![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני מצטער אם זה כבר פורסם במקום הלא נכון. לאחרונה היה לשדרג את המחשב שלי כדי Vista Ultimate על ידי חבר. ניסיתי להוריד אני tunes, מנהלי התקנים עבור המדפסת ואת המצלמה שלי, בסוף כל הורדה אני מקבל את ההודעה הוא Windows Explorer כיבוי ואני לא יכול להשלים את ההורדה, כל עצה מאוד מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את Vista מעודכנים? אם לא הייתי מציע מנסה לקבל את כל העדכונים הראשונה ולאחר מכן נסה שוב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dell Laptop - צרות הפעלת Windows - שומר בלימה Off | jazker | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 25 מרץ 2009 06:59 |
| Windows הגפה עצמה מחוץ בעיה | striedinger | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 4th נובמבר 2008 02:45 |
| רציתי בבקשה מחשב עם Windows XP מגדל ואלחוטיים | christine154 | ג 'יי משמש השוק | 5 | 12th אוגוסט 2008 03:51 |
| עזרה-Windows Explorer? | mzoricak | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 3rd פברואר 2008 15:32 |
| סייר Windows בכיבוי | SarahR | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 23 ספטמבר 2007 15:36 |
| שרשרת כלים | |
| |