![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Nedávno jsem si postavil nový systém a mají problém, myslím, že je software související. Někdy, když otevřete a zavřete soubor obrazovky zamrzne asi na 10 sekund, většinu nebo všechny ikony na ploše zmizí, ale místo, držitelé zůstat. Po uplynutí této doby systém rychle obnoví. Myš funguje bez problémů, ale v celé složky a ikony jsou zmrazeny. To se může stát kdykoliv, když je počítač zapnutý. Tato otázka se zdá být horší a systém se zdá viset za poněkud delší pokaždé. Toto také se stane na mém notebooku, ale spíše o to, aby se na krátký okamžik na notebook, s tímto novým počítačem to trvá mnohem déle a nového počítače je mnohem rychlejší. Počítač je rychlý a má hodně paměti, takže Nemůžu pochopit, proč se to děje. Aktualizace systému Windows jsou up-to-date. Pevný disk defragmentovat. Snažil jsem se v následujícím pořadí, aby se pokusila vyřešit problém, ale zatím bez úspěchu: Aktualizace všech ovladačů (včetně videa a Bios) Kontrola okna protokolu chyb - nic uvedeno, kdy se problém vyskytuje Ran chkdsk na mém pevném disku - Samsungs diagnostický software zvyklý běh Změněno SATA porty, kde pevný disk je zapojen v Disabled zbytečné programy po spuštění Disabled zbytečné řidiči např. Jmicron IDE řadič Změna nastavení grafické karty na výkon Snižování okna stránkovacího souboru Změněno registru DisablePagingExecutive na 1 Spec je následující: Core 2 Quad Q6600 Processor (2.4GHz Quad-Core) Asus EN8600GT Silent grafická karta (256MB pasivní chlazení) Základní deska Asus P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Pevný disk (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1GB x 2 = 2 GB celkem) Relevantní software je provozováno start-up: Windows XP SP2 se všemi současnými aktualizace ZoneAlarm Pro firewall (brána firewall systému Windows vypnuta) Webroot Spysweeper BitDefender antivirus standard TimeLeft - stolní hodiny Secondcopy - back-up software - soubor spustit ručně Prosím, pomozte, můžete-li, jeho velmi nepříjemné! Thanks in advance. Můj systém: Slona
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Kdy byl postaven stroj byl nový OS nainstalovat?
| |||
| |||
| Ano, to byl čerstvý dosadit. Nainstaloval jsem windows, ale pak musel znovu o několik dní později, aby nainstalovat ovladače ke spuštění SATA pevný disk, jak Achi. Druhá instalace byla také čerstvý dosadit. |
|
| |||
| |||
| Pokuste se registru opravit část CCleaner z naší sekci Ke stažení. |
|
| |||
| |||
| To zkoušel dříve, ale bohužel žádná radost. Také Win ASO registru čistší. žádná radost, že se jeden. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíte si, používat stejný software na obou comps? Je možná i konflikt mezi Zonealarm, Webroot SpySweeper nebo BitDefender, zkuste je vypnout je v rotaci, jestli to pomůže
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Software set-up je úplně stejný, ale chování na 2 počítačích je jiná. Notebook je mnohem pomalejší, s s CPU Pentium M 1.2GHz, 1GB RAM a 4200rpm pevný disk ale když se to stane na notebooku se obnoví asi 1 nebo 2 sekundy. Na této ploše je v současné době 10-15 sceonds. To by mohlo naznačovat, že něco jiného je jiný. Zkoušel jsem vypnout bitdefender a SpySweeper na různých příležitostech na plochu a problém neměl nastat, ale zdá se, že jsem se zakázat jim na dlouhou dobu. Protože chování na notebooku se liší zdá se mi o tom, že možná není jeho konflikt s programy, ale něco dělat s nastavením a řízení zdrojů v systému - to vypadá, že něco není v úzkých, nebo běží pomaleji na všechno ostatní a má co dohánět, proto zpoždění. Když se to stane pevný disk je občas aktivní během období, a pak velmi aktivní při případné obnovení. |
|
| |||
| |||
| rychlý update. Běžel jsem Win ASO a ladění-up utility 2007. Zmrazení se stalo znovu, ale tentokrát chování bylo jiné. Ikony zmizel odcházející jediný místo, držitelé, ale tentokrát jsem stále otevřený a přesouvat složky. Počítal jsem dlouho trvalo ikony se vrátit a to bylo asi 27 sekund. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate skoro totéž se děje na PC i stejný software je nainstalován na obou počítačích.
|
| |||
| |||
| sorry, možná jsem didnt make sám dostatečně jasná. Problém na ploše je mnohem horší. I tyto potíže na jiných počítačích, ale je velmi krátký (1-2 sekund refresh), takže není velký problém. Na ploše je zmrazení nyní až 25 sekund v době, takže problém není stejný (tj. 1-2sekunda v 25-30sekunda). Zdá se, že dalším faktorem zapojeny. Postavil jsem tuto plochu asi 3 týdny a je nahrazen Shuttle plochu, na které jsem používal. Shuttle běžel stejný software, ale obnoví během 1-2 sekund, takže něco jiného způsobuje tento počítač zamknout se na mnohem delší dobu. Pokud jde o software - problém, občas se stane, takže není předvídatelný. Mohu použít na ploše půl dne, aniž by to děje, a pak jsem si zavřít složku jako I'm about to vypnout a bude mrznout a já jsem musel kroutit palce na příštích 30 sekund. Moje místo bylo to jen proto, že software byl zakázán pouze na krátkou dobu bylo obtížné říci, zda didnt stát, protože software byl vinen, nebo prostě proto, že bez ohledu na okolnosti, které způsobí, že se stalo, byla zavedena v daném období. Ale bohužel to už není problém jako já zas tak zdravotně (samostatně) a dnes se to stalo znovu, když byli zdravotně takže ani SpySweeper ani bitdefender jsou příčinou. Budu se odpojit od internetu na chvíli zítra a spustit bez ZoneAlarm, jestli se to stane. Včera jsem běžel memtest86, jestli to byl, ale paměť související 9 průkazy a 0 chyb, takže berana vypadá dobře. My se jen dohadovat, že to souvisí buď hardwarové ovladače nebo nastavení, v rozporu s něčím, nebo možná chyba s pevným diskem, ale chkdsk didnt odhalí cokoli, a samsung diagnostické věci zvyklý běžet. |