![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prosím pomôžte! Počas niekoľkých posledných týždňov som bol sťahovanie filmov cez BitTorrent klient všetky súbory. Avi a asi 700 MB pre každého. Držím všetkým 44 z nich v jednej zložke na mojom desktopu nazýva 'kina' Asi pred týždňom som stažený film, ktorý jej povedal, že rerquired riyocodec, tak som išiel na stránky a pokus o stiahnutie súboru, ale rovno McAfee kopl do hovorí, že je to trójsky kôň a vypúšťa sa to na mne. Takže i vypustenie filmu povedal, že sa to vyžaduje. O niekoľko dní neskôr som dospela k záveru, že aj nemôže otvoriť 'film' zložky na mojej pracovnej ploche, bez okna zatvorte a prijímanie políčka rčení 'Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. ' Musím bežať skenuje s McAfee a adaware, všetko čisté. Som na rozpakoch, čo skúsiť ďalšie. Na zdravie Mike |
|
| |||
| |||
| i to je veľmi divné ... Vyzerá to, že tejto zložke teraz obsahuje poškodené súbory. skúsiť spustiť vyhľadávanie na pracovnej ploche a pri pokuse o prístup na filmy a odtiaľ si budete môcť znížiť a vložte filmy do nového umiestnenia a potom vymazať svoje filmy zložku. |
|
| |||
| |||
| Chápem túto chybu niekedy soemtimes, po ktorom nasleduje "DrWatson debugger došlo chybám" dvojitej pohroma pre chybové hlášky. . Je doenst urobiť veľký rozdiel v stabilite systému, len dráždi. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, založiť vlákno v Virus, spyware a bezpečnosť fórum s HijackThis log a budem musieť pozrieť. |
|
| |||
| |||
| Ok, len chvíľu Hotovo: |
|
| |||
| |||
| Mám rovnaký problém, I keď majú 2 zložky kliknite na túto zložku správ chybu povedať 'Windows Explorer došlo k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté Čo môžem urobiť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neprijaté to Torrenty sú proti pravidlám fóra.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer & HP C4280 Výtlačok - Zatvorte jedno okno a všetky blízkej | Goran | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22. mája 2009 08:07 |
| IE Stretnutie problém a je potrebné ju zavrieť! | fiveone5 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 5. mája 2009 13:45 |
| Internet Explorer došlo k problému | Stepfole | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. apríla 2008 15:13 |
| WMI k ťažkostiam a je nutné uzavrieť ....... | comp818 | Všeobecné Software Chat | 2 | 10. novembra 2007 02:09 |
| "Došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť" | mxmad32 | PC a herné konzoly | 5 | 31. júla 2007 09:18 |
| Thread Tools | |
| |