![]() |
|
| |||
| |||
| אנחנו הפעלה Windows XP Pro SP2. כאשר אני נכנס Explorer Windows ולחץ על הסמל 'חיפוש', עולה התיבה "מתכוננים להתקין '. אני חייב לשלוט alt למחוק את הבקשה כי זה המסך קופא פעמים ובסופו של דבר החוצה. מה יכול להיות גורם לכך וכיצד אני יכול לתקן את זה? זה מאוד מתסכל לא להיות מסוגל דבר החיפוש. תודה. כתובות דוא"ל dont פוסט! |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו חלונות פגום. אם יש לך דיסק אתחול לנצח XP ממנו ובחר carefull לתקן אבל לא ניתן להתקין על ההתקנה הקיימת שלך, או למחוק דבר. במילים אחרות, קרא לפני שאתה כלום ושום דבר בעיתונות לא ישתבש. אם אתה לא צריך דיסק אני חושב משפטיים אם אתה מוריד אותו דרך ביטורנט, כל עוד אתה רק משתמש בו כדי לתקן את המחשב שלו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Explorer crashin שומר ... צריך עזרה. | jmleugenio | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 21st מאי 2009 02:57 |
| סייר Windows בעיות ... אני חושב! עזרה! | marky7186 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4 ספטמבר 2008 03:49 |
| 57 החלונות של Internet Explorer | Jonathon28 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | ה -20 פברואר 2008 08:29 |
| סייר Windows בכיבוי | SarahR | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 23 ספטמבר 2007 15:36 |
| HDD חיצוני USB אינו מופיע ב-Windows Explorer? | aiki | כוננים & נשלפת | 6 | 11th יוני 2007 23:34 |
| שרשרת כלים | |
| |