![]() |
|
| |||
| |||
| Kolay Aktarım! ? Hiç bir şey ne bu olacak, ve Vista'nın bir parçası olarak gerçekten önemsiz bir servet olduğu için belirlenir değildi. Ben ve yeni bir Dell Inspiron 1520 sahip olarak eski XP makinaya sabit sürücüye talimat kaldırdık, harici bir HD taşıyıcı üzerine de yüklü ve her iki birlikte ilgili USB kablo ile bağlı. Dell, Büyük eski sabit disk tanımaktadır! Ben, uzak bir saat için tüm dosyaları ile buzzes tüm dosyaların listesini gösterir kolay aktarımını başlatmak da transfer ve ben tekrar baştan açınız tam öneriyoruz. Tamam, şimdiye kadar, yeniden doğmuş ve aktarılan dosyaları bulmak yere cant. Birisi nasıl ve aktarılan dosyaları bulmak için bir kez nasıl kolayca benim mevcut dosyaları içine entegre yer, örneğin söyle lütfen, favorilere, e-posta vb Bu sihirbaz üzerinde kolay aktarım tavsiye anlamaya çalışırken başka bir dil gibi olduğunu söylemek gerekir. Gerçekten aptallar için yazılmış olmalıdır. Ben olarak örneğin tüm dosyaları üzerinden sıralama bunun için de yeni makinede dosyaları da dahil olmak üzere görünüyor unutmayın. Im tamamen bu kaybetti. Ive üzerinde baktım net ama orada da Kolay Aktarım hakkında ipliği bir çok orada isnt şey gerçekten bir gerçek ve kesinlikle ne aktarımı tamamlandı aramak için öğretici olması. Lütfen birisi bana noktası aşağı doğru yolu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne talimatları kullanarak, ancak eğer eski sistem unbootable emin değilim, bu normal HDD kaldırmak için gerekli değildir. Bunun yerine orada İhracat dosyaları yazılım çeşitli parçalar halinde seçenekleri / veri vardır .... ve sonra Vista'da benzer seçeneklere İthalat onları.
| |||
| |||
| evet eski sabit disk düştü ve bütün F8 kullanarak geri almak couldnt, sadece yaz ve sonra "boş ekran XP seçmek istiyorum" tutulur. Yani bu forum yıl danışma sonunda harici bir çay nasıl kullanılacağını öne sürdü. Gibi gösterilen zaman eski sabit disk, Vista ve kolay aktarım açık bir okuma ve görünen tüm dosyaları aktarmak için. Vista'da C sürücüsü altında, şimdi bir dosya Ben Eğer "from_old_computer" bu transferi rejimi ile yeniden ama gitmek için bu kez "keys" soran başlar tıklayın çağrıda bulundular. Bu noktada, bütün makine sadece donuyor ve Vista tekrar baştan açınız. Ayrıca Vista'nın C altında / Ben de bir dosya var bu tuşlara olan ihtiyacı vb olmadan transfer başlar üzerinde eğer tıklayın ve migwiz adı Bu migwiz dosya 30Mb boyutu yaklaşık olarak bazen istediğim dosyaları sahip olduğunu göstermektedir. Bu çok saçma ve açıkçası korkutucu. |
|
| |||
| |||
| XP bireysel Vista'da Windows Mail aktarıldı olamaz Maalesef Outlook Express kullanılabilen dbx dosyaları, sadece bir klasör XP'de tam OE yedek yaparak oluşturulan kimden kullanılabilen dbx dosyaları aktarabilirsiniz. Kolayca de Internet Explorer Sık Kullanılanlar kopyası gerekir. Gezininiz Belgeler ve Ayarlar eski sürücüde /Kullanıcı adınızı/Sık. Eğer Kullanıcılara Vista sürücü üzerinde gezinmek tüm öğeleri, sağ tıklayın ve kopyalayın, sonra da vurgulamak /Kullanıcı adınızı/Sık ve sağ tıklayın ve yapıştır, onları üzerinden kopyalanır. Whilst Belgeler ve Ayarlar eski sürücü bakarak, ulaşım ve hangi Resimlerim, müzik vb içerir Belgelerim, herhangi bir dosya kopyalama gerekir HTH |
|
| |||
| |||
| teşekkür Phil Bir başka soru. Benim en çok üzerinde taşımak istediğiniz programları benim aile ağacı programı olduğunu. Ben Vista üzerinde ancak FT yazılım yüklü nasıl hakkında yeni makineye eski dosya üzerinden hareket gidiyorsun? Veya sadece kopyalarım ve üzerinde dosya yeni bir kopyasını kurmaya bother program yaz? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Kullandığınız ne Family Tree programı bağlı olarak, veri dosyası (ler için eski sürücü etrafında avı için) olacaktır. Bu durumda bizim için sürücü arama verebilecek bir. Ftw uzantısı ile dosyaları kaydeder Family Tree Maker, so kullanın. Ftw dosyaları ... yani *. ftw ...... veya herhangi bir şans, Program Files bakmak ve sizin Aile Ağacı Programı için avı olan klasör ve (ler) bu dosya için arama açın. HTH |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Phil, "Bence bu programı kullanın. Böyle bir numpty olmak için üzgünüm ama ben sadece tüm FTW klasöre kopyalamak ve yeni yüklü bakire FTW program veya ne üzerine açılan yapmak. Mümkün olduğunca çok detay Pledase xplain olabilir. Gerçekten teşekkür ederiz. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Hayır ... değil klasör, sadece (uzantısı lar) dosyası. ftw Eğer sen, Kontrol Pane / / Klasör Seçenekleri'ni, Görünüm sekmesini tıklayın gidin ve bilinen dosya türleri ve untick, sonra Uygula'yı tıklatın ..... için uzantıları gizle ilerleyin dosya uzantıları göremiyorum daha sonra tüm dosyaları üzerinde 3 mektup uzantısı görmeniz gerekir. HTH |
|
| |||
| |||
| Phil, sadece dahili FBC bir dosya görebilirim? May 2007 civarında tarih. Im artık Vista kullanıyorsanız ve kontrol paneli vb klasör seçenekleri etmek üzere herhangi bir şekilde görmek cant ve karmaşık uğraşmak çalışıyor gibi Öneriniz? |
|
| |||
| |||
| Vista'da, sadece Denetim Masası ve git bir öğe "Klasör Seçenekleri" denir Bu, eğer tüm dosyaların üzerinde 3 mektup uzantısı görebilirsiniz söyledikten sonra. o zaman gerek yoktur. Tıkladığınızda Başlat Düğmesi, bir kutu Eğer altındaki "Aramaya Başla at .... görünür *. ftw ve isabet yazın girin. Bu HDD 'herhangi bir değer. Ftw (Family Tree Maker veri dosyaları) arayacaktır. Sonra sonra kopyalayabilir ve istediğiniz sürücünüze yapıştırabilirsiniz / yere. |
![]() |
|
| Bookmarks |