![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Proszę mi pomóc! Przez ostatnie kilka tygodni byłem pobieranie filmów za pośrednictwem klienta przez wszystkie pliki. Avi i około 700mb każdy. I zachować wszystkie 44 z nich w jednym folderze na pulpicie o nazwie "Filmy" O tydzień temu i pobrać film, który powiedział, że rerquired riyocodec, więc poszedłem do serwisu i próbę pobrania pliku, ale od razu Mcafee kopnięty w mówiąc, że to trojan i usunął go dla mnie. Więc ja delegować film, który powiedział, że jej potrzebują. Kilka dni później jestem stwierdzenia, że nie mogę otworzyć 'movie' folder na pulpicie, bez okien i odbieranie zamknąć okno z napisem "Windows Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty. Przepraszamy za niedogodności. Mam uruchomienie skanowania z McAfee i adaware, czyste. Jestem w rozterce co próbować dalej. Wiwaty Mike |
|
| |||
| |||
| well thats bardzo dziwne ... Brzmi to jak ten folder zawiera już uszkodzonych plików. spróbuj uruchomić wyszukiwanie z pulpitu i próby uzyskania dostępu do filmów stamtąd będzie można wyciąć i wkleić filmów do nowej lokalizacji, a następnie usuń folder filmów. |
|
| |||
| |||
| I ten błąd czasem soemtimes następnie "debugger drwatson napotkał błędy" double whammy komunikatów o błędach. . To doenst zrobić dużą różnicę w stabilność systemu, po prostu irytujące. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder rozpocząć wątek Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa forum z dziennika programu HijackThis i będę musiał szukać. |
|
| |||
| |||
| Ok, tylko minuty Sporządzono: |
|
| |||
| |||
| Mam ten sam problem, Mam 2 folderu, kliknij w ten komunikat o błędzie folder powiedzieć "Windows Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty. Przepraszamy za co mogę zrobić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nieodebrane tym, potoki są sprzeczne z zasadami forum.