![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všem líto, když jsem vyslán tímto na špatném místě. Nedávno jsem měl svůj počítač upgradovat na Vista Ultimate a přítel. jsem se snažil stahovat i melodie, ovladače pro tiskárnu a fotoaparát, na konci každého download I get the message Průzkumník Windows je vypínání a nemůžu dokončit stahování, nějakou radu velmi oceňována. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista je vaše aktuální? Není-li tomu tak bych navrhnout snažíte dostat všechny aktualizace první a pak znovu
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Laptop - Trouble Počínaje Windows - Udržuje Vypínají Vypnuto | jazker | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 25. březen 2009 06:59 |
| Windows zámkové sám vypnout problém | striedinger | Operační systémy Windows | 11 | 4. listopadu 2008 02:45 |
| Chtěl prosím věž PC s Windows XP & Wireless | christine154 | CJ Used Marketplace | 5 | 12. Srpen 2008 03:51 |
| Windows Explorer-help | mzoricak | Operační systémy Windows | 1 | 3. února 2008 15:32 |
| Windows Explorer vypínání | SarahR | Operační systémy Windows | 5 | 23. Září 2007 15:36 |
| Thread Nástroje | |
| |