![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти,
Аз наскоро се изгради нова система и да има проблем, който мисля, че е софтуер свързани. Понякога, когато съм открита или затворете файла на екрана замръзва за около 10 секунди, повечето или всички от десктопа иконите изчезват, но на мястото, притежателите остават. След това време системата освежава бързо. Мишката работи без проблем, но в рамките на папките и иконите са замразени. Тя може да се случи във всяка точка, докато компютърът е включен. Проблемът изглежда е да се влоши и системата, изглежда, да се мотае за малко по-дълго всяко време. Това се случва на моя лаптоп, но за това има тенденция да бъде за кратък момент за лаптоп, с този нов компютър тя трае още дълго и на новия компютър е много по-бързо. Компютърът е бърз и има много памет, така АЗ арго разбирам защо това се случва. Windows актуализира всички са актуални. Твърдият диск е defragmented. Аз опитах следното, за да се опита да реши проблема, но засега без успех: Актуализиране на всички водачи (вкл. и видео BIOS) Проверка на Windows грешка дънер - нищо, изброени за когато възникне проблем Ран Chkdsk на моя твърд диск - Samsungs диагностичен софтуер, свикнал съм да тичам Променили SATA портове на твърдия диск, където е включен в Инвалиди ненужни стартиране програми Инвалиди ненужни драйвери например IDE контролер Jmicron Промяна на настройките за видео карти с резултатите от дейността Намаляване на прозорците пейджинг файл Промениха регистър DisablePagingExecutive на 1 В спецификационен е както следва: Core 2 Quad Q6600 процесор (2.4GHz четворни сърцевина) Asus EN8600GT Тиха видео карта (256MB пасивното охлаждане) Asus P5K-E/Wi-fi дънната платка Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Надминавам DDR2-800 RAM (1GB X 2 = 2GB общо) Съответен софтуер се пуска по-нагоре на проекта: Windows XP SP2 с всички текущи актуализации ZoneAlarm про Firewall (Защитна стена на Windows с увреждания) Webroot Spysweeper BitDefender стандартните антивирусни Timeleft - десктоп часовник Secondcopy - създаване на резервни копия софтуер - набор да тече ръчно Моля, помогнете, ако можете да му много досадно! Благодаря предварително. Моята система: Слонът
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато машината е била построена е била OS прясна инсталирате?
| |||
| |||
| Да, това беше прясна инсталирате. Аз инсталиран Windows, но след това трябваше да преинсталирате няколко дни по-късно за да инсталирате драйверите за пускане на SATA твърд диск, както ACHI. Второто инсталиране е прясна инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Опитайте с пускане на системния регистър определя част от CCleaner от нашата секция Файлове. |
|
| |||
| |||
| Опитвали преди, но за съжаление не радост. Също така имате Win ASO регистър чисти. не с радост, че един от двамата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислиш ли, използват един и същ софтуер на двете comps? Тя може би конфликт между ZoneAlarm, Webroot Spysweeper или BitDefender, опитайте с изключване ги в ротация видите дали това помага
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Софтуерът за създаване на е точно същата, но поведението на 2 компютрите е различен. Лаптопа е с много по-бавен с 1.2GHz Pentium m CPU, 1GB RAM и 4200rpm на твърдия диск, когато той все още се случва на лаптопа го освежава в около 1 или 2 секунди. На работния плот това в момента е 10-15 sceonds. Това би било да се предполага, че нещо е различно. Аз опитах с изключване bitdefender и spysweeper за отделни случаи на работния плот и проблемът не изглежда да се появят, но не съм ги прекъснем за дълъг период от време. Тъй като поведението на лаптопа е различен, че изглежда да предложи на мен, че може би му не е в противоречие с програми, но нещо общо с някоя настройка, или управление на ресурсите на системата - той прилича на нещо е тесните или вървят на по-бавна скорост към всичко останало и трябва да се изравнят, което дълго отлагане. Когато тя се случи на твърдия диск е intermittently активни по време на периода, след което изключително активно по време на евентуален опресняване. |
|
| |||
| |||
| бърза актуализация. Тичах Win ASO и мелодия-нагоре комунални 2007. Замразяването се случи отново, но този път беше различно поведение. Иконите изчезнал оставяйки само мястото титулярите, но този път аз все още може да отворите и премествате папки. Аз брои времето го взеха за икони да се върне и то беше около 27 секунди. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate почти същото нещо се случва и от двете компютри и същ софтуер е инсталиран на персонални компютри.
|
| |||
| |||
| Съжалявам, може би АЗ didnt да направи себе си достатъчно ясни. Проблемът на работния плот е много по-зле. Аз опит проблема на други компютри, но той е много кратък (1-2 сек на опресняване), така че не е голям проблем. На десктопа се замразяване сега до 25 секунди по време, така че проблемът не е същото (т.е. 1/2 секунди на 25-30 секунди). Изглежда има друг фактор, участващи. Построих тази десктоп около 3 седмици назад и я заменя совалков десктопа, че бях използвате. Совалката завтече същия софтуер, но освежаваше 1/2 в секунда, така че нещо друго причинява този компютър, за да заключа за много по-дълъг период от време. От гледна точка на софтуера - проблемът се случва така intermittently не е предвидима. Мога да използвате компютъра за половин ден, без това се случва и тогава ще може да затворите папка както аз съм на път да го изключите и тя ще се замразява и аз трябва да играя ми палци за следващите 30 секунди. Моят точка е, че само защото софтуера е забранено само за кратко време тя е трудно да се каже дали тя didn't се случи, тъй като софтуерът е бил виновен, или просто защото, независимо от обстоятелствата, които причиняват това да се случи, не са били в сила по време на този период. Но за съжаление тя вече не е проблем, като едновременно с увреждания отново (отделно) днес и се случи отново, докато те са били с увреждания, така нито spysweeper нито bitdefender са причината. Аз ще изключите от интернет за известно време утре и тичам без ZoneAlarm за да се види дали ще стане. Вчера се завтече memtest86 да се види дали то е свързано с памет, но 9 минава и 0 грешки, така че овен изглежда добре. Единствената ми предполагам е, че той е свързан нито с хардуер драйвери или настройки в конфликт с нещо или може би вината с твърд диск, макар Chkdsk didn't разкриват нищо и Samsung диагностични неща приучавам план. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да autorun.inf пила Напиши да отворя. Прилеп? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Софтуер Чат | 0 | 7-ми септември 2009 14:33 |
| Как да отворя. PUB Отвори файл в офиса? | sagheer | Офис Suites & Приложения | 1 | 6 юни 2009 06:04 |
| Excel Печатане - "Out памет. Запазване или Затворете всички отворени файлове или приложения" Грешка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23rd май 2009 г. 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 издание - Близо един прозорец и всички близки | Горан | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 22 май 2009 г. 08:07 |
| Какви програми за отваряне на пощенски файл? | Бъба | Общи Софтуер Чат | 15 | 12 Сеп 2008 15:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |