![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Please help! Τις τελευταίες εβδομάδες μου έχουν κατέβασμα ταινιών μέσω του πελάτη bittorrent όλα τα αρχεία. Avi και γύρω από 700MB καθένα. Κρατάω όλα τα 44 από αυτά σε ένα ενιαίο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου ονομάζεται "ταινίες"
Περίπου πριν από μία εβδομάδα εγώ κατέβασα μια ταινία που είπε ότι rerquired riyocodec, έτσι πήγα στο site και προσπάθεια για να κατεβάσετε το αρχείο, αλλά αμέσως Mcafee κλώτσησε στο να πούμε ότι ήταν ένα Trojan και διαγράφονται για μένα. Έτσι θ διαγράφεται η ταινία που είπε ότι αυτό που απαιτείται. Λίγες ημέρες αργότερα, είμαι διαπίστωση ότι δεν μπορεί να ανοίξει το φάκελο της ταινίας "στην επιφάνεια εργασίας μου δεν έχει κλείσει και τα παράθυρα που λαμβάνει το κουτί λέει" Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. " Έχω τρέξει σαρώσεις με McAfee και adaware, όλα καθαρά. Είμαι σε μια απώλεια τι να προσπαθήσουμε επόμενο. Εις υγεία Mike |
|
|
|||
|
|||
|
thats επίσης πολύ παράξενο ... ακούγεται σαν το φάκελο που περιέχει πλέον διεφθαρμένες αρχεία. προσπαθήστε να εκτελέσετε μια αναζήτηση της επιφάνειας εργασίας σας και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ταινίες από εκεί, θα είστε σε θέση να μειώσει και την επικόλληση των ταινιών σε νέα θέση και στη συνέχεια να διαγράψετε το φάκελο ταινίες σας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίρνω αυτό το λάθος μερικές φορές, soemtimes ακολουθούμενο από το "πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων drwatson αντιμετώπισε λάθη" διπλό πρόβλημα των μηνυμάτων λάθους.
. Θα doenst κάνει μια μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα του συστήματος, μόλις ερεθίζει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Axegrinder, ξεκινήστε ένα νήμα στο Virus, Spyware & Ασφάλεια φόρουμ με ένα αρχείο καταγραφής HijackThis και θα έχω μια ματιά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, μόλις ένα λεπτό
Έγινε: |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω το ίδιο πρόβλημα,
Έχω 2 φάκελο όταν κλικ σε αυτό το λάθος μήνυμα φάκελο λέω "Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Λυπούμαστε για την τι μπορώ να κάνω |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αναπάντητες αυτό, χείμαρροι είναι εναντίον των κανόνων φόρουμ.