![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok,
Nedavno sam sagradio novi sustav i imaju problema mislim da je softver odnosi. Ponekad kada sam otvoriti ili zatvoriti datoteku ekran smrzava na oko 10 sekundi, većina ili sva radna površina ikona nestati, ali mjesto nositelji ostaju. Nakon tog vremena sustava brzo osvježava. Miš radi bez problema, ali kroz mape i ikone su zamrznuti. To se može dogoditi u bilo kojem trenutku dok je računalo uključeno. Pitanje izgleda kao da se pogoršava i sustav čini se objesiti za malo duže svaki put. To isto dogoditi se na temelju moj laptop ali na njoj ima tendenciju da se za trenutak na laptop, s ovom novom računalu ona traje mnogo duže i novo računalo je puno brže. Računalo je brz i ima puno memorije na taj način JA licemjerje shvatiti zašto se to događa. Windows ažuriranja su svi up-to-date. Hard disk je defragmented. Pokušao sam sljedeće da bi pokušati riješiti problem, ali do sada bez uspjeha: Ažuriranje svi vozači (uklj. video i Bios) Provjera klada Windows greška - na popisu za ništa, kada dođe do problema Ran chkdsk na moj hard disk - Samsungs dijagnostički softver običaj trčanje Promijenjen SATA portova gdje hard disk je čep in Disabled nepotreban početak plan Disabled nepotreban vozače npr. JMicron IDE kontroler Promjena postavki grafičke kartice u izvedbi Smanjenje prozora memorije varalica Promijenjen DisablePagingExecutive Registry do 1 Spec je kako slijedi: Core 2 Quad CPU Q6600 (Quad core 2.4GHz) Asus EN8600GT Silent grafička kartica (256mb pasivno hlađenje) Asus matična ploča P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Hard disk (SATA) 1814BLW Asus DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1GB x 2 = ukupno 2GB) Relevantne softver bitak trčanje at start-up: Windows XP SP2 sa svim aktualnim ažuriranja ZoneAlarm Pro Firewall (Vatrozid za Windows s invaliditetom) Webroot Spysweeper BitDefender AntiVirus standard Timeleft - desktop clock Secondcopy - back-up software - skup pokrenuti ručno Molim pomoć ako može, njegove vrlo neugodno! Hvala unaprijed. My System: The slon
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada je sagrađena stroj je bio svjež OS instalirati?
| |||
| |||
| Da to je bio svjež uvesti koga u službu. JA Installer Windows, ali tada je to reinstalirati nekoliko dana kasnije, kako bi instalirali upravljačke programe za pokretanje SATA hard disk kao ACHI. Drugi je bio također uvesti koga u službu svjež uvesti koga u službu. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte pokrenuti dio Registry škripac za CCleaner iz naše downloads sekcije. |
|
| |||
| |||
| Pokušao prije, ali na žalost bez radosti. Također su Win ASO Registry čistač. ne raduje s tim bilo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li koristiti isti program na oba comps? To možda sukob između Zonealarm, Webroot SpySweeper ili BitDefender, pokušajte ih onemogućiti u rotaciji i ako vidi da pomaže
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Set-up softver je potpuno isti, ali ponašanje na 2 računala je drugačija. Laptop je puno sporiji sa sa CPU Pentium M 1.2GHz, 1GB RAM-a i 4200rpm hard disk ali kad se dogodi na laptop se osvježava na oko 1 ili 2 sekunde. Na radnoj površini to je trenutno 10-15 sceonds. To bi izgledalo da sugeriše da je nešto drugačija. Ja sam pokušao onemogućiti bitdefender i spysweeper o navrata na radnoj površini i problem nije 'činiti se to dogodi, ali to nisam onemogućiti ih za dugo razdoblje. Budući da je ponašanje na laptop je različit čini mi se sugerira da je možda njegov nije sukob sa programima, ali nešto učiniti s postavljanjem ili upravljanje resursima na sustavu - to izgleda kao da se nešto bottlenecking ili trčanje at sporije brzine na sve drugo i ima za nadoknaditi, stoga dugo kašnjenje. Našto Internet dogoditi se hard disk je povremeno aktivan za vrijeme i tada izuzetno aktivno tijekom eventualnog osvježiti. |
|
| |||
| |||
| brzo ažurirati. JA ran Win ASO i tune up utilities 2007. Zamrzavanje se dogodilo ponovo ali ovaj put je bilo drugačije ponašanje. Ikona nestao ostavljajući samo mjesto nositelji, ali ovaj put sam ipak mogao otvoriti i kretati mape. Ja broje dužinu vremena je trebalo za ikone da se vratim i to je trajalo oko 27 sekundi. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate gotovo ista stvar se događa na oba PC-evi i isti softver je instaliran na oba računala.
|
| |||
| |||
| sorry, možda sam da nije da sam dovoljno jasan. Problem na radna površina je mnogo gori. Ja iskustvo problema na drugim računalima, ali to je vrlo kratak (1-2 sek osvježavanja) na taj način nije veliki problem. Na radna površina to je sada za zamrzavanje do 25 sekundi na vrijeme tako da problem nije isti (tj. 1-2 sekundi v 25-30 sekundi). Čini se da postoji još jedan čimbenik koji su uključeni. Sam sagradio ovaj radna površina oko 3 tjedna prije i zamijenio ga prijevoz desktop koji sam bio koristeći. Shuttle je vodio isti softver, ali osvježen za 1-2 sekunde, pa nešto drugo uzrokujući ovaj računalo da biste zaključali se za daleko duže vrijeme. U pogledu softvera - problem dogoditi se povremeno tako da se ne mogu predvidjeti. Ja mogu koristiti radnu površinu za pola dana bez njega događa i onda ja mogu zatvoriti savijač kao što želim da zatvori i da će se smrznuti i moram vrtjeti palčevima moje za narednih 30 sekundi. Moj point je bio da samo zato što je softver bio onemogućen samo za kratko vrijeme bilo je teško reći da li to nije dogodilo, jer softver je u krivu, ili jednostavno zato što bez obzira na okolnosti koje su uzrok da se to dogodi nije na mjestu u tom periodu. Ali nažalost to više nije problem kao što sam opet s invaliditetom i (odvojeno) i danas se opet dogodilo dok su bili s invaliditetom, tako ni spysweeper ni bitdefender su uzrok. Ću isključiti s interneta, a za sutra i pokrenite bez ZoneAlarm vidjeti ako se dogodi. Jučer sam trčao Memtest86 vidjeti ako to je bio memorije povezane ali 9 prolazi i 0 greške tako ovan izgleda fino. Moj jedini guess je da je vezana za hardver ili vozači ili postavljanje u sukobu s nešto ili možda greška sa hard disk, iako chkdsk nije ništa otkriti i ovi dijagnostičke stvari navika trčanje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How to Write autorun.inf fascikl da otvori. Šišmiš? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 0 | 7 rujna, 2009 14:33 |
| Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. lipnja 2009 06:04 |
| Printanje Excel - "Out of Memory. Spremi Zatvori ili otvoriti datoteke ili bilo koji Aplikacije" Error | ruipistola | Digital Imaging & Pisači | 0 | 23. svibanj 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 Issue - Zatvori jednog prozora i sve zatvoriti | Goran | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 22. svibanj 2009 08:07 |
| Koje programe otvorite zip datoteku? | Bubba | Općenito Software Chat | 15 | 12. Ruj 2008 15:27 |
| Thread Tools | |
| |