mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows įšaldymas apie failą atidaryti / uždaryti - Help

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 21, 2007, 11:02
Donorų grupės

Default Windows įšaldymas apie failą atidaryti / uždaryti - Help

Labas,

Aš neseniai pastatyta nauja sistema ir yra problema, kad manau, yra susijusi programinė įranga. Kartais, kai aš atidaryti ar uždaryti bylą ekrane pakimba apie 10 sekundžių, dauguma arba visi darbalaukio piktogramos nebeliks, tačiau vietos turėtojams išlieka. Po šio laiko sistemos atgaivina greitai. Pele veikia be problemų, bet per katalogus ir piktogramos yra įšaldomi. Tai gali atsitikti bet kuriuo metu, kai kompiuteris įjungtas.

Klausimas, atrodo, vis blogiau ir sistema atrodo pakabinti už šiek tiek daugiau laiko kiekvieną kartą. Tai taip pat atsitiks su mano nešiojamas kompiuteris, bet jis dažniausiai būna dėl trumpos momentas nešiojamas, su šiuo nauju kompiuteriu trunka kur kas ilgiau ir nauju kompiuteriu yra kur kas greičiau.

Kompiuteris yra greitas ir turi daug atminties tai I cant suprasti, kodėl tai vyksta. Windows atnaujinimai yra visose up-to-data. Kietasis diskas defragmented. Aš išbandžiau taip, kad pabandyti išspręsti problemą, tačiau iki šiol nesėkmingai:

Atnaujinama visas tvarkykles (įskaitant vaizdo ir BIOS)
Tikrinimas Windows žurnalas klaidų - niekas išvardytų kai problema atsiranda
Ran chkdsk į mano kietąjį diską - Samsungs diagnostikos įranga įpratęs skaičiuoti
Pasikeitė, kai uostai SATA kietasis diskas yra prijungtas
Neįgaliesiems nereikalingas paleisties programas
Neįgalūs vairuotojai be reikalo pvz. JMicron kontrolierius IDE
Pakeitus vaizdo plokštę parametrus rezultatų
Sumažinti Windows ieškos failo
Pasikeitė registro DisablePagingExecutive 1

Spec taip:

Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz Quad Core)
Asus EN8600GT Silent vaizdo plokštė (256MB pasyvaus aušinimo)
Asus P5K-E/Wi-fi plokštės
"Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA)
Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA)
Transcend DDR2-800 RAM (1 GB x 2 = 2GB viso)

Svarbūs įrangos patiria pradžios:

Windows XP SP2 su visais dabartinis atnaujinimai
ZoneAlarm Pro ugniasienę (Windows ugniasienė išjungta)
Webroot Spysweeper
Bitdefender Antivirus standartas
Timeleft - Stalo laikrodis
Secondcopy - Atgal į viršų programinė įranga - nustatyti paleisti rankiniu būdu

Padėkite, jei galite, jos labai erzina! Thanks in advance.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Rugpjūtis 21, 2007, 11:07
Administrator Grupė

Jei mašina buvo pastatyta buvo OS šviežiai įdiegti?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 21, 2007, 11:19
Donorų grupės

Taip buvo šviežios įdiegti. Aš įdiegtos "Windows", bet tada turėjo iš naujo keletą dienų vėliau, siekiant įdiegti tvarkykles paleisti SATA kietąjį diską su achi. Antra įdiegti taip pat buvo šviežios įdiegti.
Old Rugpjūtis 21, 2007, 11:27
Administrator Grupė

Pabandykite paleisti registro nustatyti dalis CCleaner iš mūsų skyrelyje "Atsisiųsti".
Old Rugpjūtis 21, 2007, 16:07
Donorų grupės

Bandė jį anksčiau, bet, deja, ne džiaugsmo. Pat turi Win ASO Registry Cleaner. ne džiaugsmu, kad kuris nors.
Old Rugpjūtis 21, 2007, 16:28
Moderatorius Grupė

Ar jūs naudojate tą pačią programinę įrangą tiek comps? Tai gal tarp ZoneAlarm, Webroot Spysweeper arba BitDefender konfliktas, pabandykite išjungti jų rotacija pamatyti, jei tas padeda

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Rugpjūtis 21, 2007, 19:13
Donorų grupės

Programinės įrangos sistema yra tokia pati, bet dėl 2 kompiuterius elgesys yra skirtingas. Nešiojamas, yra daug lėtesnis ir su 1.2GHz Pentium M CPU, 1GB RAM, 4200rpm kietasis diskas dar kai taip atsitinka dėl laptopo tai atgaivina maždaug 1 ar 2 sekundes. Ant darbastalio, tai dabar 10-15 sceonds. Tai leidžia teigti, kad kažkas yra skirtingos. Mėginau išjungti BitDefender ir spysweeper apie kartus ant darbastalio ir problemos neatrodė atsitikti bet aš ne juos išjungti per ilgą laikotarpį. Nes ant laptopo elgesys yra skirtingas atrodo, kad rodo man, kad gal jos ne su programomis, bet kažką daryti su nustatymas ar išteklių valdymo sistemoje konfliktas - atrodo, kad kažkas yra siauras arba važiuojant lėčiau prie visa kita ir turi pasivyti, taigi ilgam laikui. Kai tai vyksta kietojo disko su pertraukomis yra aktyvus laikotarpiu ir tada labai aktyvus per galutinį atnaujinti.
Old Rugpjūtis 21, 2007, 19:19
Donorų grupės

Quick update. Išbėgau Win ASO ir tune-up utilities 2007. Užšaldymo nutiko vėl, bet šį kartą elgesys buvo skirtingas. Ikona dingo paliekant tik vietos savininkai, bet šiuo metu aš vis dar atvira ir perkelti katalogus. Aš skaičiuoti laiką jis paėmė Ikona grįžti ir ji buvo apie 27 sekundžių ilgio.
Old Rugpjūtis 21, 2007, 20:12
Donorų grupės

Matė beveik tas pats, kas vyksta ant abiejų kompiuterių ir pačią programinę įrangą įdiegti į abu kompiuterius.
Tada jums tai pasakyti.
Citata:
Mėginau išjungti BitDefender ir spysweeper apie kartus ant darbastalio ir problemos neatrodė atsitikti bet aš ne juos išjungti per ilgą laikotarpį.
Dont think gal SocialWarfare jums davė patarimų jums reikia?

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugpjūtis 22, 2007, 09:36
Donorų grupės

Atsiprašome, galbūt aš didnt make make save pakankamai aiški. Darbastalio problema yra kur kas blogiau. Aš patirties kituose kompiuteriuose problema, bet ji yra labai trumpas (1-2 sek Refresh), kad nėra didelė problema. Darbalaukyje yra įšaldyti jau daugiau kaip 25 sekundžių laiko, kad problema yra ne tas pats (ty 1-2 sekundes prieš 25-30 sekundžių). Atrodo, kad kitu veiksniu dalyvauja.

Aš pastatė šį Desktop apie 3 savaites ir jis pakeičiamas vėžėjas darbalaukį, kad aš naudoju. Vėžėjas vyko pačią programinę įrangą, bet atnaujinama per 1-2 sekundes, kad kažkas daro šį kompiuterį užrakinti už kiek ilgesniam laikotarpiui.

Kalbant apie programinę įrangą - problema būna su pertraukomis, kad yra nenuspėjamas. Galiu naudoti darbalaukio pusę dienos be jos vyksta, ir tada aš beveik aplanke kaip aš apie uždarymo ir jis bus įšaldyti ir turiu užsukimas mano pirštai per ateinančius 30 sekundžių. Mano tikslas buvo, kad tik todėl, kad programinė įranga buvo išjungta tik trumpą laiką buvo sunku pasakyti, ar jis didnt atsitikti dėl įrangos kaltės, arba tiesiog todėl, kad nepaisant aplinkybių, kurios kelia tai atsitiks nebuvo per tą laikotarpį.

Bet deja jis jau nebėra problema, kaip aš neįgaliesiems ir vėl (atskirai) šiandien ir atsitiko kartą, kai jie buvo išjungta, kad nei spysweeper nei BitDefender yra priežastis. Aš atsijungti nuo už o rytoj ir paleisti be ZoneAlarm Internet pamatyti, jei tai atsitinka.

Vakar vyko memtest86, ar jis buvo susijęs atminties, bet 9 praeina ir 0 klaidų, taip avinas atrodo baudą.

Mano tik spėlioti, kad tai susiję tiek su aparatinės tvarkyklės arba parametrus prieštaraujančių kažkas galbūt su kietojo disko gedimas, jei chkdsk didnt atskleisti kas ir Samsung diagnostikos Daiktai wont run.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip rašyti Autorun.inf failo atidaryti. Šikšnosparnis? 4D (Fordy (Ford) Ollie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 0 Rugsėjis 7, 2009 14:33
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida ruipistola Digital Imaging & Printers 0 Gegužė 23, 2009 01:18
Internet Explorer & HP C4280 numeris - vienas Uždaryti langą ir jie visi uždaryti Goran Naršyklėms & FTP Klientai 1 Gegužė 22, 2009 08:07
Kas programų atidaryti zip failą? Bubba BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 15 12 rugsėjis 2008 15:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.