![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי,
לאחרונה הקים מערכת חדשה ויש לך בעיה כי אני חושב שזה קשור התוכנה. לפעמים כאשר אני פותח את הקובץ או לסגור את המסך הקפאות בערך 10 שניות, רוב או את כל הסמלים של שולחן העבודה נעלמים אלא נשארים בעלי המקום. לאחר זמן זה מרענן את המערכת במהירות. העכבר עובד בלי בעיה, אבל בכל התיקיות והסמלים הם קפוא. זה יכול לקרות בכל נקודת זמן על המחשב. הבעיה נראית גרוע מקבל והמערכת להיתקע נראה מעט יותר עבור כל שעה. זה קורה גם על הנייד שלי, אבל על זה נוטה להיות קצר רגע על הנייד, זה מחשב חדש עם זה נמשך הרבה יותר זמן ועל מחשב חדש הוא הרבה יותר מהר. המחשב הוא מהיר ויש לו הרבה זיכרון אז אני מבין למה צביעות שזה קורה. עדכוני Windows כולם עדכני. הכונן הקשיח הוא defragmented. ניסיתי את הבאים על מנת לנסות לפתור את הבעיה, אך עד כה ללא הצלחה: מעדכן את כל מנהלי ההתקנים (וידיאו ו-BIOS, Inc) בדיקת שגיאות של Windows יומן - שום דבר לא רשום כאשר הבעיה מתרחשת רן chkdsk על הכונן הקשיח שלי - Samsungs wont להריץ תוכנות אבחון שינית את שם יציאות SATA כונן קשיח הוא פקוק ב לא זמין מיותר תוכניות ההפעלה לא זמין מיותר נהגים למשל Jmicron IDE Controller שינוי הגדרות כרטיס הווידאו ביצועים צמצום Windows קובץ ההחלפה שינה את הרישום DisablePagingExecutive עד 1 ה spec הוא כדלקמן: Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz מרובע ליבה) ASUS EN8600GT שותק כרטיס הווידאו (256MB קירור פסיבי) לוח האם ASUS P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) ASUS 1814BLW-DVD-ROM (SATA) לעלות על DDR2-800 של זיכרון RAM (1GB x 2 = סה"כ 2GB) התוכנה להיות רלוונטית להתחיל לפעול ב-up: Windows XP SP2 עם כל העדכונים הנוכחי פרו ZoneAlarm Firewall (חומת האש של Windows מושבת) Webroot Spysweeper BitDefender Standard AntiVirus Timeleft - Desktop השעון Secondcopy - תוכנת גיבוי - בחר להפעיל ידנית אנא עזור אם תוכל, את מאוד מרגיז! תודה מראש. המערכת שלי: של פיל
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר נבנתה מכונת היה להתקין את מערכת ההפעלה של טרי?
| |||
| |||
| כן זה היה טרי להתקין. התקנתי את Windows אבל אז היה צריך להתקין מחדש כמה ימים מאוחר יותר, על מנת להתקין את מנהלי ההתקנים להפעיל את הכונן הקשיח SATA בתור ACHI. השני היה גם להתקין טרי להתקין. |
|
| |||
| |||
| נסה להפעיל את הרישום לתקן חלק CCleaner שלנו מוריד חלק. |
|
| |||
| |||
| ניסית את זה לפני, אבל לצערי לא שמחה. גם הרוויחו ASO הרישום הניקוי. לא שמחה עם זה גם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה משתמש באותה תוכנה בשני comps? אולי זה התנגשות בין ZoneAlarm, Webroot Spysweeper או BitDefender, נסה להשבית אותם סיבוב לראות אם זה עוזר
|
| |||
| |||
| התוכנה ההגדרה היא בדיוק אותו דבר, אבל על התנהגות 2 המחשבים היא שונה. את הנייד היא הרבה יותר איטית יותר עם 1.2GHz עם מעבד פנטיום M, 1GB של זיכרון RAM ו 4200rpm כונן קשיח עדיין כאשר זה קורה על הנייד זה מרענן בערך 1 או 2 שניות. בשולחן העבודה בשלב זה היא 10-15 sceonds. זה היה נראה מציעים משהו אחר לא שונה. ניסיתי להשבית bitdefender ו spysweeper על מקרים נפרדים על שולחן העבודה הבעיה לא נראה להתרחש אבל זה לא להשבית אותם למשך תקופה ארוכה. בגלל התנהגות על הנייד שונה נראה לי להציע כי אולי את לא בסכסוך עם תוכניות אלא משהו לעשות עם הגדרה או ניהול משאבים במערכת - זה נראה כמו משהו bottlenecking או לפעול על מהירות איטית יותר על כל דבר אחר ויש בו כדי להתעדכן, ומכאן עיכוב ארוך. זה קורה כאשר הכונן הקשיח אינו פעיל לסירוגין בתקופת ואז הפעיל ביותר במהלך כתוצאה רענן. |
|
| |||
| |||
| עדכון מהיר. רצתי הרוויחו ASO ו לכונן ה-כלי עזר 2007. את הקפאת קרה שוב, אך הפעם היה התנהגות שונה. הסמלים נעלמו והשאירו רק את בעלי המקום, אבל הפעם אני יכול עדיין פתוח להעביר תיקיות. אני לספור את משך הזמן שלקח את סמלי לחזור וזה היה בערך 27 שניות. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| מטה כמעט אותו דבר קורה בשני מחשבים ואותו התוכנה מותקנת בשני מחשבים.
|
| |||
| |||
| מצטער, אולי אני didn't לעשות ברור מספיק. הבעיה על שולחן העבודה הוא הרבה יותר גרוע. אני חווה את הבעיה על מחשבים אחרים אבל הוא מאוד קצר (1-2 שניות רענן) ולכן לא בעיה גדולה. על שולחן העבודה הוא קופא עכשיו עד 25 שניות בכל פעם, כך שהבעיה היא לא אותו דבר (כלומר, 1-2 שניות V 25-30 שניות). נראה שיש גורם אחר המעורב. אני בנוי Desktop בנושא זה לפני 3 שבועות והוא יחליף את שולחן העבודה Shuttle שאני משתמש. Shuttle את רן את אותה התוכנה אבל רענון ב 1-2 שניות, אז זה משהו אחר שגורם כדי לנעול את המחשב במשך הרבה יותר זמן. מבחינת התוכנה - הבעיה קורה בצורה כל כך לא צפוי. אני יכולה להשתמש בשולחן העבודה לחצי יום בלי זה קורה ואז אני יכול לסגור תיקייה בשם אני עומד לכבות וזה יהיה להקפיא ואני צריך לסובב את מצוין במשך 30 שניות. הנקודה שלי זה היה רק בגלל התוכנה היה מושבת רק למשך זמן קצר היה קשה לומר אם זה יקרה, כי didn't התוכנה היה אשם או פשוט כי לא משנה מה הנסיבות הגורמות זה קרה לא היו במקום באותה תקופה. אבל למרבה הצער זה כבר לא עניין שאני מושבת הן שוב (בנפרד) היום וזה קרה שוב בזמן שהם לא היו כל כך מושבתת spysweeper ולא bitdefender הם הגורם. אני מוכן להתנתק מהאינטרנט לזמן מחר ולהפעיל ללא ZoneAlarm כדי לראות אם זה קורה. אתמול רצתי memtest86 כדי לראות אם זה היה קשור אבל הזיכרון 9 עובר ו 0 שגיאות כך רם נראה בסדר. היחידה שלי היא מניח שזה קשור ל חומרה או מנהלי התקן או משהו עם הגדרות סותרות או אולי תקלות עם כונן קשיח, למרות Chkdsk didn't לחשוף משהו ואת הדברים Samsung אבחון wont הפעלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך לכתוב Autorun.inf הקובץ כדי לפתוח עטלף.? | 4d (Fordy (פורד) אולי | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 7 ספטמבר 2009 14:33 |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| Excel דפוס - "אין די זיכרון. שמור או סגור כל הקבצים הפתוחים או יישומים" שגיאה | ruipistola | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 23 מאי 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 גליון - לסגור חלון אחד והם הכל סגור | Goran | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 22 מאי 2009 08:07 |
| מה תוכניות לפתוח קובץ ZIP? | Bubba | כללי תוכנות צ 'אט | 15 | 12th ספטמבר 2008 15:27 |
| שרשרת כלים | |
| |