![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, допоможіть! За останні кілька тижнів я був завантаження фільмів через клієнт завантаження всіх файлів. AVI і навколо 700mb кожна. Я тримаю всі 44 з них в одну папку на робочому столі званих "фільмів ' Приблизно тиждень тому я завантажив фільм, який сказав, що rerquired riyocodec, тому я пішов на сайт і спробі завантажити файл, але відразу Mcafee ногами в сказав, що це Trojan і видалив його для мене. Таким я вилучив фільм, який сказав, що потрібно. Кілька днів по тому я вважаю, що я не можу відкрити теку 'фільму' на моєму робочому столі без вікна закриваються і отримання поле кажу 'Windows Explorer викликала помилку і буде закрито. Приносимо вибачення за завдані незручності. ' Я запускати сканування з McAfee і AdAware, все чисто. Я в розгубленості, що слід спробувати наступне. Ура Mike |
|
| |||
| |||
| Thats також дуже дивно ... схоже, що тепер папка містить зіпсовані файли. спробуйте запустити пошук на робочому столі і спробувати отримати доступ до фільмів звідти, ви зможете вирізати і вставити фільми на новому місці, а потім видалити ваші фільми папки. |
|
| |||
| |||
| Я отримую таку помилку іноді soemtimes потім "drwatson відладчик виявив помилки" подвійної Whammy повідомлень про помилки. . Він doenst зробити великої різниці в стабільності системи, просто дратує. |
|
| |||
| |||
| Axegrinder, запустіть потік в Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки форум з лог HijackThis і мені доведеться шукати. |
|
| |||
| |||
| Добре, хвилинку Зроблено: |
|
| |||
| |||
| Я ж проблема, У мене 2 папки коли миші в цьому повідомленні про помилку папки сказати 'Windows Explorer викликала помилку і буде закрито. Приносимо вибачення за Що я можу зробити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нереалізований цього, потоки проти правил форуму.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Internet Explorer & HP C4280 випуску - закрити одне вікно, і всі вони Закрити | Горан | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 22 травня 2009 08:07 |
| Е. Encounter проблеми і потреби, щоб закрити! | fiveone5 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 5 травня 2009 13:45 |
| Internet Explorer виявлена помилка | Stepfole | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 21 квітня 2008 15:13 |
| WMI зіткнулися з проблемою і необхідно, щоб закрити ....... | comp818 | General Software чат | 2 | 10 листопада 2007 02:09 |
| "Знайшла помилку і буде закрито" | mxmad32 | PC & консоль Gaming | 5 | 31 липня 2007 09:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |