менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Провідник Windows-довідки

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 10:00
Нові члени групи

Default Провідник Windows-довідки

Ми управлінням Windows XP Pro SP2. Коли я приходжу в Windows Explorer і натисніть на значок "Пошук", з'являється поле 'Підготовка до встановлення. Я з контролю Alt видалити з програми, оскільки вона замерзає на екрані і в кінцевому підсумку інтервал часу. Що може бути причиною цього і як я можу це виправити? Це дуже розчаровує не зможе шукати нічого.

Спасибо.

Dont Поштові адреси електронної пошти!
Old 3 лютого 2008, 15:32
Донор групи

Default Провідник Windows-довідки

звучить як Windows пошкоджений. Якщо у вас Win XP з завантажувального диска і виберіть ремонту, але бути обережним не встановлювати поверх існуючої установки або видалення нічого. Іншими словами, перш ніж читати пресу і нічого нічого не помилитеся.

якщо у вас немає диску я думаю, його правові, якщо ви завантажуєте через завантаження тих пір, поки ви тільки використовувати його для ремонту комп'ютера
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.