![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Молимо помоћ! Током последњих неколико недеља сам био преузимање филмова преко БитТоррент клијент сви фајлови су АВИ и око 700МБ. Свакој. Стално све од њих 44 у једну фасциклу на радној површини која се зове 'филмови' Око недељу дана сам скинути филм који је рекао да реркуиред риыоцодец, па сам отишао на сајт и покушаја да преузмете фајл, али је одмах ногом у Мцафее каже да је Тројан и обрисао је за мене. Зато сам обрисао филм који је рекао да је потребно. Неколико дана касније сам налаз да ја не могу отворити фасциклу 'филм' на десктопу без прозора и затворите оквир за пријем говорећи "програму Уиндоус Експлорер је наишао на проблем и мора да се затвори. Извињавамо се због непријатности. " Сте покренули сам скенира са МцАфее и адауаре, све чисто. Ја сам на губитку шта ће покушати следеће. Живели Мајк |
|
| |||
| |||
| и тај врло чудно ... звучи као да је директоријум сада садржи датотека оштећена. покушајте претрагу на своју радну површину и покуша да приступи филмове одатле, ви ћете моћи да исечете и налепите филмове на нову локацију, а затим избришите филмове фасциклу. |
|
| |||
| |||
| Ја се понекад ову грешку, соемтимес следи "друатсон дебагер је наишао на грешке" двоструко ухаммы порука о грешци. . То доенст направи велика разлика у стабилности система, само иритира. |
|
| |||
| |||
| Аксегриндер, почети у нит Вирус, Спыуаре и безбедност форум са ХијацкТхис дневник и ја ћу имати изглед. |
|
| |||
| |||
| Ок, само минут Урађено: |
|
| |||
| |||
| Имам исти проблем, Имам 2 фолдера, када кликнете на ову поруку о грешци фасциклу рећи 'Уиндоус Експлореру је наишао на проблем и мора да се затвори. Извињавамо се шта да радим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пропустили ову, бујице су против правила форума.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интернет Експлорер & ХП Ц4280 Иссуе - Затвори једног прозора и све затворити | Горан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 22 мај 2009 08:07 |
| ТЈ налетити на проблем и мора да се затвори! | фивеоне5 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 5 мај 2009 13:45 |
| Интернет Експлорер је наишао на проблем | Степфоле | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 21 април 2008 15:13 |
| УМИ је наишао на проблем и потребно да се затвори ....... | цомп818 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 10 новембар 2007 02:09 |
| "Догодила се грешка и мора да се затвори" | мксмад32 | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 31. јула 2007 09:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |