![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima ispričavam se ako sam posted to u pogrešnom mjestu. Nedavno sam imao moj računalo nadograditi na vidik konačan mimo prijatelj. Ja sam pokušao to preuzimanje datoteka i melodija, driveri za moj printer i kamere, na kraju svakog download i dobijete poruku Windows Exploreru se isključuje, a ja ne mogu dovršiti preuzimanje, sve savjete mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li tvoj Vidik do datuma? Ako ne bih predložiti pokušavaju dobiti sve nadopune prvi i onda ponovi postupak
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell Laptop - Trouble Početna Windows - vodi Shutting Off | jazker | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 25. ožujak 2009 06:59 |
| Windows shutting off problem sama po sebi | striedinger | Windows Operating Systems | 11 | 4. studeni 2008 02:45 |
| Wanted molimo PC toranj sa Windows XP i bežični | christine154 | CJ Used Marketplace | 5 | 12. kolovoz 2008 03:51 |
| Windows Explorer-help | mzoricak | Windows Operating Systems | 1 | 3. veljača 2008 15:32 |
| Windows Explorer isključi | SarahR | Windows Operating Systems | 5 | 23. Ruj 2007 15:36 |
| Thread Tools | |
| |