manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Explorer isključi ...... željela ugoditi pomoć

Reply

Thread Tools
Old 16 tra 2008, 08:37
Member Group

Default Windows Explorer isključi ...... željela ugoditi pomoć

Bok svima ispričavam se ako sam posted to u pogrešnom mjestu. Nedavno sam imao moj računalo nadograditi na vidik konačan mimo prijatelj. Ja sam pokušao to preuzimanje datoteka i melodija, driveri za moj printer i kamere, na kraju svakog download i dobijete poruku Windows Exploreru se isključuje, a ja ne mogu dovršiti preuzimanje, sve savjete mnogo poštovati.
Old 16 tra 2008, 09:51
Moderator / ica grupe

Default Windows Explorer isključi ...... željela ugoditi pomoć

Je li tvoj Vidik do datuma?
Ako ne bih predložiti pokušavaju dobiti sve nadopune prvi i onda ponovi postupak

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dell Laptop - Trouble Početna Windows - vodi Shutting Off jazker Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 25. ožujak 2009 06:59
Windows shutting off problem sama po sebi striedinger Windows Operating Systems 11 4. studeni 2008 02:45
Wanted molimo PC toranj sa Windows XP i bežični christine154 CJ Used Marketplace 5 12. kolovoz 2008 03:51
Windows Explorer-help mzoricak Windows Operating Systems 1 3. veljača 2008 15:32
Windows Explorer isključi SarahR Windows Operating Systems 5 23. Ruj 2007 15:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.