менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Заморожування на Windows File Open / Close - Довідка

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 серпня 2007, 11:02
Донор групи

Привіт,

Я недавно була побудована нова система і є проблема, я думаю, це програмне забезпечення, взаємопов'язані. Іноді, коли я відкриття або закриття файлу на екрані зависає на 10 секунд, більшість або всі значки на робочому столі зникають, але місце власники залишаються. Після цього система оновлюється швидко. Миша працює без проблем у всьому, але заморозила папок та іконок. Це може трапитися в будь-який момент, коли комп'ютер увімкнено.

Питання, здається, стає все гірше й система підвисає трохи більше кожного разу. Те ж саме відбувається на моєму ноутбуці, але на ньому, як правило, на короткий час на ноутбуку, в цьому новому комп'ютері, він триває набагато довше, і на новий комп'ютер працює набагато швидше.

Комп'ютер швидко і має безліч пам'яті, так що я нахиляє розумію, чому це відбувається. Оновлення Windows все останню дату. Дефрагментації жорсткого диска. Я намагався звернути увагу, щоб спробувати вирішити проблему, але поки без успіху:

Оновлення всіх драйверів (вкл. відео і BIOS)
Перевірка журналу Windows помилка - нічого немає бо коли проблема виникає
Ран CHKDSK на моєму жорсткому диску - Samsungs діагностичних звичай запускати програмне забезпечення
Змінено SATA портів, де жорсткий диск підключений
Інваліди непотрібні програми запуску
Інваліди непотрібних драйверів, наприклад Jmicron IDE контролера
Зміна настройок відео карти продуктивності
Зменшення файлу підкачки Windows
Змінено реєстр DisablePagingExecutive 1

Специфікація виглядає наступним чином:

Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz Quad Core)
ASUS EN8600GT Silent відеокарта (256MB пасивне охолодження)
Материнська плата Asus P5K-E/Wi-fi
Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA)
Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA)
Transcend DDR2-800 RAM (1GB X 2 = 2GB всього)

Відповідна запускати програмне забезпечення, яке на початковому етапі:

Windows XP SP2 з усіма поточними оновленнями
Брандмауер інвалідів брандмауер ZoneAlarm Pro (Windows)
Webroot Spysweeper
BitDefender Antivirus стандартні
TimeLeft - настільні годинники
Secondcopy - резервне програмне забезпечення - набір для запуску вручну

Прохання допомогти, якщо можна, її дуже дратує! Спасибо заранее.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 21 серпня 2007, 11:07
Адміністратор групи

Коли була побудована машина була свіжою ОС встановити?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 21 серпня 2007, 11:19
Донор групи

Так, це була нова установка. Я встановив Windows, але потім довелося перевстановити через кілька днів, щоб встановити драйвери для запуску SATA жорсткий диск як ACHI. Друга установка була також нову установку.
Old 21 серпня 2007, 11:27
Адміністратор групи

Спробуйте запустити частині виправлення реєстру CCleaner з нашого розділу завантажень.
Old 21 серпня 2007, 16:07
Донор групи

Пробували і раніше, але на жаль, немає радості. Також є Win ASO Registry Cleaner. не з радістю, що або.
Old 21 серпня 2007, 16:28
Модератор групи

Чи ви те саме програмне забезпечення по обидва привілеї? Це, може бути конфлікт між ZoneAlarm, Webroot Spysweeper або BitDefender, спробуйте відключити їх в ротацію побачити, чи допоможе це

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 21 серпня 2007, 19:13
Донор групи

Програмне забезпечення настройці точно такий же, але поведінка на 2 комп'ютерах різні. Ноутбук набагато повільніше 1.2GHz з процесором Pentium M, 1 Гб оперативної пам'яті й жорстким диском 4200rpm Однак, коли це відбувається на ноутбуку він оновлюється приблизно в 1 або 2 секунди. На робочому столі в даний час це 10-15 sceonds. Це дозволяє припустити, що щось інше інше. Я пробував відключити BitDefender і SpySweeper на окремі випадки на робочому столі і проблема не приходило в голову, але я не відключити їх протягом довгого періоду. Оскільки поведінка на ноутбук відрізняється воно, здається, вважає, що для мене, мабуть, не конфліктують з програмами, але щось робити з параметр або управління ресурсами в системі - це виглядає як-то вузькі місця або роботу на більш низькій швидкості до всього іншого і наздогнати розвинуті країни, отже, великою затримкою. Коли це відбудеться, жорсткий диск з перервами, що діяла в період, а потім дуже активні під час можливого оновлення.
Old 21 серпня 2007, 19:19
Донор групи

швидке оновлення. Я побіг Win Асо і Tune-Up Utilities 2007. Заморожування сталося знову, але цього разу поведінка була іншим. Ікона зникла, залишаючи тільки власники місце, але цей час я міг би ще відкриті і переміщення папок. Я порахував, скільки часу прийняли за ікону, щоб повернутися, і було близько 27 секунд.
Old 21 серпня 2007, 20:12
Донор групи

Мати майже те ж саме відбувається на обох комп'ютерах і те ж програмне забезпечення встановлено на обох комп'ютерах.
Тоді вам це сказати.
Цитата:
Я пробував відключити BitDefender і SpySweeper на окремі випадки на робочому столі і проблема не приходило в голову, але я не відключити їх протягом довгого періоду.
Ви думаєте, може бути, Dont SocialWarfare дав вам порада вам потрібні?

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 22 серпня 2007, 09:36
Донор групи

Вибачте, я, мабуть Didn't змусити себе зробити все ясно. Проблеми на робочому столі набагато гірше. Я відчуваю проблеми на інших комп'ютерах, але це дуже коротким (1-2 сек Refresh) не таким великим питанням. На робочому столі це заморожування зараз до 25 секунд, в той час, так що проблема не те ж саме (тобто 1-2 секунд до 25-30 секунд). Там, здається, ще одним фактором, що бере участь.

Я збудував цей робочий стіл близько 3 тижнів тому, і його замінив Доставка робочого столу, яку я використовував. Доставка побіг те саме програмне забезпечення, але оновилася, протягом 1-2 секунд, тому щось інше викликає цьому комп'ютері замкнути за набагато більш тривалий період часу.

З точки зору програмного забезпечення - проблема відбувається періодично тому не передбачувані. Я можу використовувати на робочому столі протягом половини дня без нього відбувається, і тоді я зможу закрити папку як я збираюся закрили і вона буде заморозити, і мені доводиться крутити моєї превью протягом наступних 30 секунд. Я хочу сказати, що тільки тому, що програмне забезпечення було відключено тільки на короткий час важко сказати, чи справді вона didn't відбувається тому, що програмне забезпечення було у вині або просто тому, що ні за яких обставин, що причина, щоб це сталося не в місці в цей період.

Але, на жаль це вже не проблема, тому що я знову і інвалідів (за окремо), і сьогодні це сталося знову, коли вони були відключені так що ні одна, ні SpySweeper BitDefender є причиною. Я відключитися від Інтернету, на деякий час завтра і працювати без ZoneAlarm, щоб побачити, якщо це відбудеться.

Вчора я побіг memtest86, щоб побачити, якщо вона була пам'яттю пов'язаних, але проходить 9 і 0 помилками тому RAM здається штрафу.

Моя тільки здогадуватися, що це пов'язано яких апаратних драйверів або настройок конфліктуючі з чимось або, можливо, вина з жорсткого диска, хоча CHKDSK Didn't виявити нічого і Samsung звичай запускати діагностичні матеріали.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.