![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Nedávno som si postavil nový systém a majú problém, myslím, že je softvér súvisiace. Niekedy, keď otvoríte a zatvoríte súbor obrazovky zamrzne asi na 10 sekúnd, väčšinu alebo všetky ikony na ploche zmizne, ale miesto, držitelia zostať. Po uplynutí tejto doby systém rýchlo obnoví. Myš funguje bez problémov, ale v celej zložky a ikony sú zmrazené. To sa môže stať kedykoľvek, keď je počítač zapnutý. Táto otázka sa zdá byť horšie a systém sa zdá visieť za trochu dlhšie zakaždým. Toto tiež sa stane na mojom notebooku, ale skôr o to, aby sa na krátky okamih na notebook, s týmto novým počítačom to trvá oveľa dlhšie a nového počítača je omnoho rýchlejší. Počítač je rýchly a má veľa pamäti, takže Nemôžem pochopiť, prečo sa to deje. Aktualizácia systému Windows sú up-to-date. Pevný disk defragmentovať. Snažil som sa v nasledujúcom poradí, aby sa pokúsila vyriešiť problém, ale zatiaľ bez úspechu: Aktualizácia všetkých ovládačov (vrátane videa a Bios) Kontrola okná protokolu chýb - nič uvedené, kedy sa problém vyskytuje Ran chkdsk na mojom pevnom disku - Samsungs diagnostický softvér zvyknutý Beh Zmenené SATA porty, kde pevný disk je zapojený v Disabled zbytočné programy po spustení Disabled zbytočné vodiči napr Jmicron IDE radič Zmena nastavenia grafickej karty na výkon Znižovanie okná stránkovacieho súboru Zmenené registra DisablePagingExecutive na 1 Na spec je nasledovné: Core 2 Quad Q6600 Processor (2.4GHz Quad-Core) Asus EN8600GT Silent grafická karta (256MB pasívne chladenie) Základná doska Asus P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Pevný disk (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1GB x 2 = 2 GB celkom) Relevantné softvér je prevádzkované start-up: Windows XP SP2 so všetkými súčasnými aktualizácia ZoneAlarm Pro firewall (brána firewall systému Windows vypnutá) Webroot SpySweeper BitDefender antivirus štandard Timeleft - stolné hodiny Secondcopy - back-up software - súbor spustiť ručne Prosím, pomôžte, ak môžete, jeho veľmi nepríjemné! Thanks in advance. Môj systém: Slona
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Kedy bol postavený stroj bol nový OS nainštalovať?
| |||
| |||
| Áno, to bol čerstvý dosadiť. Nainstaloval som windows, ale potom musel opäť o niekoľko dní neskôr, aby nainštalovať ovládače ku spusteniu SATA pevný disk, ako Achi. Druhá inštalácia bola aj čerstvý dosadiť. |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa registra opraviť časť CCleaner z našej sekcii Na stiahnutie. |
|
| |||
| |||
| To skúšal predtým, ale bohužiaľ žiadna radosť. Tiež Win ASO Registry čistejšie. žiadna radosť, že sa jeden. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíte si, používať rovnaký softvér na oboch comps? Je možná aj konflikt medzi ZoneAlarm, Webroot SpySweeper alebo BitDefender, skúste ich vypnúť je v rotácii, či to pomôže
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Software set-up je úplne rovnaký, ale správanie na 2 počítačoch je iná. Notebook je oveľa pomalší, s s CPU Pentium M 1.2GHz, 1GB RAM a 4200rpm pevný disk ale keď sa to stane na notebooku sa obnoví asi 1 alebo 2 sekundy. Na tejto ploche je v súčasnej dobe 10-15 sceonds. To by mohlo naznačovať, že niečo iné je iný. Skúšal som vypnúť bitdefender a SpySweeper na rôznych príležitostiach na plochu a problém nemal nastať, ale zdá sa, že som sa zakázať im na dlhú dobu. Keďže správanie na notebooku sa líšia zdá sa mi o tom, že možno nie je jeho konflikt s programami, ale niečo robiť s nastavením a riadenie zdrojov v systéme - to vyzerá, že niečo nie je v úzkych, alebo beží pomalšie na všetko ostatné a má čo doháňať, preto meškanie. Keď sa to stane pevný disk je občas aktívny počas obdobia, a potom veľmi aktívny pri prípadnej obnovení. |
|
| |||
| |||
| rýchly update. Bežal som Win ASO a ladenie-up utility 2007. Zmrazenie sa stalo znova, ale tentoraz správanie bolo iné. Ikony zmizol odchádzajúci jediný miesto, držitelia, ale tentoraz som stále otvorený a presúvať zložky. Počítal som dlho trvalo ikony sa vrátiť a to bolo asi 27 sekúnd. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mate skoro to isté sa deje na PC aj rovnaký softvér je nainštalovaný na oboch počítačoch.
|
| |||
| |||
| sorry, možno som didnt make sám dostatočne jasné. Problém na ploche je oveľa horšia. I tieto problémy na iných počítačoch, ale je veľmi krátky (1-2 sekúnd refresh), takže nie je veľký problém. Na ploche je zmrazenie dnes až 25 sekúnd v čase, takže problém nie je rovnaký (tj 1-2sekundy v 25-30sekund). Zdá sa, že ďalším faktorom zapojené. Postavil som túto plochu asi 3 týždne a je nahradený Shuttle plochu, na ktoré som používal. Shuttle bežal rovnaký softvér, ale obnoví v priebehu 1-2 sekúnd, takže niečo iného spôsobuje tento počítač zamknúť sa na oveľa dlhšiu dobu. Pokiaľ ide o softvér - problém, občas sa stane, takže nie je predvídateľný. Môžem použiť na ploche pol dňa, bez toho by to deje, a potom som si zatvoriť priečinok ako I'm about to vypnúť a bude mrznúť a ja som musel krútiť palca na najbližších 30 sekúnd. Moje miesto bolo to len preto, že softvér bol zakázaný iba na krátku dobu bolo ťažké povedať, či didnt štát, pretože softvér bol vinný, alebo jednoducho preto, že bez ohľadu na okolnosti, ktoré spôsobí, že sa stalo, bola zavedená v danom období. Ale bohužiaľ to už nie je problém ako ja zas tak zdravotne (samostatne) a dnes sa to stalo znova, keď boli zdravotne takže ani SpySweeper ani bitdefender sú príčinou. Budem sa odpojiť od internetu na chvíľu zajtra a spustiť bez ZoneAlarm, či sa to stane. Včera som bežal memtest86, či to bol, ale pamäť súvisiace 9 preukazy a 0 chýb, takže barana vyzerá dobre. My sa len dohadovať, že to súvisí buď hardvérové ovládače alebo nastavenia, v rozpore s niečím, alebo možno chyba s pevným diskom, ale chkdsk didnt odhalí čokoľvek, a samsung diagnostické veci zvyknutý plynúť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako písať autorun.inf archív až k Nechránený. Netopier? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Všeobecné Software Chat | 0 | 7.září 2009 14:33 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Excel tlače - "Out of Memory. Uložiť alebo zatvoriť všetky otvorené súbory alebo aplikácie" Chybové | ruipistola | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 23. mája 2009 01:18 |
| Internet Explorer & HP C4280 Výtlačok - Zatvorte jedno okno a všetky blízkej | Goran | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22. mája 2009 08:07 |
| Aké programy otvoriť zip súboru? | Bubba | Všeobecné Software Chat | 15 | 12. September 2008 15:27 |
| Thread Tools | |
| |