![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Lütfen yardım edin! Üzerinde son birkaç hafta i bittorrent istemci üzerinden tüm dosyalar film indirme edilmiştir. Avi ve çevresinde her 700mb. Tek bir klasör benim masaüstünde 'olarak adlandırılan tüm 44 tanesi devam filmleri' I önce hakkında bir hafta, öylesine i site ve girişimi dosya indirmek için gitti, ama hemen Mcafee bir trojan vardı ve silinmiş benim için söz yılında başladı bu riyocodec rerquired dedi bir film indirilebilir. Öylesine i film silinmiş olduğu bu gerekli "dedi. Birkaç gün sonra Ben benim masaüstündeki pencereler yakın olan ve kutu 'Windows Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerektiğini söyleyerek almadan' film 'klasöründe açamıyor bulma am. Bu durumdan dolayı özür dileriz. " Beraber taramalar yayınlanmış olan McAfee ve adaware, tüm temiz. Ben bir kayıp bundan sonra denemek am. Peynir Mike |
|
| |||
| |||
| de çok tuhaf thats ... Şimdi bozuk dosyaları içeren bir klasör gibi geliyor. Masaüstünüzde bir arama çalıştırmayı deneyin ve oradan film erişmeye çalıştığınızda, kesme ve yeni bir konuma filmler yapıştırın ve ardından filmleri klasörü silmek edebilecektir. |
|
| |||
| |||
| Bazen, "drwatson debugger ardından soemtimes" hata mesajları Double Whammy hataları karşılaştı bu hatası alıyorum. . It doenst, sadece rahatsız edici sistemin istikrarı büyük bir fark yaratabilir. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, bir iplik başlamak Virüs, Spyware ve Güvenlik HijackThis ile bir günlük forum ve bir göz atacağız. |
|
| |||
| |||
| Ok, sadece bir dakika Done: |
|
| |||
| |||
| Ben aynı sorun var, Ben 2 klasör var bu klasör hata mesajı tıklayın söylemek 'Windows Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Biz dileriz ne yapabilirim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Penaltı, sel forum kurallarına aykırı.
|
| Bookmarks |