![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου,
Πρόσφατα κατασκευάστηκε ένα νέο σύστημα και να έχουν ένα πρόβλημα που πιστεύω ότι είναι το λογισμικό που συνδέονται. Μερικές φορές, όταν ανοίξετε ή να κλείσετε το αρχείο οθόνη παγώνει για περίπου 10 δευτερόλεπτα, τα περισσότερα ή όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας εξαφανίζονται αλλά παραμένουν στον τόπο τους κατόχους. Μετά από αυτή τη φορά το σύστημα ανανεώνει γρήγορα. Το ποντίκι λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, αλλά σε όλη τους φακέλους και τα εικονίδια είναι κατεψυγμένα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο, ενώ ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία. Το θέμα φαίνεται να χειροτερεύει και το σύστημα φαίνεται να κολλάει για λίγο περισσότερο κάθε φορά. Αυτό συμβαίνει για φορητό υπολογιστή μου, αλλά σε αυτό τείνει να είναι για μια στιγμή για το φορητό υπολογιστή, με το νέο υπολογιστή που διαρκεί πολύ περισσότερο χρόνο και το νέο υπολογιστή είναι πολύ ταχύτερη. Ο υπολογιστής είναι γρήγορος και έχει πολλή μνήμη έτσι επίκλισης καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Ενημερωμένες εκδόσεις των Windows είναι ενημερωμένα. Ο σκληρός δίσκος έχει ανασυγκροτηθεί. Έχω δοκιμάσει τα εξής για να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία: Ενημέρωση όλων των οδηγών (συν το βίντεο και το Bios) Έλεγχος των windows αρχείο καταγραφής σφαλμάτων - δεν αναφέρονται για το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν Ran chkdsk σε σκληρό δίσκο μου - Samsungs συνηθίζει τρέχει το λογισμικό διάγνωσης Άλλαξε το sata λιμάνια όπου ο σκληρός δίσκος είναι συνδεδεμένος στο Άτομα με ειδικές ανάγκες περιττά προγράμματα εκκίνησης Άτομα με ειδικές ανάγκες π.χ. περιττές οδηγούς Jmicron IDE ελεγκτή Αλλαγή των ρυθμίσεων της κάρτας βίντεο με την εκτέλεση Μείωση παράθυρα αρχείο σελιδοποίησης Άλλαξε η DisablePagingExecutive μητρώου σε 1 Το spec είναι η εξής: Core 2 Quad Q6600 cpu (2.4GHz quad πυρήνα) Asus EN8600GT Silent κάρτα βίντεο (256MB παθητική ψύξη) Asus μητρική πλακέτα P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Υπερβαίνουν RAM DDR2-800 (1GB x 2 = 2GB συνολικά) Σχετικό λογισμικό εκτελείται κατά την εκκίνηση: Windows XP SP2 με όλες τις τρέχουσες ενημερώσεις ZoneAlarm Pro firewall (Windows Firewall αναπήρων) Webroot Spysweeper BitDefender πρότυπο antivirus Timeleft - επιφάνεια εργασίας του ρολογιού Secondcopy - back-up software - που να τρέχει το χέρι Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε, τα πολύ ενοχλητικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν η μηχανή που χτίστηκε ήταν το OS νέα εγκατάσταση;
| |||
| |||
| Ναι, ήταν μια νέα εγκατάσταση. Εγκατέστησα τα Windows, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να επανεγκαταστήσετε λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για τη λειτουργία του SATA σκληρό δίσκο ως ACHI. Η δεύτερη εγκατάσταση ήταν επίσης μια νέα εγκατάσταση. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε τη λειτουργία του μητρώου καθορίζει μέρος του CCleaner από το τμήμα μας λήψεις. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάσει πριν, αλλά δυστυχώς δεν χαρά. Επίσης έχουν Win ASO μητρώου καθαρότερα. δεν με χαρά ούτε αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να χρησιμοποιείτε το ίδιο λογισμικό και στις δύο comps; Είναι ίσως μια σύγκρουση μεταξύ ZoneAlarm, Webroot Spysweeper ή BitDefender, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τους στην εναλλαγή αν δείτε ότι βοηθά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Το λογισμικό που θα συσταθούν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά η συμπεριφορά της στις 2 υπολογιστές είναι διαφορετικά. Ο φορητός υπολογιστής θα είναι πολύ πιο αργή με με 1.2GHz Pentium M CPU, 1GB μνήμης RAM και 4200rpm σκληρό δίσκο αλλά όταν συμβαίνει για τον φορητό υπολογιστή που ανανεώνει σε περίπου 1 ή 2 δευτερόλεπτα. Στην επιφάνεια εργασίας αυτή είναι επί του παρόντος 10-15 sceonds. Αυτό φαίνεται να δείχνουν ότι κάτι άλλο είναι διαφορετική. Έχω δοκιμάσει την απενεργοποίηση bitdefender και spysweeper για διαφορετικές περιπτώσεις στην επιφάνεια εργασίας και το πρόβλημα δεν φαίνεται να συμβαίνουν, αλλά εγώ δεν απενεργοποιήσετε τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω του ότι η συμπεριφορά για το φορητό υπολογιστή είναι διαφορετικό, φαίνεται να υποδηλώνουν ότι για μένα δεν αποτελεί ίσως τη σύγκρουση με τα προγράμματα, αλλά κάτι να κάνει με μια ρύθμιση ή τη διαχείριση των πόρων για το σύστημα - φαίνεται ότι είναι κάτι αποσυμφόρηση ή λειτουργίας σε μια πιο αργή ταχύτητα για οτιδήποτε άλλο και έχει να καλύψει την απόσταση, εξ ου και η μεγάλη καθυστέρηση. Όταν συμβαίνει το σκληρό δίσκο είναι διαλειπόντως ενεργό κατά τη διάρκεια της περιόδου και στη συνέχεια εξαιρετικά δραστική κατά της ενδεχόμενης ανανέωσης. |
|
| |||
| |||
| μια γρήγορη ενημέρωση. I διήρκεσε Win ASO και μελωδία-up επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας το 2007. Η δέσμευση έγινε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά η συμπεριφορά του ήταν διαφορετική. Τα εικονίδια εξαφανίστηκε αφήνοντας μόνο τον τόπο τους κατόχους αλλά αυτή τη φορά θα μπορούσα ακόμη ανοικτές και να μετακινήσετε φακέλους. Θα συνυπολογίζεται το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για τα εικονίδια για να επανέλθουμε και ήταν περίπου 27 δευτερόλεπτα. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate σχεδόν το ίδιο συμβαίνει και για τις δύο PC και το ίδιο το λογισμικό είναι εγκατεστημένο στον Η / Υ και οι δύο.
|
| |||
| |||
| sorry, I didn't ίσως να θέσω τον εαυτό μου αρκετά σαφής. Το πρόβλημα για την επιφάνεια εργασίας είναι πολύ χειρότερη. I εμπειρία το πρόβλημα σε άλλους υπολογιστές, αλλά είναι πολύ σύντομη (1-2 δευτερόλεπτα refresh) δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα. Στην επιφάνεια εργασίας, είναι πλέον δέσμευση για έως και 25 δευτερόλεπτα σε μια στιγμή τόσο το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο (δηλαδή 1-2 δευτερολέπτων κατά 25-30 δευτερόλεπτα). Φαίνεται να υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που συμμετέχουν. Θα κατασκευαστεί αυτό το desktop περίπου 3 εβδομάδες και αντικατέστησε μια Shuttle desktop που χρησιμοποιούσε. Η Shuttle έτρεξε το ίδιο λογισμικό, αλλά ανανεώνονται σε 1-2 δευτερόλεπτα, οπότε κάτι άλλο που προκαλεί αυτός ο υπολογιστής να κλειδώνει για ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε ό, τι αφορά το λογισμικό - το πρόβλημα συμβαίνει κατά διαστήματα ώστε να μην είναι προβλέψιμες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιφάνεια εργασίας για μισή ημέρα, χωρίς αυτό να συμβαίνει και στη συνέχεια να κλείσετε ένα φάκελο, όπως είμαι έτοιμος να κλείσει και θα παγώσουν και πρέπει να παίζω μου αντίχειρες για τα επόμενα 30 δευτερόλεπτα. Το σημείο ήταν ότι ακριβώς επειδή το λογισμικό ήταν μόνο άτομα με ειδικές ανάγκες για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο να πω εάν didn't συμβεί επειδή το λογισμικό υπαιτιότητας ή απλά επειδή ανεξάρτητα από τις περιστάσεις που προκαλούν αυτό να συμβεί δεν ήταν σε θέση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι πλέον ένα ζήτημα, όπως και πάλι δύο άτομα με ειδικές ανάγκες (ξεχωριστά) και σήμερα θα συμβεί και πάλι, ενώ ήταν απενεργοποιημένη οπότε δεν spysweeper δεν bitdefender είναι η αιτία. Θα αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο, ενώ για αύριο και τρέχει ΧΩΡΙΣ ZoneAlarm για να δείτε αν συμβεί. Χθες έτρεξε memtest86 για να δείτε αν ήταν μνήμης που σχετίζονται με 9, αλλά περνάει και 0 λάθη, ώστε το έμβολο φαίνεται μια χαρά. Η μόνη μου να μαντέψω είναι ότι έχει σχέση είτε με το υλικό τους οδηγούς ή τις ρυθμίσεις έρχονται σε σύγκρουση με κάτι, ή ίσως πρόκειται για βλάβη με το σκληρό δίσκο, αν και το chkdsk didn't αποκαλύψουν κάτι και η Samsung διαγνωστικών stuff συνηθίζει τρέχει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να γράψετε το αρχείο autorun.inf για να ανοίξετε ένα. Ρόπαλο; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 7 Σεπτεμβρίου 2009 14:33 |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| Excel Εκτύπωση - "Η μνήμη. Αποθηκεύσετε ή να κλείσετε όλα τα ανοιχτά αρχεία ή εφαρμογές" Σφάλμα | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | 23η Μαΐου 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 Issue - Κλείστε ένα παράθυρο και όλοι κοντά | Goran | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22η Μαΐου 2009 08:07 |
| Τι προγράμματα ανοίξετε ένα αρχείο zip; | Bubba | Γενικά Λογισμικό Chat | 15 | 12 Σεπ 2008 15:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |