![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Please help! Per pastarąsias kelias savaites buvau parsisiųsti filmus per BitTorrent klientas visus failus. Avi ir apie 700mb kiekvienas. Aš nuolat iš jų 44 viskas viename aplanke mano darbastalio vadinama "filmai" Apie atgal aš per savaitę atsisiuntė filmą, sakė, kad rerquired riyocodec, todėl nuėjau į svetainę ir bandant atsisiųsti failą, o iš karto Mcafee Kicked In sakydamas, kad tai buvo Trojan ir ištrynė jį už mane. Taigi aš išbraukta filmą, sakė, kad reikia jį. Po kelių dienų aš išvadą, kad aš negaliu atidaryti "filmas" katalogą savo kompiuteryje be uždaryti langus ir gavimo langelį posakis "Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryti. Atsiprašome už nepatogumus. Turiu paleisti skenuoja su McAfee Adaware, visi švarūs. I am at a loss, ką pabandyti kitą. Į sveikatą Mike |
|
| |||
| |||
| gerai thats labai keistai ... Atrodo, kad kataloge dabar yra sugadintų failų. pabandykite paleisti savo Desktop ir pabandykite naudoti iš ten filmų, tai bus galima iškirpti ir įklijuoti filmus į naują vietą ir tada ištrinti savo filmų katalogo. |
|
| |||
| |||
| I get this error kartais soemtimes po "drwatson Debugger aptiko klaidų" dvigubo whammy klaidų pranešimų. . Jis doenst padaryti labai skiriasi nuo sistemos stabilumą, tiesiog dirgina. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder pradėkite siūlų Virus, Spyware & Security forumas su HijackThis ir turėsiu ieškoti. |
|
| |||
| |||
| Ok, tik minutę Priimta: |
|
| |||
| |||
| Turiu tą pačią problemą, Turiu 2 aplanką spustelėkite šį katalogą error message sakyti "Windows Explorer susidūrė su problema ir turi būti uždaryta. Atsiprašome už Ką aš galiu padaryti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Praleisti tai, torrent yra prieš forumo taisykles.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Internet Explorer & HP C4280 numeris - vienas Uždaryti langą ir jie visi uždaryti | Goran | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 22, 2009 08:07 |
| IE encounter problema Uždaryti! | fiveone5 | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 5 gegužė 2009 13:45 |
| Internet Explorer susidūrė su problema | Stepfole | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Balandis 21, 2008 15:13 |
| WMI klaidą ir reikia uždaryti ....... | comp818 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Lapkritis 10, 2007 02:09 |
| "Įvyko klaida ir reikia uždaryti" | mxmad32 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 31 liepa 2007 09:18 |
| Temos įrankiai | |
| |