manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti

Closed Thread

Thread Tools
Old 15. listopada 2007, 04:48
Novi član grupe

Default Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti

Please help! Tijekom posljednjih nekoliko tjedana sam bio skidanje filmova preko bittorrent klijent svi datoteke jesu. Avi i oko 700 MB svaki. JA držati svi 44 od njih u jednu mapu na mom desktopu pod nazivom 'filmova'

Oko tjedan dana prije ja preuzimanje datoteka film koji je rekao da rerquired riyocodec, pa sam otišao na stranicu i pokušati preuzimanje datoteka, ali odmah McAfee šutirali u tvrdnji da je izdržljiv čovjek i brisanja za mene. Tako ja izbrisati film koji je rekao da je potrebno.

Nekoliko dana kasnije ja sam nalaz da ja ne mogu otvoriti 'film' savijač na moj radna površina, bez prozore zatvoriti i primanje okvir govoreći: "Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se zbog neugodnosti. "

Imam trčanje skenira sa McAfee i adaware, sve čisto. Ja sam na gubitku što to probati sljedeći.

Živjeli

Mike
Old 24. listopada 2007, 13:23
Donatorska Grupa

dobro taj vrlo čudno ... to zvuči kao da je sada mapa sadrži oštećene datoteke. pokušajte pokrenuti pretraživanje radne površine te pokušati pristup filmova od tamo, bit ćete u mogućnosti izrezati i zalijepiti filmova na novu lokaciju, a zatim izbrišite filmove mapu.
Old 24. listopada 2007, 14:16
Member Group

JA dobiti ovaj greška ponekad, soemtimes slijedi "drwatson debugger je naišao na pogreške" double whammy poruka o pogreškama. . To doenst čine veliku razliku u stabilnost sustava, samo iritantan.
Old 24. listopad 2007, 14:22
Moderator / ica grupe

Axegrinder, početak nit u Virus, Spyware i sigurnost forum sa HijackThis klada i ja ću imati izgled.

Old 24. listopad 2007, 14:24
Member Group

Ok, samo minutu

Done:
Old 8. prosinca 2007, 17:21
Novi član grupe

Imam jednak problem,

Imam 2 mape, kada klik na ovu poruku o pogrešci mapu

reći

"Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se

što mogu učiniti
Old 8. prosinca 2007, 17:27
Administrator Group

Propušteni ovo, kabla su protiv pravila foruma.

Coool molimo započeti novu temu.

Zatvorena.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer & HP C4280 Issue - Zatvori jednog prozora i sve zatvoriti Goran Web Browsers & FTP Klijenti 1 22. svibanj 2009 08:07
IE naletiti na problem i mora se zatvoriti! fiveone5 Web Browsers & FTP Klijenti 3 5. svibanj 2009 13:45
Internet Explorer naišao je na problem Stepfole Web Browsers & FTP Klijenti 3 21. travanj 2008 15:13
WMI je naišao na problem i potrebno da se zatvori ....... comp818 Općenito Software Chat 2 10. studeni 2007 02:09
"Dogodila se pogreška i mora se zatvoriti" mxmad32 PC & konzole Igre 5 31. srpnja 2007 09:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.