mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows iesaldēšana par failu atvērt / aizvērt - Help

Reply

Thread Tools
Old Augusts 21, 2007, 11:02
Donors Group

Default Windows iesaldēšana par failu atvērt / aizvērt - Help

Čau,

Es nesen uzbūvēta jauna sistēma, un ir problēma, ka es domāju, ka ir programmatūra saistīti. Dažreiz, kad es to atvērtu vai aizvērtu failu ekrāna sasalst apmēram 10 sekundes, lielākā daļa vai visi darbvirsmas ikonas pazūd, bet vietu īpašniekiem paliek. Pēc šī laika sistēmas atsvaidzina ātri. Pele darbojas bez problēma visā bet mapes un ikonas ir iesaldēti. Tas var notikt jebkurā vietā, kamēr dators ir ieslēgts.

Jautājums, šķiet, pasliktinās un sistēma, šķiet, hang nedaudz ilgāk katru reizi. Tas notiek ar manu portatīvo datoru, bet tas mēdz būt īsa brīža klēpjdators ar jauno datoru, tas ilgst daudz ilgāk, un jaunais dators ir daudz ātrāk.

Dators ir ātri un ir daudz atmiņu tik nevaru saprast, kāpēc tas notiek. Windows atjauninājumus visi up-to-date. Cietais disks ir defragmented. Es mēģināju šādus lai mēģinātu atrisināt problēmu, bet līdz šim nesekmīgi:

Atjaunināšanas draiveri (tostarp video un BIOS)
Pārbaudīt windows error log - nekas nav uzskaitīti, ja rodas problēma
Ran chkdsk uz manu cieto disku - samsungs diagnostikas programmatūra paradis darboties
Mainīts SATA ports, ja cietais disks ir plugged in
Invalīdiem nevajadzīgas startēšanas programmas
Invalīdiem nevajadzīgas vadītājiem, piemēram, Jmicron IDE kontrolieris
Mainot video kartes iestatījumus uz veiktspēju
Samazinot logi peidžeru failu
Mainīts reģistra DisablePagingExecutive 1

Spec ir šāds:

Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz Quad Core)
Asus EN8600GT Silent video karti (256mb pasīvā dzesēšana)
Asus P5K-E/Wi-fi motherboard
Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA)
Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA)
Transcend DDR2-800 RAM (1GB x 2 = 2GB total)

Atbilstošo programmatūru tiek darbināts start-up:

Windows XP SP2 ar visiem pašreizējiem jaunumiem
ZoneAlarm Pro ugunsmūris (Windows firewall disabled)
Webroot Spysweeper
BitDefender standarta antivirus
Timeleft - desktop pulksteni
Secondcopy - back-up programmatūra - noteikt palaist manuāli

Lūdzu, palīdziet, ja varat, tā ir ļoti kaitinošas! Thanks in advance.

Mana sistēma: Elephant

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (s):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Dzesēšana:
Thermalright Ultra-120 galējās
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 collas
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old Augusts 21, 2007, 11:07
Administrator Group

Kad mašīna tika uzcelta bija OS jaunu instalēt?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 21, 2007, 11:19
Donors Group

Jā tā bija svaiga instalēt. Es instal logi, bet pēc tam nācās pārinstalēt dažas dienas vēlāk, lai instalētu draiveri, lai palaistu sata cieto disku, kā ACHI. Otrais uzstādīt arī jaunu instalēt.
Old Augusts 21, 2007, 11:27
Administrator Group

Sāciet reģistra fix daļa CCleaner no mūsu downloads sadaļā.
Old Augusts 21, 2007, 16:07
Donors Group

Izmēģināju agrāk, bet diemžēl ne prieku. Ir arī Win ASO reģistra tīrītājs. nav prieka ar ka vai nu.
Old Augusts 21, 2007, 16:28
Moderator Group

Vai jūs izmantojat to pašu programmatūru gan comps? Tas varbūt konflikts starp ZoneAlarm, Webroot Spysweeper vai BitDefender, mēģiniet atspējot tos rotācijas noskaidrotu, kas palīdz

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Augusts 21, 2007, 19:13
Donors Group

Programmatūras uzstādīšana ir tieši tas pats, bet par 2 datoriem uzvedība ir atšķirīga. Klēpjdators ir daudz lēnāks, ar 1.2GHz Pentium M CPU, 1GB RAM un 4200rpm cietais disks tomēr, kad tas notiek uz klēpjdators tas atsvaidzina aptuveni 1 vai 2 sekundes. Uz darbvirsmas tas pašlaik 10-15 sceonds. Tas liek domāt, ka kaut kas cits ir savādāks. Es esmu mēģinājis invaliditāti BitDefender un spysweeper atsevišķos gadījumos uz galda un problēma nešķiet ticama, bet man nebija ne atslēgt tos ilgstoši. Jo par klēpjdators uzvedība atšķiras šķiet ieteikt man, ka varbūt tā nav pretrunā ar programmām, bet kaut ko darīt ar ko nosaka vai resursu pārvaldība sistēmu - izskatās, ka kaut kas nav problēmu risināšanu vai skriet pie lēnāku ātrumu lai viss cits, un ir panākt, tāpēc ilga kavēšanās. Kad tas notiek, cietais disks ar pārtraukumiem darbojas attiecīgajā periodā, un pēc tam ļoti aktīvi darbojās iespējamo refresh.
Old Augusts 21, 2007, 19:19
Donors Group

quick update. I ilga Win ASO un tune-up Utilities 2007. Iesaldēšana notika atkal, bet šoreiz rīcība bija atšķirīga. Ikonas pazuda atstājot tikai vietu īpašniekiem, bet šoreiz es tomēr varētu atvērt un pārvietot mapes. Es ieskaita laiku, kas bija vajadzīgs ikonas nākt atpakaļ un tas bija aptuveni 27 sekundes.
Old Augusts 21, 2007, 20:12
Donors Group

Mate gandrīz tas pats notiek gan datorus un pats programmatūra ir instalēta uz abiem datoriem.
Tad tev saku.
Quote:
Es esmu mēģinājis invaliditāti BitDefender un spysweeper atsevišķos gadījumos uz galda un problēma nešķiet ticama, bet man nebija ne atslēgt tos ilgstoši.
You dont domāju, varbūt SocialWarfare ir devis jums padomu jums?

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Augusts 22, 2007, 09:36
Donors Group

sorry, varbūt es didn't lai padarītu sevi pietiekami skaidri. Uz desktop problēma ir daudz sliktāka. Man pieredze problēmas uz citiem datoriem, bet tas ir ļoti īss (1-2 sek refresh), lai nav liels jautājums. Uz darbvirsmas tā sasalšanas tagad līdz 25 sekundes laiku, tādēļ problēma nav pats (ti, 1-2 sekundes v 25-30 sekundes). Šķiet, ka ir vēl viens faktors iesaistīti.

Man būvētas šīs desktop aptuveni 3 nedēļas pirms, un tas aizstāja Shuttle desktop, ka man bija, izmantojot. Shuttle ilga pašu programmatūru, bet atsvaidzināt 1-2 sekunžu laikā, tātad kaut kas cits, kas izraisa šo datoru ieslodzīt par daudz ilgāku laiku.

Runājot par programmatūru - problēma notiek ar pārtraukumiem tā nav paredzama. Es varu izmantot darbvirsmas pusi dienas bez tā notiek, un tad es varu aizvērt mapi kā es esmu par to slēgtas un tas iesaldēšanu vai man griezt manu īkšķi, lai tuvāko 30 sekunžu laikā. Mans punkts bija tas, ka tikai tāpēc, ka programmatūra ir tikai invalīdiem, lai īsā laikā tā bija grūti pateikt, vai tas didn't notikt, jo programmatūras vaina vai vienkārši tāpēc, ka neatkarīgi no apstākļiem, kas rada tā notiktu nebija ieviesti šajā periodā.

Bet diemžēl tā vairs nav jautājums, kā es invalīdiem gan atkal (atsevišķi) šodien, un tas notika atkal, kamēr tās atradušās invalīdiem tik ne spysweeper ne BitDefender ir cēlonis. Es atvienot no internetā, bet rīt un palaist bez ZoneAlarm, lai redzētu, vai tas notiek.

Vakar I ilga memtest86, lai redzētu, vai tā bija atmiņu saistītu, bet 9 iet un 0 kļūdas tik ram šķiet naudas sodu.

Mans vienīgais minējums ir, ka tas ir saistīts vai nu dziņi vai iestatījumus pretrunā ar kaut ko varbūt vaina ar cieto disku, bet chkdsk didn't atklāt visu un samsung diagnostikas stuff paradis rādīt.
Reply

Register

Bookmarks