kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows leállítása

Reply

Téma eszközök
Old 23. Sep 2007, 14:17
Új tag Csoport

Default Windows leállítása

Hi all, remélem valaki tud segítsen nekem. Remélem, senki más nem küldött e korábban, már látod, de nem látott egy hasonló téma.
Mindig elmegyek a nyitott ablakban a keresés, akkor le rögtön. Néha az ablak marad ki, de nem nyomja meg a gombokat rajta, máskor csak leáll a Windows Explorer válaszol, és leáll.
Ha nincs más, a Windows Explorer-fájlok csak becsukja magát, de ha van egy ablakban, mint például a Sajátgép, majd egy ablak jön fel mondván DrWatson utáni Debugger már nem válaszol, majd becsukja mindent le, és lassítja a PC jobbra lefelé.

I have run Spyware Doctor, AVG és a Registry Mechanic, valamint a lemez perfomed cleanup és sikkaszt. Én Kifutunk az egyéb ötleteket! Tudom, hogy nem használja, de ez nagyon fontos lehet egy bizonyos ponton.

Thanks for your time,

Sarah
Old 23. Sep 2007, 14:22
Moderátor Csoport

Lets veszi a dolgokat.

Letöltés HijackThis Itt
Mentés HJTsetup.exe az asztalra.
Kattintson kétszer a HJTsetup.exe ikonra az asztalon.
Alapértelmezés szerint ez telepítése C: \ Program Files \ HijackThis.
Néhány új verziók mentse a C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Folytatás gombra, hogy a beállító párbeszéd dobozok, amíg eljut a Select kiegészítés Feladatokhoz párbeszédet.
Tegyen ellenőrzés létrehozása Desktop ikonra, majd ismét kattintson a Tovább gombra.
Továbbra is követi a többi az instrukciókat is.
A végső párbeszéd dobozban kattintson a Befejezés gombra, és elindítja megrabol Ezt.
Ne tegye HijackThis.exe az asztalon vagy egy Temp mappát.
Ez azért fontos, mert megteremti mentések és könnyen elveszhet, ha nincs megfelelően telepítve.

* Fontos *
Átnevezés a Hijackthis.exe fájl Analyze.exe. Ez azért fontos, mert néhány új formái malware elrejtheti a HijackThis.exe. Kattintson a jobb gombbal a HijackThis.exe fájlt a C: \ Program Files \ HijackThis, és válassza átnevezéséhez. Írd be Analyze.exe, és nyomjuk meg az Enter gombot.
Kattintson a jobb gombbal a Analyze.exe fájl, és elküldi a munkaasztalon, hogy hozzon létre egy parancsikont.

Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file gombot. "A beolvasás, majd egy napló megnyílik a Jegyzettömbben.
Kattintson a jobb gombbal a notepad és kattintson a "Select all", majd újra, és válassza a "másolat"
Illessze be a bejelentkezéshez a következő választ.

Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.

Old 23. Sep 2007, 15:03
Moderátor Csoport

Ez nem egy napló.

Meg kell kezdeni a naplófájl HijackThis.
És vége a 023????

Old 23. Sep 2007, 15:04
Új tag Csoport

Ez az?

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 22:50:43, a 23/09/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgamsvr.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgupsvc.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLI.EXE
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgcc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgemc.exe
C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe
D: \ PROGRA ~ 1 \ FILTER ~ 1 \ filtergate.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
D: \ Program Files \ Spyware Doctor \ swdoctor.exe
C: \ WINDOWS \ ALCFDRTM.EXE
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ cli.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ cli.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ usnsvc.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Drwtsn32.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Drwtsn32.exe
C: \ WINDOWS \ explorer.exe
C: \ Documents and Settings \ Én \ Desktop \ Analyze.exe
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - D: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7.0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: PCTools Site Guard - (5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdsg.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O2 - BHO: PCTools Browser Monitor - (B56A7D7D-6927-48C8-A975-17DF180C71AC) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdpb.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATICCC] "C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLIStart.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgcc.exe / Indítópult
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_EMC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgemc.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [FilterGate] D: \ PROGRA ~ 1 \ FILTER ~ 1 \ filtergate.exe / ASK
O4 - HKCU \ .. \ Run: [BgMonitor_ (79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA)] "C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [MsnMsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe" / háttér
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Spyware Doctor] "D: \ Program Files \ Spyware Doctor \ swdoctor.exe" / Q
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Spyware Doctor - (2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84) - D: \ PROGRA ~ 1 \ SPYWAR ~ 1 \ tools \ iesdpb.dll
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O23 - Service: Ati Hotkey Poller - ATI Technologies Inc. - C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ ati2sgag.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVGFRE ~ 1 \ avgupsvc.exe
O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
--
End of file - 4779 bytes
Old 23. Sep 2007, 15:28
Moderátor Csoport

Ön nincs malware, de van néhány bejegyzést, amit ki kell tisztítani.

Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak a beolvasás"
Tegyünk egy pipa mellett ezeket a bejegyzéseket.
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
(Leírás: A rejtett vagy hiányzó adware bejegyzést.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
(Leírás: Realtek AC97 Audio - Event Monitor. Sypware "file használt monitor titokban egy fellépéseinek. Ez nem egy sötét, mint a távirányító programokat, de ez által használt Realtek gyűjteni adatokat ügyfelek)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] \ "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_02 \ bin \ jusched.exe \"
(Leírás: A Sun Java frissítés scheduler. Ellenőrzések a frissítéseket. Nem szükséges. Eltávolítása ez belépés ingyenes lesz egy kis rendszer-erőforrás.)
* Fontos *
Zárja be az összes böngészőablakot

Ezután kattintson a "Fix checked"

Most újra a számítógépet.

Legalább malware lehet kizárni.

Old 23. Sep 2007, 15:36
Új tag Csoport

Ha még nincs öröm
Bár volt, hogy én reload Hotmail fiók kétszer meg fogd meg magát ....
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell laptop - Trouble Starting Windows - Keeps lezárására jazker Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 25. március 2009 06:59
Windows becsukta maga off probléma striedinger A Windows operációs rendszerek 11 4. november 2008 02:45
Windows leállítása ...... akart segíteni kérem holdinfoldin A Windows operációs rendszerek 1 16. április 2008 09:51
A Windows Explorer-help mzoricak A Windows operációs rendszerek 1 3. február 2008 15:32
Windows Explorer hibákat. Axegrinder Vírus, kémprogram és biztonság 5 25. október 2007 15:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.