menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 15 října 2007, 04:48
Nový člen skupiny

Default Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit

Prosím, pomozte! Během posledních několika týdnech jsem byl stahování filmů přes BitTorrent klient všechny soubory. AVI a kolem 700MB každý. Pořád všech 44 z nich v jedné složce na ploše s názvem 'filmy'

Asi před týdnem jsem stáhnul film, který řekl, že rerquired riyocodec, tak jsem šel na místo a pokusí se soubor stáhnout, ale hned Mcafee kopnul, když řeknu, že je to trojan, a vypouští se to pro mě. Takže i vypouští film, který řekl, že to potřeba.

O několik dní později jsem shledal, že nemohu otevřít 'movie' složku na ploše, aniž by museli zavřít okna a přijímání okénko řka: 'Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. '

Musím běžet skenování s McAfee a AdAware, vše čisté. Jsem na rozpacích, co zkusit dál.

Na zdraví

Mike
Old 24 října 2007, 13:23
Dárce Skupina

i to je velmi podivné ... to vypadá, že složka již obsahuje poškozené soubory. zkuste použít vyhledávání na ploše a při pokusu o přístup filmy tam budete mít možnost vyjmutí a vložení videa do nového umístění a poté vymazat své filmy složku.
Old 24 října 2007, 14:16
Člen Skupina

I get this error někdy, soemtimes následuje "DrWatson debugger došlo k chybám" double whammy chybových zpráv. . Je doenst udělat velký rozdíl ve stabilitě systému, jen nepříjemné.
Old 24. října 2007, 14:22
Moderátor skupiny

Axegrinder, start v závit Virus, spyware a bezpečnost forum s log HijackThis a budu muset podívat.

Old 24. října 2007, 14:24
Člen Skupina

Ok, jen chvíli

Hotovo:
Old 8 prosince 2007, 17:21
Nový člen skupiny

Mám stejný problém,

Mám 2 složky, pokud naleznete v této složce chybové hlášení

říci

'Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit. Omlouváme se za

Co můžu udělat
Old 8 prosince 2007, 17:27
Administrátor Skupina

Missed to, torrenty jsou proti pravidlům fóra.

Coool prosím začít nové téma.

Zavřené.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Internet Explorer & HP C4280 Výtisk - Zavřete jedno okno a všechny blízké Goran Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 22. května 2009 08:07
IE Setkání problému a je třeba ji zavřít! fiveone5 Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 5. května 2009 13:45
Internet Explorer došlo k problému Stepfole Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 21. dubna 2008 15:13
WMI k potížím a je nutné uzavřít ....... comp818 Obecné Software Chat 2 10. listopadu 2007 02:09
"Došlo k chybě a je třeba ji ukončit" mxmad32 PC a herní konzole 5 31. července 2007 09:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.