![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Please help! Tijekom posljednjih nekoliko tjedana sam bio skidanje filmova preko bittorrent klijent svi datoteke jesu. Avi i oko 700 MB svaki. JA držati svi 44 od njih u jednu mapu na mom desktopu pod nazivom 'filmova' Oko tjedan dana prije ja preuzimanje datoteka film koji je rekao da rerquired riyocodec, pa sam otišao na stranicu i pokušati preuzimanje datoteka, ali odmah McAfee šutirali u tvrdnji da je izdržljiv čovjek i brisanja za mene. Tako ja izbrisati film koji je rekao da je potrebno. Nekoliko dana kasnije ja sam nalaz da ja ne mogu otvoriti 'film' savijač na moj radna površina, bez prozore zatvoriti i primanje okvir govoreći: "Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se zbog neugodnosti. " Imam trčanje skenira sa McAfee i adaware, sve čisto. Ja sam na gubitku što to probati sljedeći. Živjeli Mike |
|
| |||
| |||
| dobro taj vrlo čudno ... to zvuči kao da je sada mapa sadrži oštećene datoteke. pokušajte pokrenuti pretraživanje radne površine te pokušati pristup filmova od tamo, bit ćete u mogućnosti izrezati i zalijepiti filmova na novu lokaciju, a zatim izbrišite filmove mapu. |
|
| |||
| |||
| JA dobiti ovaj greška ponekad, soemtimes slijedi "drwatson debugger je naišao na pogreške" double whammy poruka o pogreškama. . To doenst čine veliku razliku u stabilnost sustava, samo iritantan. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, početak nit u Virus, Spyware i sigurnost forum sa HijackThis klada i ja ću imati izgled. |
|
| |||
| |||
| Ok, samo minutu Done: |
|
| |||
| |||
| Imam jednak problem, Imam 2 mape, kada klik na ovu poruku o pogrešci mapu reći "Windows Explorer naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se što mogu učiniti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Propušteni ovo, kabla su protiv pravila foruma.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer & HP C4280 Issue - Zatvori jednog prozora i sve zatvoriti | Goran | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 22. svibanj 2009 08:07 |
| IE naletiti na problem i mora se zatvoriti! | fiveone5 | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 5. svibanj 2009 13:45 |
| Internet Explorer naišao je na problem | Stepfole | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 21. travanj 2008 15:13 |
| WMI je naišao na problem i potrebno da se zatvori ....... | comp818 | Općenito Software Chat | 2 | 10. studeni 2007 02:09 |
| "Dogodila se pogreška i mora se zatvoriti" | mxmad32 | PC & konzole Igre | 5 | 31. srpnja 2007 09:18 |
| Thread Tools | |
| |