μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Explorer κλείσιμο ...... βοηθήσει ήθελε παρακαλώ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Απριλίου 2008, 08:37
Μέλος Ομάδα

Default Windows Explorer κλείσιμο ...... βοηθήσει ήθελε παρακαλώ

hi όλα συγγνώμη αν έχω αυτό δημοσιεύτηκε στο λάθος μέρος. Πρόσφατα, ο υπολογιστής μου είχε αναβαθμιστεί σε Vista Ultimate από ένα φίλο. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσετε i μελωδίες, για τους οδηγούς του εκτυπωτή μου και φωτογραφική μηχανή, στο τέλος κάθε download να βρω το μήνυμα του Windows Explorer είναι το κλείσιμο του και δεν μπορώ να ολοκληρωθεί η λήψη, οποιαδήποτε συμβουλή ιδιαίτερα.
Old 16η Απριλίου 2008, 09:51
Συντονιστής Ομάδας

Default Windows Explorer κλείσιμο ...... βοηθήσει ήθελε παρακαλώ

Μήπως σας Vista μέχρι σήμερα;
Σε περίπτωση που δεν θα ήθελα να προσπαθούν να πείσουν όλες τις ενημερώσεις πρώτη και στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dell Laptop - Πρόβλημα Starting Windows - Keeps Απενεργοποίηση Off jazker Laptops, Κινητά & PDA 4 25 Μαρ 2009 06:59
Windows shutting off ίδιο πρόβλημα striedinger Λειτουργικά συστήματα Windows 11 4η Νοεμβρίου 2008 02:45
Wanted παρακαλώ πύργος υπολογιστή με Windows XP & Wireless christine154 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 5 12 Αυγ 2008 03:51
Windows Explorer-βοήθεια mzoricak Λειτουργικά συστήματα Windows 1 3 Φεβ 2008 15:32
Windows Explorer κλείσιμο SarahR Λειτουργικά συστήματα Windows 5 23η Σεπ 2007 15:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.