![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să ajute! În ultimii am câteva săptămâni au fost descărcarea de filme prin BitTorrent client toate fişierele sunt. Avi şi în jurul 700MB fiecare. I a păstra tot 44 dintre ei într-un singur dosar on meu pupitru numit "filme" Despre o săptămână în urmă am descarcat de pe Internet un film care a spus că rerquired riyocodec, aşa că am mers la site şi încercarea de a descărca fişierul, dar imediat Mcafee lovit în a spune că a fost o troieni si şters-o pentru mine. Deci, am eliminat film care a spus că este necesar. Câteva zile mai târziu am constatat că nu se poate deschide folderul filmul "pe desktop-ul meu, fără ferestre strânsă şi de a primi caseta de a spune" Windows Explorer a întâlnit o problemă şi se va închide. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. " Eu am alerga scaneaza cu McAfee şi AdAware, toate curate. Sunt la o pierdere ce să încercaţi următoare. Noroc Mike |
|
| |||
| |||
| de bine thats foarte ciudat ... se pare că faptul că dosarul conţine acum fişiere corupte. încercaţi să rulaţi o căutare de pe desktop şi încercaţi pentru a accesa filme de acolo, vi se va putea decupa şi lipi filme într-o locaţie nouă şi apoi ştergeţi folderul filme. |
|
| |||
| |||
| I a lua această eroare, uneori, soemtimes urmate de către debugger drwatson "a întâmpinat erori" Whammy dublă de mesaje de eroare. . Aceasta doenst face o mare diferenţă în stabilitatea sistemului, doar iritant. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, începe un fir în Nume, Spyware & Securitate forum cu un log HijackThis si voi avea o privire. |
|
| |||
| |||
| Ok, doar un minut Done: |
|
| |||
| |||
| Eu am aceeaşi problemă, Eu am 2 folder atunci când faceţi clic pe folderul în acest mesaj de eroare spune "Windows Explorer a întâlnit o problemă şi se va închide. Ne pare rau pentru ce pot face |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pierdute acest lucru, torente sunt împotriva regulilor forum.
|
| Marcaje |