![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, remélem valaki tud segítsen nekem. Remélem, senki más nem küldött e korábban, már látod, de nem látott egy hasonló téma. Mindig elmegyek a nyitott ablakban a keresés, akkor le rögtön. Néha az ablak marad ki, de nem nyomja meg a gombokat rajta, máskor csak leáll a Windows Explorer válaszol, és leáll. Ha nincs más, a Windows Explorer-fájlok csak becsukja magát, de ha van egy ablakban, mint például a Sajátgép, majd egy ablak jön fel mondván DrWatson utáni Debugger már nem válaszol, majd becsukja mindent le, és lassítja a PC jobbra lefelé. I have run Spyware Doctor, AVG és a Registry Mechanic, valamint a lemez perfomed cleanup és sikkaszt. Én Kifutunk az egyéb ötleteket! Tudom, hogy nem használja, de ez nagyon fontos lehet egy bizonyos ponton. Thanks for your time, Sarah |
|
| |||
| |||
| Lets veszi a dolgokat. Letöltés HijackThis Itt Mentés HJTsetup.exe az asztalra. Kattintson kétszer a HJTsetup.exe ikonra az asztalon. Alapértelmezés szerint ez telepítése C: \ Program Files \ HijackThis. Néhány új verziók mentse a C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Folytatás gombra, hogy a beállító párbeszéd dobozok, amíg eljut a Select kiegészítés Feladatokhoz párbeszédet. Tegyen ellenőrzés létrehozása Desktop ikonra, majd ismét kattintson a Tovább gombra. Továbbra is követi a többi az instrukciókat is. A végső párbeszéd dobozban kattintson a Befejezés gombra, és elindítja megrabol Ezt. Ne tegye HijackThis.exe az asztalon vagy egy Temp mappát. Ez azért fontos, mert megteremti mentések és könnyen elveszhet, ha nincs megfelelően telepítve. * Fontos * Átnevezés a Hijackthis.exe fájl Analyze.exe. Ez azért fontos, mert néhány új formái malware elrejtheti a HijackThis.exe. Kattintson a jobb gombbal a HijackThis.exe fájlt a C: \ Program Files \ HijackThis, és válassza átnevezéséhez. Írd be Analyze.exe, és nyomjuk meg az Enter gombot. Kattintson a jobb gombbal a Analyze.exe fájl, és elküldi a munkaasztalon, hogy hozzon létre egy parancsikont. Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file gombot. "A beolvasás, majd egy napló megnyílik a Jegyzettömbben. Kattintson a jobb gombbal a notepad és kattintson a "Select all", majd újra, és válassza a "másolat" Illessze be a bejelentkezéshez a következő választ. Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. |
|
| |||
| |||
| Ez nem egy napló. Meg kell kezdeni a naplófájl HijackThis. És vége a 023???? |
|
| |||
| |||
| Ez az? Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2 Beolvasás mentett 22:50:43, a 23/09/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Futó folyamatok: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgupsvc.exe C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLI.EXE C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgcc.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgemc.exe C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe D: \ PROGRA ~ 1 \ FILTER ~ 1 \ filtergate.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe D: \ Program Files \ Spyware Doctor \ swdoctor.exe C: \ WINDOWS \ ALCFDRTM.EXE C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ cli.exe C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ cli.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files \ MSN Messenger \ usnsvc.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Drwtsn32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Drwtsn32.exe C: \ WINDOWS \ explorer.exe C: \ Documents and Settings \ Én \ Desktop \ Analyze.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/ O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - D: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7.0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: PCTools Site Guard - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdsg.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O2 - BHO: PCTools Browser Monitor - (B56A7D7D-6927-48C8-A975-17DF180C71AC) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdpb.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATICCC] "C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLIStart.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgcc.exe / Indítópult O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_EMC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgemc.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [SkyTel] SkyTel.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [FilterGate] D: \ PROGRA ~ 1 \ FILTER ~ 1 \ filtergate.exe / ASK O4 - HKCU \ .. \ Run: [BgMonitor_ (79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA)] "C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [MsnMsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe" / háttér O4 - HKCU \ .. \ Run: [Spyware Doctor] "D: \ Program Files \ Spyware Doctor \ swdoctor.exe" / Q O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user') O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Spyware Doctor - (2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdpb.dll O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O23 - Service: Ati Hotkey Poller - ATI Technologies Inc. - C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ ati2sgag.exe O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgamsvr.exe O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgupsvc.exe O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe -- End of file - 4779 bytes |
|
| |||
| |||
| Ön nincs malware, de van néhány bejegyzést, amit ki kell tisztítani. Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás" Tegyünk egy pipa mellett ezeket a bejegyzéseket. O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) (Leírás: A rejtett vagy hiányzó adware bejegyzést.) O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE (Leírás: Realtek AC97 Audio - Event Monitor. Sypware "file használt monitor titokban egy fellépéseinek. Ez nem egy sötét, mint a távirányító programokat, de ez által használt Realtek gyűjteni adatokat ügyfelek) O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] \ "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe \" (Leírás: A Sun Java frissítés scheduler. Ellenőrzések a frissítéseket. Nem szükséges. Eltávolítása ez belépés ingyenes lesz egy kis rendszer-erőforrás.) * Fontos * Zárja be az összes böngészőablakot Ezután kattintson a "Fix checked" Most újra a számítógépet. Legalább malware lehet kizárni. |
|
| |||
| |||
| Ha még nincs öröm Bár volt, hogy én reload Hotmail fiók kétszer meg fogd meg magát .... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell laptop - Trouble Starting Windows - Keeps lezárására | jazker | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 25. március 2009 06:59 |
| Windows becsukta maga off probléma | striedinger | A Windows operációs rendszerek | 11 | 4. november 2008 02:45 |
| Windows leállítása ...... akart segíteni kérem | holdinfoldin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 16. április 2008 09:51 |
| A Windows Explorer-help | mzoricak | A Windows operációs rendszerek | 1 | 3. február 2008 15:32 |
| Windows Explorer hibákat. | Axegrinder | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 25. október 2007 15:13 |
| Téma eszközök | |
| |