μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Οκτωβρίου 2007, 04:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία

Please help! Τις τελευταίες εβδομάδες μου έχουν κατέβασμα ταινιών μέσω του πελάτη bittorrent όλα τα αρχεία. Avi και γύρω από 700MB καθένα. Κρατάω όλα τα 44 από αυτά σε ένα ενιαίο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου ονομάζεται "ταινίες"

Περίπου πριν από μία εβδομάδα εγώ κατέβασα μια ταινία που είπε ότι rerquired riyocodec, έτσι πήγα στο site και προσπάθεια για να κατεβάσετε το αρχείο, αλλά αμέσως Mcafee κλώτσησε στο να πούμε ότι ήταν ένα Trojan και διαγράφονται για μένα. Έτσι θ διαγράφεται η ταινία που είπε ότι αυτό που απαιτείται.

Λίγες ημέρες αργότερα, είμαι διαπίστωση ότι δεν μπορεί να ανοίξει το φάκελο της ταινίας "στην επιφάνεια εργασίας μου δεν έχει κλείσει και τα παράθυρα που λαμβάνει το κουτί λέει" Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. "

Έχω τρέξει σαρώσεις με McAfee και adaware, όλα καθαρά. Είμαι σε μια απώλεια τι να προσπαθήσουμε επόμενο.

Εις υγεία

Mike
Old 24 Οκτωβρίου του 2007, 13:23
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία

thats επίσης πολύ παράξενο ... ακούγεται σαν το φάκελο που περιέχει πλέον διεφθαρμένες αρχεία. προσπαθήστε να εκτελέσετε μια αναζήτηση της επιφάνειας εργασίας σας και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ταινίες από εκεί, θα είστε σε θέση να μειώσει και την επικόλληση των ταινιών σε νέα θέση και στη συνέχεια να διαγράψετε το φάκελο ταινίες σας.
Old 24 Οκτωβρίου του 2007, 14:16
Μέλος Ομάδα

Παίρνω αυτό το λάθος μερικές φορές, soemtimes ακολουθούμενο από το "πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων drwatson αντιμετώπισε λάθη" διπλό πρόβλημα των μηνυμάτων λάθους. . Θα doenst κάνει μια μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα του συστήματος, μόλις ερεθίζει.
Old 24 Οκτωβρίου 2007, 14:22
Συντονιστής Ομάδας

Axegrinder, ξεκινήστε ένα νήμα στο Virus, Spyware & Ασφάλεια φόρουμ με ένα αρχείο καταγραφής HijackThis και θα έχω μια ματιά.

Old 24 Οκτωβρίου 2007, 14:24
Μέλος Ομάδα

Ok, μόλις ένα λεπτό

Έγινε:
Old 8 Δεκεμβρίου 2007, 17:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω το ίδιο πρόβλημα,

Έχω 2 φάκελο όταν κλικ σε αυτό το λάθος μήνυμα φάκελο

λέω

"Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Λυπούμαστε για την

τι μπορώ να κάνω
Old 8 Δεκεμβρίου 2007, 17:27
Διαχειριστής Ομάδα

Αναπάντητες αυτό, χείμαρροι είναι εναντίον των κανόνων φόρουμ.

Coool παρακαλούμε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Κλειστή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.