![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kérem, segítsen! Az elmúlt hetekben került letöltésre filmjeit BitTorrent kliens segítségével az összes fájlt. Avi és 700 körül van. Én is mind a 44 is egy-egy mappát az asztalon én a "movies" Körülbelül egy héttel ezelőtt Letöltöttem egy filmet, hogy azt mondta, rerquired riyocodec, így bementem a portálra, és megpróbálja letölteni a fájlt, de rögtön McAfee belerúgott a mondás, hogy a trójai és hagyni, hogy rám. Tehát el kell hagyni a filmet, hogy azt mondta, hogy ez szükséges. Pár nappal később én megállapította, hogy nem tudom megnyitni a "movie" mappában a My desktop anélkül ablakok közelében és fogadása a doboz mondván "Windows Explorer hibát észlelt, ezért leáll. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. I have run ellenőrzi a McAfee és adaware, minden tiszta. Én vagyok a veszteség milyen próbálni legközelebb. Egészségére Mike |
|
| |||
| |||
| és amit nagyon furcsa ... úgy hangzik, hogy a mappa már tartalmaz sérült fájlokat. futtassa a keresés az asztalon, és próbálja meg elérni a filmek vannak, akkor képesek lesznek vágva be a moziba, hogy egy új helyre, majd törölje meg a filmeket mappát. |
|
| |||
| |||
| Én ezt a hibát néha soemtimes követte a "drwatson debugger találkozott már hibák" kettős Franyó a hibaüzeneteket. . Ez doenst, hogy egy nagy különbség a rendszer stabilitását, csak bosszantó. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, kezdje a téma a Vírus, kémprogram és biztonság Fórum a HijackThis log, és én is egy pillantást. |
|
| |||
| |||
| Ok, csak egy kicsit Készült: |
|
| |||
| |||
| Nekem van ugyanaz probléma, I have 2 mappában kattintson, ha ebben a mappában üzenet hiba mond "Windows Explorer hibát észlelt, ezért leáll. Elnézést kérünk a mit tehetek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kimaradt ez, torrents ellenében fórum szabályokat.