menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť

Closed Thread

Thread Tools
Old 15. októbra 2007, 04:48
Nový člen skupiny

Default Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť

Prosím pomôžte! Počas niekoľkých posledných týždňov som bol sťahovanie filmov cez BitTorrent klient všetky súbory. Avi a asi 700 MB pre každého. Držím všetkým 44 z nich v jednej zložke na mojom desktopu nazýva 'kina'

Asi pred týždňom som stažený film, ktorý jej povedal, že rerquired riyocodec, tak som išiel na stránky a pokus o stiahnutie súboru, ale rovno McAfee kopl do hovorí, že je to trójsky kôň a vypúšťa sa to na mne. Takže i vypustenie filmu povedal, že sa to vyžaduje.

O niekoľko dní neskôr som dospela k záveru, že aj nemôže otvoriť 'film' zložky na mojej pracovnej ploche, bez okna zatvorte a prijímanie políčka rčení 'Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. '

Musím bežať skenuje s McAfee a adaware, všetko čisté. Som na rozpakoch, čo skúsiť ďalšie.

Na zdravie

Mike
Old 24. októbra 2007, 13:23
Darcu Skupina

i to je veľmi divné ... Vyzerá to, že tejto zložke teraz obsahuje poškodené súbory. skúsiť spustiť vyhľadávanie na pracovnej ploche a pri pokuse o prístup na filmy a odtiaľ si budete môcť znížiť a vložte filmy do nového umiestnenia a potom vymazať svoje filmy zložku.
Old 24. októbra 2007, 14:16
Člen Skupina

Chápem túto chybu niekedy soemtimes, po ktorom nasleduje "DrWatson debugger došlo chybám" dvojitej pohroma pre chybové hlášky. . Je doenst urobiť veľký rozdiel v stabilite systému, len dráždi.
Old 24. októbra 2007, 14:22
Moderátor skupiny

Axegrinder, založiť vlákno v Virus, spyware a bezpečnosť fórum s HijackThis log a budem musieť pozrieť.

Old 24. októbra 2007, 14:24
Člen Skupina

Ok, len chvíľu

Hotovo:
Old 8 decembra 2007, 17:21
Nový člen skupiny

Mám rovnaký problém,

I keď majú 2 zložky kliknite na túto zložku správ chybu

povedať

'Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté

Čo môžem urobiť
Old 8 decembra 2007, 17:27
Administrátor Skupina

Neprijaté to Torrenty sú proti pravidlám fóra.

Coool prosím založiť novú tému.

Zatvorené.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet Explorer & HP C4280 Výtlačok - Zatvorte jedno okno a všetky blízkej Goran Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 22. mája 2009 08:07
IE Stretnutie problém a je potrebné ju zavrieť! fiveone5 Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 5. mája 2009 13:45
Internet Explorer došlo k problému Stepfole Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 21. apríla 2008 15:13
WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť ....... comp818 Všeobecné Software Chat 2 10. novembra 2007 02:09
"Došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť" mxmad32 PC a herné konzoly 5 31. júla 2007 09:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.