мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус датотека замрзавање на отварање / затварање - помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Јун 2007, 11:02
Донаторска Група

Здраво,

Недавно сам саградио нови систем и имају проблем који мислим да је софтвер у вези. Понекад када отворите или затворите датотеку екран замрзне за око 10 секунди, већина или све десктоп иконе нестану али остају носиоци место. Након тог времена систем освежава брзо. Миша ради без проблема али кроз фолдере и иконице су замрзнути. То се може десити у сваком тренутку док је рачунар укључен.

Питање изгледа као да се погорсава и систем изгледа као да виси за нешто више сваки пут. Ово се такође дешава на мој лаптоп, али на њему има тенденцију да се за кратко време, на лаптоп, са овом новом рачунару траје много дуже и нови рачунар је много бржи.

Рачунар је брз и има пуно меморије, тако да не могу разумети зашто се ово догађа. Прозори су све исправке до-до датума. Хард диск је дефрагментед. Покушао сам следеће како би се покушати и решити проблем, али до сада без успеха:

Ажурирање свих возача (Инц видео и БИОС)
Провера Уиндоус Еррор дневник - ништа наведена када се појави проблем
Еарлы Синтакса: цхкдск на мом хард диску - Самсунгс дијагностички софтвер навика вожњи
Променио САТА портова, где је прикључен хард диск у
Онемогући покретање непотребних програма
Онемогућен непотребне драјвере нпр Јмицрон ИДЕ контролер
Мењање подешавања за графичку картицу перформанси
Смањивање прозора пејџинг датотеку
Измењен ДисаблеПагингЕксецутиве регистра на 1

Тхе спец је како следи:

Цоре 2 Куад К6600 ЦПУ (2.4ГХз Куад Цоре)
АСУС ЕН8600ГТ Тиха видео картицу (256МБ пасивно хлађење)
АСУС П5К-Е/Уи-фи плоча
Самсунг ХД501Љ Хард диск (САТА)
1814БЛУ АСУС ДВД-РОМ-(САТА)
: Трансценд ДДР2 800 РАМ меморије (1ГБ кс 2 = 2ГБ укупно)

Релевантне софтвер се покреће на стартовање:

На Уиндоус КСП СП2 са свим актуелним променама
ЗонеАларм Про заштитни зид (Уиндоус Фиреуалл искључен)
Уеброот Спысуеепер
БитДефендер стандардни антивирусни
Тимелефт - стони сат
Сецондцопы - резервне копије софтвера - да подесите ручно покренути

Молимо вас ако можете помоћи, својим врло досадна! Хвала унапред.

Мы Сыстем: Тхе слон

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600
Матичне плоче:
Асус П5К-Е/Уи-фи
РАМ меморија:
2ГБ гусар КСМС
Графичка картица (е):
Асус ЕН8600ГТ Силент
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Самсунг ХД501
Оптички погон (е):
Асус ДРУ-1814БЛТ
Цасе / псу:
Антец П180/Цорсаир ХКС620
Хлађење:
Тхермалригхт Ултра-120 крајњи
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Делл 2005ФПУ 20 инцх
Оперативни систем (е):
Уиндоус Виста Хоме Премиум
Old 21. Јун 2007, 11:07
Администратор Гроуп

Када је изграђена машина је свеже инсталације оперативног система?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 21 авг 2007, 11:19
Донаторска Група

Да је чисту инсталацију. ЈА инсталиран Уиндоуси, а онда су морали да поново инсталирате неколико дана касније, како инсталирати драјвере за покретање САТА хард диск као Ацхи. Друга је такође инсталирали чисту инсталацију.
Old 21. Јун 2007, 11:27
Администратор Гроуп

Покушајте да покренете регистар шкрипац део Лиценсе: фрееуаре из наше доунлоад секције.
Old 21. Јун 2007, 16:07
Донаторска Група

Покушао је пре, али, нажалост, нема радости. Такође Уин Дво Регистры Цлеанер. Нема радости са тим било.
Old 21. Јун 2007, 16:28
Модератор / ица групе

Да ли користе исти софтвер на обе Цомпс? Можда сукоб ЗонеАларм, БитДефендер или Уеброот Спысуеепер, покушајте да онемогућите да их у ротацији ли да помаже

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 21. Јун 2007, 19:13
Донаторска Група

Софтвер постављања је потпуно исти, али је понашање на 2 рачунара је другачији. Лаптоп је много спорији са са Пентиум М 1.2ГХз процесор, 1ГБ РАМ меморије и хард диск 4200рпм али кад се догоди на лаптоп то освежава на око 1 или 2 секунде. На десктопу то је тренутно 10-15 сцеондс. Ово би изгледа да сугерише да је нешто друго је другачији. Пробао сам БитДефендер и онемогућавање спысуеепер на наврата на десктоп и проблем није изгледа да се деси, али нисам их онемогућите за дужи период. Будући да је понашање на лаптоп различитих изгледа да предложи ми се да је можда није конфликт са програмима, али нешто да урадим са поставке или управљања ресурсима на систему - изгледа да нешто није у боттленецкинг или ради спорије на све друго и да је сустигну, па стога дуго одлагања. Када се то деси хард диск је повремено активна током периода, а затим веома активна током евентуалне освежавања.
Old 21. Јун 2007, 19:19
Донаторска Група

брзо ажурирање. Сам ишла Уин Дво-мелодију и комуналије до 2007. Замрзавање се догодило поново али овај пут понашање је другачије. Икона је нестала остављајући једино место носилаца, али овај пут сам и даље могао отворити и преместите фолдере. Ја се рачунају дужине времена је требало за иконе да се врати и било је око 27 секунди.
Old 21. Јун 2007, 20:12
Донаторска Група

Другарица скоро иста ствар се дешава на оба рачунара и исти софтвер инсталиран на оба рачунара.
Онда вам кажем.
Куоте:
Пробао сам БитДефендер и онемогућавање спысуеепер на наврата на десктоп и проблем није изгледа да се деси, али нисам их онемогућите за дужи период.
Ви можда мислите Донт СоциалУарфаре вам је дао савет вам је потребна?

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 22. Јун 2007, 09:36
Донаторска Група

Извините, можда нисам се да сам довољно јасан. Проблем на радној површини је много гора. Ја искуства проблема на другим рачунарима, али је врло кратко (1-2 сек освежавања) тако да није велики проблем. На десктопу то је хладно сада за до 25 секунди на време тако да проблем није иста (тј. 1-2 секунде В 25-30 секунди). Чини се да неки други фактор.

Сам саградио овај екрану пре око 3 недеље и заменити шатл десктопу који сам користио. Шатл еарлы исти софтвер, али освежава на 1-2 секунде, тако да нешто друго изазива да закључате рачунар за много дужи временски период.

Што се тиче софтвера - Проблем се дешава повремено тако да није предвидљив. Могу да користим десктоп за пола дана без ње догађа и онда могу да затворим директоријум као што сам ја о томе да се затвори и она ће се замрзнути и морам вртети ми прсти за наредних 30 секунди. Мој став је да само зато што је софтвер био онемогућен само за кратко време, било је тешко рећи да ли је диднт десити, јер софтвер је крива или једноставно зато што без обзира на околности које узрокују да се деси нису били у месту у том периоду.

Али, нажалост, то више није проблем као ја са инвалидитетом и поново (одвојено) и данас се поново десило док су онемогућене, тако ни спысуеепер ни БитДефендер су узрок. Ја ћу прекинути везу са Интернетом, а за сутра и да се покрене без ЗонеАларм да видим да ли ће се десити.

Јуче сам ишла Мемтест86 да видим да ли је то у вези меморије, али 9 пролази и 0 грешака, тако овна изгледа у реду.

Моја једина претпостављам је да је у вези са хардвером или драјверима или подешавањима у сукобу са нешто или можда некога хард диск, иако цхкдск на диднт открије ништа и Самсунг дијагностика ствари навика вожњи.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц