![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Please help! Vairāk pēdējo nedēļu laikā esmu bijis lejupielādēt filmas caur bittorrent klientu visi faili ir. Avi un ap 700mb katra. Es glabāt visas 44 no tām vienā mapē manu desktop sauc par "filmas"
Apmēram pirms nedēļas es lejupielādēt filmas, kas sacīja, ka rerquired riyocodec, tāpēc es devos uz vietas un mēģinot lejupielādēt failu, bet uzreiz McAfee iestājās sakot, ka tas bija Trojas un izdzēš to me. Tāpēc es svītrots filmu, kas teica, ka tā ir vajadzīga. Dažas dienas vēlāk es esmu konstatējusi, ka es nevaru atvērt "filma" mape uz manu desktop bez logiem tuvu un saņem box teiciens "Windows Explorer ir radusies problēma, un ir tuvu. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. " Man ir palaist skenē ar McAfee un adaware, visi tīri. Es esmu par zaudējumiem, ko mēģināt nākamo. Urravas Mike |
|
|
|||
|
|||
|
labi Tas ir ļoti dīvaini ... Tas izklausās šajā mapē šobrīd ir korumpēta failus. sāciet meklēt savu darbvirsmu un mēģināt piekļūt no turienes filmas, jums būs iespēja izgriezt un ielīmēt filmas uz jauno vietu, un pēc tam izdzēsiet filmas mapi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Man šī kļūda dažreiz soemtimes seko "drwatson atkļūdotājs ir radušās kļūdas" dubultā whammy kļūdu ziņojumus.
. Tā doenst veikt milzīgas izmaiņas stabilitātes sistēmas, vienkārši kairinošs.
|
|
|
|||
|
|||
|
Axegrinder, sāciet thread in Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība forums ar HijackThis log un man būs izskatu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, tikai minūti
Darīts: |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir tāda pati problēma,
Man ir 2 mape kad noklikšķiniet šajā mapē ziņu kļūda teikt "Windows Explorer ir radusies problēma, un ir tuvu. Atvainojamies par Ko man darīt |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Neatbild uz to, strautu ir pret foruma noteikumiem.