![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prosím, pomozte! Během posledních několika týdnech jsem byl stahování filmů přes BitTorrent klient všechny soubory. AVI a kolem 700MB každý. Pořád všech 44 z nich v jedné složce na ploše s názvem 'filmy' Asi před týdnem jsem stáhnul film, který řekl, že rerquired riyocodec, tak jsem šel na místo a pokusí se soubor stáhnout, ale hned Mcafee kopnul, když řeknu, že je to trojan, a vypouští se to pro mě. Takže i vypouští film, který řekl, že to potřeba. O několik dní později jsem shledal, že nemohu otevřít 'movie' složku na ploše, aniž by museli zavřít okna a přijímání okénko řka: 'Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. ' Musím běžet skenování s McAfee a AdAware, vše čisté. Jsem na rozpacích, co zkusit dál. Na zdraví Mike |
|
| |||
| |||
| i to je velmi podivné ... to vypadá, že složka již obsahuje poškozené soubory. zkuste použít vyhledávání na ploše a při pokusu o přístup filmy tam budete mít možnost vyjmutí a vložení videa do nového umístění a poté vymazat své filmy složku. |
|
| |||
| |||
| I get this error někdy, soemtimes následuje "DrWatson debugger došlo k chybám" double whammy chybových zpráv. . Je doenst udělat velký rozdíl ve stabilitě systému, jen nepříjemné. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, start v závit Virus, spyware a bezpečnost forum s log HijackThis a budu muset podívat. |
|
| |||
| |||
| Ok, jen chvíli Hotovo: |
|
| |||
| |||
| Mám stejný problém, Mám 2 složky, pokud naleznete v této složce chybové hlášení říci 'Windows Explorer došlo k problému a je třeba ji ukončit. Omlouváme se za Co můžu udělat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Missed to, torrenty jsou proti pravidlům fóra.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer & HP C4280 Výtisk - Zavřete jedno okno a všechny blízké | Goran | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 22. května 2009 08:07 |
| IE Setkání problému a je třeba ji zavřít! | fiveone5 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 5. května 2009 13:45 |
| Internet Explorer došlo k problému | Stepfole | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 21. dubna 2008 15:13 |
| WMI k potížím a je nutné uzavřít ....... | comp818 | Obecné Software Chat | 2 | 10. listopadu 2007 02:09 |
| "Došlo k chybě a je třeba ji ukončit" | mxmad32 | PC a herní konzole | 5 | 31. července 2007 09:18 |
| Thread Nástroje | |
| |