![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia,
Nemrég épült egy új rendszer, és van egy probléma, amit szerintem szoftverekkel kapcsolatos. Néha, amikor kinyitom, vagy zárja be a fájlt a képernyő lefagy körülbelül 10 másodpercig, a legtöbb vagy az összes asztali ikonok eltűnnek, de a hely tulajdonosai maradnak. Ezt követõen a rendszer frissíti gyorsan. Az egér gond nélkül működik az egész, de a mappák és ikonok vannak fagyasztva. Ez megtörténhet bármely pontján, míg a számítógép be van kapcsolva. A kérdés úgy tűnik, egyre rosszabb, és a rendszer úgy tűnik, hogy a hang valamivel hosszabb minden alkalommal. Ez arra is vonatkozik az én-m laptop de ez inkább legyen egy rövid pillanatra a laptopon, erre az új számítógép sokkal hosszabb ideig tart, és az új számítógép sokkal gyorsabb. A számítógép gyors és sok memória úgyhogy vidám értem, miért történik mindez. A Windows frissítések minden up-to-date. A merevlemez töredezettségmentes. Nekem van próbált a következő annak érdekében, hogy megpróbálják megoldani a problémát, de eddig nem járt sikerrel: Frissítése az összes illesztőprogram (beleértve a videó és a BIOS) Ellenőrzi a Windows hiba log - nem szerepel akkor, ha a probléma Ran chkdsk én merevlemez - Samsungs diagnosztikai szoftver wont run Megváltoztatta a SATA port, ahol a merevlemez csatlakoztatva van Fogyatékkal felesleges elkezd programokat Fogyatékkal fölösleges meghajtókat pl. JMicron IDE vezérlő Változó videokártya beállításait teljesítmény Csökkentése windows lapozófájl Megváltoztatta a rendszerleíró DisablePagingExecutive 1 A spec a következők: Core 2 Quad Q6600 CPU (2,4 GHz quad core) Asus EN8600GT Silent videokártya (256MB passzív hűtés) Asus alaplap P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1GB x 2 = 2GB összesen) Megfelelő szoftver is fut induláskor: Windows XP SP2 az összes aktuális frissítést ZoneAlarm Pro tűzfal (windows tűzfal kikapcsolva) Webroot Spysweeper Standard antivirus BitDefender Timeleft - asztali óra Secondcopy - back-up szoftver - set futtatni kézzel Kérem, segítsen, ha tudsz, annak nagyon zavaró! Thanks in advance. My System: Elefántos
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor a gép-ben épült volt az operációs rendszer új telepítése?
| |||
| |||
| Igen ez egy friss install. ÉN beiktatott Windows de aztán újra kellett pár nap múlva, hogy az illesztőprogramok telepítéséhez futtatni a SATA merevlemezes meghajtót ACHI. A második telepítés is egy friss telepítést. |
|
| |||
| |||
| Futtassa a rendszerleíró fix része CCleaner a Letöltések részt. |
|
| |||
| |||
| Próbált előtt, de sajnos nem öröm. Is Win ASO registry cleaner. nem öröm az, hogy vagy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne használja ugyanazt a programot mindkét comps? Meg talán egy közötti konfliktus ZoneAlarm, Webroot SpySweeper, vagy BitDefender, próbálja meg kikapcsolni őket a forgatás nézd meg, ez segít
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| A szoftver felépítése pontosan ugyanaz, de a viselkedését a 2 számítógépek különböző. A laptop sokkal lassabb a 1,2 GHz-es Pentium M processzor, 1GB RAM és 4200rpm merevlemez mégis, amikor megtörténik a laptopon is felfrissíti kb 1 vagy 2 másodpercig. Az asztalon ez jelenleg 10-15 sceonds. Ez azt sugallja, hogy valami mást is más. Próbáltam letiltani a BitDefender és a SpySweeper alkalommal az asztalon, és a probléma nem tűnik fel, de én nem letiltani őket hosszú ideig. Mivel a magatartást a laptop más, úgy tűnik nekem, hogy azt sugallják, hogy talán nem ütközik a program, de valami köze van a beállítás, vagy erőforrás-gazdálkodás a rendszer - úgy néz ki, mint valami akadályelhárításra vagy futó lassabb sebességgel hogy minden mást, és hogy felzárkózzon, ezért sokáig tart. Amikor ez történik, a merevlemez időszakosan aktív időszakban, majd a rendkívül aktív alatt esetleges felüdít. |
|
| |||
| |||
| egy gyors update. Futottam Win ASO és tune-up utilities 2007. A fagyasztási történt ismét, de ezúttal más volt a viselkedése. Az ikonok eltűntek s csak a hely tulajdonosai, de ezúttal még mindig nyitott és mozgatni mappákat. Számoltam a hosszú ideig tartott, az ikonok, hogy jöjjön vissza, és ez az arány körülbelül 27 másodpercig. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate majdnem ugyanaz a dolog történik mindkét PC-k és ugyanaz a szoftver van telepítve a PC-k egyaránt.
|
| |||
| |||
| Sajnálom, talán didnt make make magam elég világos. A probléma az asztalon sokkal rosszabb. Azt tapasztalom, a probléma a többi gépen, de nagyon rövid (1-2 mp refresh), így nem egy nagy kérdés. Az asztalon van befagyasztását most legfeljebb 25 másodpercig egy olyan időszakban, így a probléma nem azonos (azaz 1-2 másodperc v 25-30 másodperc). Úgy tűnik, hogy egy másik tényező szó. Én találtam ki ezt asztali körülbelül 3 hete, és helyébe egy Shuttle asztalon, hogy én is használtam. A Shuttle futott ugyanazt a szoftvert, de frissül majd 1-2 másodpercig, tehát valami más okozza ezt a számítógépet, hogy lezárja a jóval hosszabb ideig. Ami a szoftver - a probléma szakaszosan történik, tehát nem kiszámítható. Tudom használni az asztalon egy fél napig nem történt meg, és akkor én is bezár egy mappába fogom bezárni, és ez lesz fagyasztható és azt kell babrál én hüvelykujját a következő 30 másodpercre. A lényeg az volt, hogy csak azért, mert a szoftver csak a fogyatékkal rövid ideig nehéz volt megmondani, hogy ez didnt történik, mert a szoftver volt a hibás, vagy egyszerűen azért, mert minden körülmények között, hogy az oka, hogy így nem hajtottak végre ebben az időszakban. De sajnos már nem olyan kérdés, ahogy mind a fogyatékkal élő újra (külön) ma történt, és ismételten voltak tiltva így sem SpySweeper bitdefender sem állnak a háttérben. Én lekapcsolja az interneten egy kicsit holnap és fuss nélkül ZoneAlarm-hoz lát ha ez történik. Tegnap memtest86 futott, hogy lássa, volt memória kapcsolódó, de 9 hágó és 0 hibákat, így a kos látszik jól. Az egyetlen, hisz van, hogy kapcsolatban vagy a hardver meghajtóit vagy beállításait ütközik valami, vagy talán egy hibát a merevlemezt, de a chkdsk didnt tárt fel semmit és a Samsung diagnosztikai cucc szokott futni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan írása Autorun.inf fájl megnyitása. Denevér? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Chat szoftver | 0 | Szeptember 7, 2009 14:33 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| Excel Nyomda - "Out of Memory. Mentése vagy közeli olyan fájlok vagy Alkalmazások" Hiba | ruipistola | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 23. május 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 Issue - Bezár az egyik ablakot, és mindegyikük közelében | Goran | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 22. május 2009 08:07 |
| Milyen program nyitott a zip fájlt? | Bubba | General Chat szoftver | 15 | 12 Sep 2008 15:27 |
| Téma eszközök | |
| |