![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hi όλα συγγνώμη αν έχω αυτό δημοσιεύτηκε στο λάθος μέρος. Πρόσφατα, ο υπολογιστής μου είχε αναβαθμιστεί σε Vista Ultimate από ένα φίλο. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσετε i μελωδίες, για τους οδηγούς του εκτυπωτή μου και φωτογραφική μηχανή, στο τέλος κάθε download να βρω το μήνυμα του Windows Explorer είναι το κλείσιμο του και δεν μπορώ να ολοκληρωθεί η λήψη, οποιαδήποτε συμβουλή ιδιαίτερα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως σας Vista μέχρι σήμερα; Σε περίπτωση που δεν θα ήθελα να προσπαθούν να πείσουν όλες τις ενημερώσεις πρώτη και στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell Laptop - Πρόβλημα Starting Windows - Keeps Απενεργοποίηση Off | jazker | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 25 Μαρ 2009 06:59 |
| Windows shutting off ίδιο πρόβλημα | striedinger | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 4η Νοεμβρίου 2008 02:45 |
| Wanted παρακαλώ πύργος υπολογιστή με Windows XP & Wireless | christine154 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 5 | 12 Αυγ 2008 03:51 |
| Windows Explorer-βοήθεια | mzoricak | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 3 Φεβ 2008 15:32 |
| Windows Explorer κλείσιμο | SarahR | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 23η Σεπ 2007 15:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |