мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Експлорер-хелп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 јан 2008, 10:00
Нови члан групе

Default Уиндоус Експлорер-хелп

Ми смо се изводи Уиндоус КСП Про СП2. Кад сам отићи у Уиндоус Експлорер, а затим кликните на 'тражи' икону кутији долази до 'припрема за инсталацију. Имам то цонтрол алт избришете из примене јер фреезес екрану и на крају пута оут. Шта би могао бити узрок овом и на који начин могу ли то поправити? То је веома фрустрирајући да неће бити у могућности претраге ништа.

Хвала.

Донт Пост Е-маил адреса!
Old 3. Мар 2008, 15:32
Донаторска Група

Default Уиндоус Експлорер-хелп

звучи као прозори оштећени. ако имате уин ксп боот диск од њега и изаберите поправку, али се не царефулл инсталирати преко ваше постојеће инсталације или брисање ништа. другим речима, прочитао пре него што притиснете ништа и ништа не ће ићи по злу.

уколико донт имати диск мислим своје законске ако скинете преко БитТоррент као дуг као те га користити само за поправку вашег рачунара
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц