставна) ксЈиКс Линукс ОС и алтернативна 3 7 март 2008 12:57
Им 'хандсоме за нови ЛЦД монитор који се као једноставан као могућ на моје очи андреуаниматион Грапхицс Цардс & Мониторс 5 8 фебруар 2008 04:41
Постоји ли једноставан начин да то урадите, осим форматинг? Кона1984хауаии Уопштено Софтуаре Цхат 5 16 децембар 2007 00:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц