![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моля, помощ! През последните няколко седмици и са били изтегляне на филми чрез BitTorrent клиент на всички файлове. AVI и около 700MB всяка. Държа всички 44 от тях в една папка на компютъра си, наречена "филми" Около седмица преди Свалих един филм, който каза, че rerquired riyocodec, затова отидох на място и опит, за да изтеглите файл, но веднага Mcafee ритна в казвайки, че е троянски и го изтрили за мен. Така че аз заличава филм, който каза, че това е необходимо. Няколко дни по-късно аз съм констатацията, че не мога да отворите папката на "филм" на компютъра си, без прозорци близки и получаване на полето казва "Windows Explorer възникна проблем и трябва да затвори. Извиняваме се за неудобството. " Аз тичам сканира с McAfee и AdAware, всички чисти. Аз съм в недоумение какво да се опита следващия. Наздравици Майк |
|
| |||
| |||
| и този много странно ... това звучи като тази папка вече съдържа корумпирани файлове. опитайте се да стартирате търсене на вашия работен плот и се опитайте да осъществите достъп до филми от там, ще можете да изрежете и поставите на филми на ново място и след това изтрийте филмите си папка. |
|
| |||
| |||
| АЗ добивам този грешка понякога, soemtimes последвана от "drwatson дебъгер е срещани грешки" двоен смъртоносен удар на съобщения за грешки. . Той doenst да направи голяма разлика в стабилността на системата, просто дразни. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, създаване на темата в Вирус, шпионски софтуер & Сигурност форум с регистър HijackThis и аз ще погледна. |
|
| |||
| |||
| Добре, само минутка Съставено: |
|
| |||
| |||
| Имам същия проблем, Имам 2, когато щракнете върху папката, в тази папка съобщение за грешка казвам "Windows Explorer възникна проблем и трябва да се затвори. Извиняваме се за Какво мога да направя |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пропуснати това, торенти форум са против правилата.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Internet Explorer & HP C4280 издание - Близо един прозорец и всички близки | Горан | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 22 май 2009 г. 08:07 |
| IE Среща проблем и трябва да затвори! | fiveone5 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 13:45 |
| Internet Explorer възникна проблем | Stepfole | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 21 април 2008 15:13 |
| WMI Възникна проблем и е необходимо да се затвори ....... | comp818 | Общи Софтуер Чат | 2 | 10 ноември 2007 02:09 |
| "Възникна грешка и трябва да се затвори" | mxmad32 | PC & конзолата Gaming | 5 | 31 Юли 2007 09:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |