![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas,
Aš neseniai pastatyta nauja sistema ir yra problema, kad manau, yra susijusi programinė įranga. Kartais, kai aš atidaryti ar uždaryti bylą ekrane pakimba apie 10 sekundžių, dauguma arba visi darbalaukio piktogramos nebeliks, tačiau vietos turėtojams išlieka. Po šio laiko sistemos atgaivina greitai. Pele veikia be problemų, bet per katalogus ir piktogramos yra įšaldomi. Tai gali atsitikti bet kuriuo metu, kai kompiuteris įjungtas. Klausimas, atrodo, vis blogiau ir sistema atrodo pakabinti už šiek tiek daugiau laiko kiekvieną kartą. Tai taip pat atsitiks su mano nešiojamas kompiuteris, bet jis dažniausiai būna dėl trumpos momentas nešiojamas, su šiuo nauju kompiuteriu trunka kur kas ilgiau ir nauju kompiuteriu yra kur kas greičiau. Kompiuteris yra greitas ir turi daug atminties tai I cant suprasti, kodėl tai vyksta. Windows atnaujinimai yra visose up-to-data. Kietasis diskas defragmented. Aš išbandžiau taip, kad pabandyti išspręsti problemą, tačiau iki šiol nesėkmingai: Atnaujinama visas tvarkykles (įskaitant vaizdo ir BIOS) Tikrinimas Windows žurnalas klaidų - niekas išvardytų kai problema atsiranda Ran chkdsk į mano kietąjį diską - Samsungs diagnostikos įranga įpratęs skaičiuoti Pasikeitė, kai uostai SATA kietasis diskas yra prijungtas Neįgaliesiems nereikalingas paleisties programas Neįgalūs vairuotojai be reikalo pvz. JMicron kontrolierius IDE Pakeitus vaizdo plokštę parametrus rezultatų Sumažinti Windows ieškos failo Pasikeitė registro DisablePagingExecutive 1 Spec taip: Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz Quad Core) Asus EN8600GT Silent vaizdo plokštė (256MB pasyvaus aušinimo) Asus P5K-E/Wi-fi plokštės "Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1 GB x 2 = 2GB viso) Svarbūs įrangos patiria pradžios: Windows XP SP2 su visais dabartinis atnaujinimai ZoneAlarm Pro ugniasienę (Windows ugniasienė išjungta) Webroot Spysweeper Bitdefender Antivirus standartas Timeleft - Stalo laikrodis Secondcopy - Atgal į viršų programinė įranga - nustatyti paleisti rankiniu būdu Padėkite, jei galite, jos labai erzina! Thanks in advance. Mano sistema: Dramblys
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei mašina buvo pastatyta buvo OS šviežiai įdiegti?
| |||
| |||
| Taip buvo šviežios įdiegti. Aš įdiegtos "Windows", bet tada turėjo iš naujo keletą dienų vėliau, siekiant įdiegti tvarkykles paleisti SATA kietąjį diską su achi. Antra įdiegti taip pat buvo šviežios įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Pabandykite paleisti registro nustatyti dalis CCleaner iš mūsų skyrelyje "Atsisiųsti". |
|
| |||
| |||
| Bandė jį anksčiau, bet, deja, ne džiaugsmo. Pat turi Win ASO Registry Cleaner. ne džiaugsmu, kad kuris nors. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs naudojate tą pačią programinę įrangą tiek comps? Tai gal tarp ZoneAlarm, Webroot Spysweeper arba BitDefender konfliktas, pabandykite išjungti jų rotacija pamatyti, jei tas padeda
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Programinės įrangos sistema yra tokia pati, bet dėl 2 kompiuterius elgesys yra skirtingas. Nešiojamas, yra daug lėtesnis ir su 1.2GHz Pentium M CPU, 1GB RAM, 4200rpm kietasis diskas dar kai taip atsitinka dėl laptopo tai atgaivina maždaug 1 ar 2 sekundes. Ant darbastalio, tai dabar 10-15 sceonds. Tai leidžia teigti, kad kažkas yra skirtingos. Mėginau išjungti BitDefender ir spysweeper apie kartus ant darbastalio ir problemos neatrodė atsitikti bet aš ne juos išjungti per ilgą laikotarpį. Nes ant laptopo elgesys yra skirtingas atrodo, kad rodo man, kad gal jos ne su programomis, bet kažką daryti su nustatymas ar išteklių valdymo sistemoje konfliktas - atrodo, kad kažkas yra siauras arba važiuojant lėčiau prie visa kita ir turi pasivyti, taigi ilgam laikui. Kai tai vyksta kietojo disko su pertraukomis yra aktyvus laikotarpiu ir tada labai aktyvus per galutinį atnaujinti. |
|
| |||
| |||
| Quick update. Išbėgau Win ASO ir tune-up utilities 2007. Užšaldymo nutiko vėl, bet šį kartą elgesys buvo skirtingas. Ikona dingo paliekant tik vietos savininkai, bet šiuo metu aš vis dar atvira ir perkelti katalogus. Aš skaičiuoti laiką jis paėmė Ikona grįžti ir ji buvo apie 27 sekundžių ilgio. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Matė beveik tas pats, kas vyksta ant abiejų kompiuterių ir pačią programinę įrangą įdiegti į abu kompiuterius.
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, galbūt aš didnt make make save pakankamai aiški. Darbastalio problema yra kur kas blogiau. Aš patirties kituose kompiuteriuose problema, bet ji yra labai trumpas (1-2 sek Refresh), kad nėra didelė problema. Darbalaukyje yra įšaldyti jau daugiau kaip 25 sekundžių laiko, kad problema yra ne tas pats (ty 1-2 sekundes prieš 25-30 sekundžių). Atrodo, kad kitu veiksniu dalyvauja. Aš pastatė šį Desktop apie 3 savaites ir jis pakeičiamas vėžėjas darbalaukį, kad aš naudoju. Vėžėjas vyko pačią programinę įrangą, bet atnaujinama per 1-2 sekundes, kad kažkas daro šį kompiuterį užrakinti už kiek ilgesniam laikotarpiui. Kalbant apie programinę įrangą - problema būna su pertraukomis, kad yra nenuspėjamas. Galiu naudoti darbalaukio pusę dienos be jos vyksta, ir tada aš beveik aplanke kaip aš apie uždarymo ir jis bus įšaldyti ir turiu užsukimas mano pirštai per ateinančius 30 sekundžių. Mano tikslas buvo, kad tik todėl, kad programinė įranga buvo išjungta tik trumpą laiką buvo sunku pasakyti, ar jis didnt atsitikti dėl įrangos kaltės, arba tiesiog todėl, kad nepaisant aplinkybių, kurios kelia tai atsitiks nebuvo per tą laikotarpį. Bet deja jis jau nebėra problema, kaip aš neįgaliesiems ir vėl (atskirai) šiandien ir atsitiko kartą, kai jie buvo išjungta, kad nei spysweeper nei BitDefender yra priežastis. Aš atsijungti nuo už o rytoj ir paleisti be ZoneAlarm Internet pamatyti, jei tai atsitinka. Vakar vyko memtest86, ar jis buvo susijęs atminties, bet 9 praeina ir 0 klaidų, taip avinas atrodo baudą. Mano tik spėlioti, kad tai susiję tiek su aparatinės tvarkyklės arba parametrus prieštaraujančių kažkas galbūt su kietojo disko gedimas, jei chkdsk didnt atskleisti kas ir Samsung diagnostikos Daiktai wont run. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip rašyti Autorun.inf failo atidaryti. Šikšnosparnis? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Rugsėjis 7, 2009 14:33 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 23, 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 numeris - vienas Uždaryti langą ir jie visi uždaryti | Goran | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 22, 2009 08:07 |
| Kas programų atidaryti zip failą? | Bubba | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 15 | 12 rugsėjis 2008 15:27 |
| Temos įrankiai | |
| |