פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

עזרה-Windows Explorer?

Reply

שרשרת כלים
Old 29 ינואר 2008, 10:00
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה-Windows Explorer?

אנחנו הפעלה Windows XP Pro SP2. כאשר אני נכנס Explorer Windows ולחץ על הסמל 'חיפוש', עולה התיבה "מתכוננים להתקין '. אני חייב לשלוט alt למחוק את הבקשה כי זה המסך קופא פעמים ובסופו של דבר החוצה. מה יכול להיות גורם לכך וכיצד אני יכול לתקן את זה? זה מאוד מתסכל לא להיות מסוגל דבר החיפוש.

תודה.

כתובות דוא"ל dont פוסט!
Old 3 פבואר 2008, 15:32
קבוצת תורמים

Default עזרה-Windows Explorer?

נשמע כמו חלונות פגום. אם יש לך דיסק אתחול לנצח XP ממנו ובחר carefull לתקן אבל לא ניתן להתקין על ההתקנה הקיימת שלך, או למחוק דבר. במילים אחרות, קרא לפני שאתה כלום ושום דבר בעיתונות לא ישתבש.

אם אתה לא צריך דיסק אני חושב משפטיים אם אתה מוריד אותו דרך ביטורנט, כל עוד אתה רק משתמש בו כדי לתקן את המחשב שלו
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Windows Explorer crashin שומר ... צריך עזרה. jmleugenio מערכות ההפעלה Windows 0 21st מאי 2009 02:57
סייר Windows בעיות ... אני חושב! עזרה! marky7186 מערכות ההפעלה Windows 1 4 ספטמבר 2008 03:49
57 החלונות של Internet Explorer Jonathon28 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 18 ה -20 פברואר 2008 08:29
סייר Windows בכיבוי SarahR מערכות ההפעלה Windows 5 23 ספטמבר 2007 15:36
HDD חיצוני USB אינו מופיע ב-Windows Explorer? aiki כוננים & נשלפת 6 11th יוני 2007 23:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.