мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 15. Сеп 2007, 04:48
Нови члан групе

Default Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори

Молимо помоћ! Током последњих неколико недеља сам био преузимање филмова преко БитТоррент клијент сви фајлови су АВИ и око 700МБ. Свакој. Стално све од њих 44 у једну фасциклу на радној површини која се зове 'филмови'

Око недељу дана сам скинути филм који је рекао да реркуиред риыоцодец, па сам отишао на сајт и покушаја да преузмете фајл, али је одмах ногом у Мцафее каже да је Тројан и обрисао је за мене. Зато сам обрисао филм који је рекао да је потребно.

Неколико дана касније сам налаз да ја не могу отворити фасциклу 'филм' на десктопу без прозора и затворите оквир за пријем говорећи "програму Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори. Извињавамо се због непријатности. "

Сте покренули сам скенира са МцАфее и адауаре, све чисто. Ја сам на губитку шта ће покушати следеће.

Живели

Мајк
Old 24. Сеп 2007, 13:23
Донаторска Група

и тај врло чудно ... звучи као да је директоријум сада садржи датотека оштећена. покушајте претрагу на своју радну површину и покуша да приступи филмове одатле, ви ћете моћи да исечете и налепите филмове на нову локацију, а затим избришите филмове фасциклу.
Old 24. Сеп 2007, 14:16
Мембер Гроуп

Ја се понекад ову грешку, соемтимес следи "друатсон дебагер је наишао на грешке" двоструко ухаммы порука о грешци. . То доенст направи велика разлика у стабилности система, само иритира.
Old 24. октобар 2007, 14:22
Модератор / ица групе

Аксегриндер, почети у нит Вирус, Спыуаре и безбедност форум са ХијацкТхис дневник и ја ћу имати изглед.

Old 24. октобар 2007, 14:24
Мембер Гроуп

Ок, само минут

Урађено:
Old 8. Нов 2007, 17:21
Нови члан групе

Имам исти проблем,

Имам 2 фолдера, када кликнете на ову поруку о грешци фасциклу

рећи

'Уиндоус Експлореру је наишао на проблем и мора да се затвори. Извињавамо се

шта да радим
Old 8. Нов 2007, 17:27
Администратор Гроуп

Пропустили ову, бујице су против правила форума.

Цооол покрените нову тему.

Затворена.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интернет Експлорер & ХП Ц4280 Иссуе - Затвори једног прозора и све затворити Горан Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 22 мај 2009 08:07
ТЈ налетити на проблем и мора да се затвори! фивеоне5 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 5 мај 2009 13:45
Интернет Експлорер је наишао на проблем Степфоле Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 21 април 2008 15:13
УМИ је наишао на проблем и потребно да се затвори ....... цомп818 Уопштено Софтуаре Цхат 2 10 новембар 2007 02:09
"Догодила се грешка и мора да се затвори" мксмад32 ПЦ & конзоле Игре 5 31. јула 2007 09:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц