rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Eksplorator Windows-help

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 stycznia 2008, 10:00
Nowe państwa grupy

Default Eksplorator Windows-help

Jesteśmy z systemem Windows XP Pro SP2. Kiedy go w Eksploratorze Windows i kliknij przycisk "szukaj" ikony, pojawia się pole "Przygotowanie do instalacji". Mam do kontroli alt usunąć ze stosowania bo zamarza ekran i ostatecznie razy obecnie. Co może być przyczyną i jak mogę to naprawić? To bardzo frustrujące, aby nie być w stanie coś wyszukiwania.

Dziękuję.

Dont Opublikuj adresy e-mail!
Old 3 lutego 2008, 15:32
Grupa dawcy

Default Eksplorator Windows-help

brzmi jak Windows jest uszkodzony. Jeśli masz Win XP z dysku rozruchowego i wybierz naprawy, ale należy zachować ostrożność, aby nie instalować w istniejących instalacji lub usuwania czegokolwiek. Innymi słowy, przeczytaj, zanim cokolwiek naciśnij i nic się nie pomylić.

Jeśli jeszcze jej nie ma dysku Myślę prawną, jeśli go pobrać za pomocą BitTorrent, tak długo jak tylko można go użyć do naprawy komputera
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.