![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт,
Я недавно була побудована нова система і є проблема, я думаю, це програмне забезпечення, взаємопов'язані. Іноді, коли я відкриття або закриття файлу на екрані зависає на 10 секунд, більшість або всі значки на робочому столі зникають, але місце власники залишаються. Після цього система оновлюється швидко. Миша працює без проблем у всьому, але заморозила папок та іконок. Це може трапитися в будь-який момент, коли комп'ютер увімкнено. Питання, здається, стає все гірше й система підвисає трохи більше кожного разу. Те ж саме відбувається на моєму ноутбуці, але на ньому, як правило, на короткий час на ноутбуку, в цьому новому комп'ютері, він триває набагато довше, і на новий комп'ютер працює набагато швидше. Комп'ютер швидко і має безліч пам'яті, так що я нахиляє розумію, чому це відбувається. Оновлення Windows все останню дату. Дефрагментації жорсткого диска. Я намагався звернути увагу, щоб спробувати вирішити проблему, але поки без успіху: Оновлення всіх драйверів (вкл. відео і BIOS) Перевірка журналу Windows помилка - нічого немає бо коли проблема виникає Ран CHKDSK на моєму жорсткому диску - Samsungs діагностичних звичай запускати програмне забезпечення Змінено SATA портів, де жорсткий диск підключений Інваліди непотрібні програми запуску Інваліди непотрібних драйверів, наприклад Jmicron IDE контролера Зміна настройок відео карти продуктивності Зменшення файлу підкачки Windows Змінено реєстр DisablePagingExecutive 1 Специфікація виглядає наступним чином: Core 2 Quad Q6600 CPU (2.4GHz Quad Core) ASUS EN8600GT Silent відеокарта (256MB пасивне охолодження) Материнська плата Asus P5K-E/Wi-fi Samsung HD501LJ Hard Drive (SATA) Asus 1814BLW DVD-ROM (SATA) Transcend DDR2-800 RAM (1GB X 2 = 2GB всього) Відповідна запускати програмне забезпечення, яке на початковому етапі: Windows XP SP2 з усіма поточними оновленнями Брандмауер інвалідів брандмауер ZoneAlarm Pro (Windows) Webroot Spysweeper BitDefender Antivirus стандартні TimeLeft - настільні годинники Secondcopy - резервне програмне забезпечення - набір для запуску вручну Прохання допомогти, якщо можна, її дуже дратує! Спасибо заранее. Моя система: Слон
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли була побудована машина була свіжою ОС встановити?
| |||
| |||
| Так, це була нова установка. Я встановив Windows, але потім довелося перевстановити через кілька днів, щоб встановити драйвери для запуску SATA жорсткий диск як ACHI. Друга установка була також нову установку. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте запустити частині виправлення реєстру CCleaner з нашого розділу завантажень. |
|
| |||
| |||
| Пробували і раніше, але на жаль, немає радості. Також є Win ASO Registry Cleaner. не з радістю, що або. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи ви те саме програмне забезпечення по обидва привілеї? Це, може бути конфлікт між ZoneAlarm, Webroot Spysweeper або BitDefender, спробуйте відключити їх в ротацію побачити, чи допоможе це
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Програмне забезпечення настройці точно такий же, але поведінка на 2 комп'ютерах різні. Ноутбук набагато повільніше 1.2GHz з процесором Pentium M, 1 Гб оперативної пам'яті й жорстким диском 4200rpm Однак, коли це відбувається на ноутбуку він оновлюється приблизно в 1 або 2 секунди. На робочому столі в даний час це 10-15 sceonds. Це дозволяє припустити, що щось інше інше. Я пробував відключити BitDefender і SpySweeper на окремі випадки на робочому столі і проблема не приходило в голову, але я не відключити їх протягом довгого періоду. Оскільки поведінка на ноутбук відрізняється воно, здається, вважає, що для мене, мабуть, не конфліктують з програмами, але щось робити з параметр або управління ресурсами в системі - це виглядає як-то вузькі місця або роботу на більш низькій швидкості до всього іншого і наздогнати розвинуті країни, отже, великою затримкою. Коли це відбудеться, жорсткий диск з перервами, що діяла в період, а потім дуже активні під час можливого оновлення. |
|
| |||
| |||
| швидке оновлення. Я побіг Win Асо і Tune-Up Utilities 2007. Заморожування сталося знову, але цього разу поведінка була іншим. Ікона зникла, залишаючи тільки власники місце, але цей час я міг би ще відкриті і переміщення папок. Я порахував, скільки часу прийняли за ікону, щоб повернутися, і було близько 27 секунд. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Мати майже те ж саме відбувається на обох комп'ютерах і те ж програмне забезпечення встановлено на обох комп'ютерах.
|
| |||
| |||
| Вибачте, я, мабуть Didn't змусити себе зробити все ясно. Проблеми на робочому столі набагато гірше. Я відчуваю проблеми на інших комп'ютерах, але це дуже коротким (1-2 сек Refresh) не таким великим питанням. На робочому столі це заморожування зараз до 25 секунд, в той час, так що проблема не те ж саме (тобто 1-2 секунд до 25-30 секунд). Там, здається, ще одним фактором, що бере участь. Я збудував цей робочий стіл близько 3 тижнів тому, і його замінив Доставка робочого столу, яку я використовував. Доставка побіг те саме програмне забезпечення, але оновилася, протягом 1-2 секунд, тому щось інше викликає цьому комп'ютері замкнути за набагато більш тривалий період часу. З точки зору програмного забезпечення - проблема відбувається періодично тому не передбачувані. Я можу використовувати на робочому столі протягом половини дня без нього відбувається, і тоді я зможу закрити папку як я збираюся закрили і вона буде заморозити, і мені доводиться крутити моєї превью протягом наступних 30 секунд. Я хочу сказати, що тільки тому, що програмне забезпечення було відключено тільки на короткий час важко сказати, чи справді вона didn't відбувається тому, що програмне забезпечення було у вині або просто тому, що ні за яких обставин, що причина, щоб це сталося не в місці в цей період. Але, на жаль це вже не проблема, тому що я знову і інвалідів (за окремо), і сьогодні це сталося знову, коли вони були відключені так що ні одна, ні SpySweeper BitDefender є причиною. Я відключитися від Інтернету, на деякий час завтра і працювати без ZoneAlarm, щоб побачити, якщо це відбудеться. Вчора я побіг memtest86, щоб побачити, якщо вона була пам'яттю пов'язаних, але проходить 9 і 0 помилками тому RAM здається штрафу. Моя тільки здогадуватися, що це пов'язано яких апаратних драйверів або настройок конфліктуючі з чимось або, можливо, вина з жорсткого диска, хоча CHKDSK Didn't виявити нічого і Samsung звичай запускати діагностичні матеріали. |