![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Передача даних! ?? якщо взагалі щось було не те, що заявлено, це має бути, і в якості своєї частини Vista це дійсно купа сміття. У мене є новий Dell Inspiron 1520 і вилучені відповідно до інструкцій жорсткий диск від моєї старої машині XP, завантажили його на зовнішньому носії HD і пов'язано як разом з відповідним кабелем USB. Dell визнає старого жорсткого диска, Great! Я починаю легко перенести, воно гуде від неї, через усі файли, протягом приблизно однієї години потім показує список всіх файлів своєму передані і повідомити, що для мене є повне перезавантаження. ОК до цих пір, перезавантаження і я нахиляє знайти передані файли в будь-якому місці. Може хтось будь ласка, повідомте мені, як знайти передані файли і колись знаходився там, як я тоді легко інтегрувати їх у моїй нинішній файли, наприклад, вибране, повідомлення електронної пошти т.д. Я повинен сказати, що намагалися зрозуміти легко раду з передачі майстер схожий на іншу мову. Це справді має бути написано для ідіотів. Я наголошую, що як перебирає всі файли, наприклад, воно також, як видається, в тому числі файли на нові машини. Їм зовсім втратила з цим. Ів подивився на чистий, але в той час як є багато тем про перенесення хіба там нічого що дійсно є істинним підручник і, звичайно, не на що звертати увагу, коли передача завершена. Будь-ласка, хто-то точці мене по правильному шляху. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, що інструкції, то ви користуєтеся, але якщо ваша стара система була не завантажується, це не правило, необхідно видалити HDD. Натомість є варіанти в різні частини програмного забезпечення для експорту файлів / даних .... , А потім аналогічні параметри в перспективі їх імпорту.
| |||
| |||
| Та старий жорсткий диск, і я впав Couldnt змусити його відновити допомогою F8 на всіх, він просто питав мене, щоб вибрати XP, а потім "порожнього екрану". Такі поради кінця року на цьому форумі запропонував використовувати зовнішні Caddy. Як я вже говорив, коли я відкриваю старий жорсткий диск, Vista і перенесення читаєте його і, як видається, передавши всі файли. З відповідно диска в Vista, я тепер є файл з назвою "from_old_computer" Якщо я натискаю на що вона починає йти шляхом передачі режиму знову, але цього разу просять за "ключами". У цей момент вся машина просто завмирає, і я повинен перезавантаження Vista. Також під Vista C / I і зараз є файл migwiz і якщо я натискаю на що вона починає передачу, без необхідності для ключів і т.д. Migwiz файлу становить близько 30Mb в розмір, який пропонує як-то воно файлів, які я хочу. Це так турбує і відверто абсурдно. |
|
| |||
| |||
| На жаль, Outlook Express DBX файли, з XP, не можуть бути імпортовані в індивідуальному Vista Windows Mail, ви можете імпортувати тільки DBX файли з папки створені робить повне резервне копіювання OE в XP. Ви повинні мати можливість копіювати Вибране з Internet Explorer, хоча легко. Перейдіть на старому диску до документів & Налаштування /Ваше ім'я користувача/Избранное. Коли виділити всі елементи, клацніть правою кнопкою миші і виберіть копіювати, потім перейдіть на диску Vista для користувачів /Ваше ім'я користувача/Улюбленців і клацніть правою кнопкою миші і паста, що буде копіювати їх. Хоча дивлячись на старий диск в документах & налаштування, ви зможете переглянути та скопіювати всі файли з "Мої документи", яка включає Мої малюнки, Моя музика і т.д. HTH |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil Ще одне питання. Одна з програм я дійсно хочу проїхати через моє генеалогічне дерево програма. Я встановив програму FT на перспективу, але як я можу йти про перехід на старий файл в новій машині? Або я просто скопіювати старий файл через програму, а не возитися з установкою нової копії? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Залежно який Family Tree програму ви використовуєте, ви будете мати полювання в околицях старого диска для даного файлу (ів). Я використовую Family Tree Maker, яка зберігає файли з розширенням. FTW розширенням, так що в цьому випадку ми могли б тільки для пошуку на диску. FTW файли ... тобто *. FTW ...... або якщо не пощастить, заглянути в Program Files і полювання для вашої програми Генеалогічне древо, відкрийте папку і пошук файлу (ів) існує. HTH |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, я користуюся цієї ж програми. Вибачте за те, що такі numpty але я просто скопіювати всю папку FTW і помістіть його на знову встановленої програми Virgin FTW або що. Pledase xplain так само детально, як ви можете. Я дійсно ціную це. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ні ... Чи не папці тільки файл (и) з розширенням. FTW Якщо років то не може побачити розширень файлів, перейдіть на панель контролю / / Властивості папки, перейдіть на вкладку "Вид" і виділіть "Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів і Untick, потім натисніть кнопку Застосувати ..... Ви повинні побачити 3 Лист розширення всіх файлів. HTH |
|
| |||
| |||
| Філ, я бачу тільки файл з розширенням СКС? від приблизно в травні 2007 року. Їм тепер за допомогою Vista і намагаються боротися зі своїми труднощами я нахиляє див. будь-яким чином в панелі керування, щоб шукати папки т.д. будь-які пропозиції? |
|
| |||
| |||
| У Vista, просто зайдіть в Панель управління і є пункт під назвою "Властивості папки" Сказавши, що якщо ви можете побачити 3 Лист розширення, для всіх файлів. то немає ніякої необхідності. При натисненні на кнопку запуску двигуна, з'явиться в нижній частині "Розпочати пошук" .... Введіть *. FTW і натиснути ENTER. Це буде шукати ваш жорсткий диск для будь-кого. FTW (Family Tree Maker файли даних). Після розташованих можна скопіювати & Paste їм бажаний диск / місце. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Засіб міграції даних Windows | Катана | Операційні системи Windows | 2 | 13 липня 2009 23:55 |
| Easy проводів передачі | Джунглі-bhoy | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 28 грудня 2008 05:52 |
| З Windows на Ubuntu (установка Made Easy) | xJiX | Linux & альтернативних ОС | 3 | 7 березня 2008 12:57 |
| Я шукаю нових РК-монітора це якомога простіше на мій погляд | andrewanimation | Графічні карти & Монітори | 5 | 8 лютого 2008 04:41 |
| Чи є простий спосіб зробити це, крім форматування? | Kona1984hawaii | General Software чат | 5 | 16 грудня 2007 00:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |