mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti Uždaryti

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Spalis 15, 2007, 04:48
Naujas Narys

Default Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti Uždaryti

Please help! Per pastarąsias kelias savaites buvau parsisiųsti filmus per BitTorrent klientas visus failus. Avi ir apie 700mb kiekvienas. Aš nuolat iš jų 44 viskas viename aplanke mano darbastalio vadinama "filmai"

Apie atgal aš per savaitę atsisiuntė filmą, sakė, kad rerquired riyocodec, todėl nuėjau į svetainę ir bandant atsisiųsti failą, o iš karto Mcafee Kicked In sakydamas, kad tai buvo Trojan ir ištrynė jį už mane. Taigi aš išbraukta filmą, sakė, kad reikia jį.

Po kelių dienų aš išvadą, kad aš negaliu atidaryti "filmas" katalogą savo kompiuteryje be uždaryti langus ir gavimo langelį posakis "Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryti. Atsiprašome už nepatogumus.

Turiu paleisti skenuoja su McAfee Adaware, visi švarūs. I am at a loss, ką pabandyti kitą.

Į sveikatą

Mike
Old Spalis 24, 2007, 13:23
Donorų grupės

gerai thats labai keistai ... Atrodo, kad kataloge dabar yra sugadintų failų. pabandykite paleisti savo Desktop ir pabandykite naudoti iš ten filmų, tai bus galima iškirpti ir įklijuoti filmus į naują vietą ir tada ištrinti savo filmų katalogo.
Old Spalis 24, 2007, 14:16
Narys

I get this error kartais soemtimes po "drwatson Debugger aptiko klaidų" dvigubo whammy klaidų pranešimų. . Jis doenst padaryti labai skiriasi nuo sistemos stabilumą, tiesiog dirgina.
Old Spalis 24, 2007, 14:22
Moderatorius Grupė

Axegrinder pradėkite siūlų Virus, Spyware & Security forumas su HijackThis ir turėsiu ieškoti.

Old Spalis 24, 2007, 14:24
Narys

Ok, tik minutę

Priimta:
Old Gruodis 8, 2007, 17:21
Naujas Narys

Turiu tą pačią problemą,

Turiu 2 aplanką spustelėkite šį katalogą error message

sakyti

"Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryta. Atsiprašome už

Ką aš galiu padaryti
Old Gruodis 8, 2007, 17:27
Administrator Grupė

Praleisti tai, torrent yra prieš forumo taisykles.

Coool prašome pradėti naują temą.

Closed.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Internet Explorer & HP C4280 numeris - vienas Uždaryti langą ir jie visi uždaryti Goran Naršyklėms & FTP Klientai 1 Gegužė 22, 2009 08:07
IE encounter problema Uždaryti! fiveone5 Naršyklėms & FTP Klientai 3 5 gegužė 2009 13:45
Internet Explorer susidūrė su problema Stepfole Naršyklėms & FTP Klientai 3 Balandis 21, 2008 15:13
WMI klaidą ir reikia uždaryti ....... comp818 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Lapkritis 10, 2007 02:09
"Įvyko klaida ir reikia uždaryti" mxmad32 PC & konsolės Žaidimai 5 31 liepa 2007 09:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.