менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Засіб міграції даних Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 січня 2008, 11:17
Член групи

Default Засіб міграції даних Windows

Передача даних! ?? якщо взагалі щось було не те, що заявлено, це має бути, і в якості своєї частини Vista це дійсно купа сміття.

У мене є новий Dell Inspiron 1520 і вилучені відповідно до інструкцій жорсткий диск від моєї старої машині XP, завантажили його на зовнішньому носії HD і пов'язано як разом з відповідним кабелем USB.
Dell визнає старого жорсткого диска, Great!
Я починаю легко перенести, воно гуде від неї, через усі файли, протягом приблизно однієї години потім показує список всіх файлів своєму передані і повідомити, що для мене є повне перезавантаження.

ОК до цих пір, перезавантаження і я нахиляє знайти передані файли в будь-якому місці.

Може хтось будь ласка, повідомте мені, як знайти передані файли і колись знаходився там, як я тоді легко інтегрувати їх у моїй нинішній файли, наприклад, вибране, повідомлення електронної пошти т.д.

Я повинен сказати, що намагалися зрозуміти легко раду з передачі майстер схожий на іншу мову. Це справді має бути написано для ідіотів. Я наголошую, що як перебирає всі файли, наприклад, воно також, як видається, в тому числі файли на нові машини.
Їм зовсім втратила з цим. Ів подивився на чистий, але в той час як є багато тем про перенесення хіба там нічого що дійсно є істинним підручник і, звичайно, не на що звертати увагу, коли передача завершена. Будь-ласка, хто-то точці мене по правильному шляху.

Old 7 січня 2008, 12:56
Донор групи

Я не впевнений, що інструкції, то ви користуєтеся, але якщо ваша стара система була не завантажується, це не правило, необхідно видалити HDD. Натомість є варіанти в різні частини програмного забезпечення для експорту файлів / даних .... , А потім аналогічні параметри в перспективі їх імпорту.

Яку пораду ви були наступними і звідки?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 січня 2008, 13:39
Член групи

Та старий жорсткий диск, і я впав Couldnt змусити його відновити допомогою F8 на всіх, він просто питав мене, щоб вибрати XP, а потім "порожнього екрану". Такі поради кінця року на цьому форумі запропонував використовувати зовнішні Caddy.
Як я вже говорив, коли я відкриваю старий жорсткий диск, Vista і перенесення читаєте його і, як видається, передавши всі файли.
З відповідно диска в Vista, я тепер є файл з назвою "from_old_computer" Якщо я натискаю на що вона починає йти шляхом передачі режиму знову, але цього разу просять за "ключами". У цей момент вся машина просто завмирає, і я повинен перезавантаження Vista.
Також під Vista C / I і зараз є файл migwiz і якщо я натискаю на що вона починає передачу, без необхідності для ключів і т.д.
Migwiz файлу становить близько 30Mb в розмір, який пропонує як-то воно файлів, які я хочу.
Це так турбує і відверто абсурдно.
Old 7 січня 2008, 14:04
Донор групи

На жаль, Outlook Express DBX файли, з XP, не можуть бути імпортовані в індивідуальному Vista Windows Mail, ви можете імпортувати тільки DBX файли з папки створені робить повне резервне копіювання OE в XP.

Ви повинні мати можливість копіювати Вибране з Internet Explorer, хоча легко.

Перейдіть на старому диску до документів & Налаштування /Ваше ім'я користувача/Избранное. Коли виділити всі елементи, клацніть правою кнопкою миші і виберіть копіювати, потім перейдіть на диску Vista для користувачів /Ваше ім'я користувача/Улюбленців і клацніть правою кнопкою миші і паста, що буде копіювати їх.

Хоча дивлячись на старий диск в документах & налаштування, ви зможете переглянути та скопіювати всі файли з "Мої документи", яка включає Мої малюнки, Моя музика і т.д.

HTH
Old 7 січня 2008, 14:16
Член групи

Thanks Phil
Ще одне питання. Одна з програм я дійсно хочу проїхати через моє генеалогічне дерево програма. Я встановив програму FT на перспективу, але як я можу йти про перехід на старий файл в новій машині? Або я просто скопіювати старий файл через програму, а не возитися з установкою нової копії?
Спасибо
Old 7 січня 2008, 14:30
Донор групи

Залежно який Family Tree програму ви використовуєте, ви будете мати полювання в околицях старого диска для даного файлу (ів).

Я використовую Family Tree Maker, яка зберігає файли з розширенням. FTW розширенням, так що в цьому випадку ми могли б тільки для пошуку на диску. FTW файли ... тобто *. FTW ...... або якщо не пощастить, заглянути в Program Files і полювання для вашої програми Генеалогічне древо, відкрийте папку і пошук файлу (ів) існує.

HTH
Old 7 січня 2008, 15:03
Член групи

Thanks Phil, я користуюся цієї ж програми. Вибачте за те, що такі numpty але я просто скопіювати всю папку FTW і помістіть його на знову встановленої програми Virgin FTW або що. Pledase xplain так само детально, як ви можете. Я дійсно ціную це.
Спасибо
Old 7 січня 2008, 15:07
Донор групи

Ні ... Чи не папці тільки файл (и) з розширенням. FTW

Якщо років то не може побачити розширень файлів, перейдіть на панель контролю / / Властивості папки, перейдіть на вкладку "Вид" і виділіть "Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів і Untick, потім натисніть кнопку Застосувати ..... Ви повинні побачити 3 Лист розширення всіх файлів.

HTH
Old 7 січня 2008, 15:51
Член групи

Філ, я бачу тільки файл з розширенням СКС? від приблизно в травні 2007 року.
Їм тепер за допомогою Vista і намагаються боротися зі своїми труднощами я нахиляє див. будь-яким чином в панелі керування, щоб шукати папки т.д.
будь-які пропозиції?
Old 7 січня 2008, 16:05
Донор групи

У Vista, просто зайдіть в Панель управління і є пункт під назвою "Властивості папки"

Сказавши, що якщо ви можете побачити 3 Лист розширення, для всіх файлів. то немає ніякої необхідності.

При натисненні на кнопку запуску двигуна, з'явиться в нижній частині "Розпочати пошук" .... Введіть *. FTW і натиснути ENTER. Це буде шукати ваш жорсткий диск для будь-кого. FTW (Family Tree Maker файли даних).
Після розташованих можна скопіювати & Paste їм бажаний диск / місце.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Засіб міграції даних Windows Катана Операційні системи Windows 2 13 липня 2009 23:55
Easy проводів передачі Джунглі-bhoy Мережа, Модеми & VoIP 6 28 грудня 2008 05:52
З Windows на Ubuntu (установка Made Easy) xJiX Linux & альтернативних ОС 3 7 березня 2008 12:57
Я шукаю нових РК-монітора це якомога простіше на мій погляд andrewanimation Графічні карти & Монітори 5 8 лютого 2008 04:41
Чи є простий спосіб зробити це, крім форматування? Kona1984hawaii General Software чат 5 16 грудня 2007 00:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.